Πώς να απαλλαγείτε από τερμίτες

Οι τερμίτες είναι ένα είδος επιδημίες που κυκλοφορούν αποτελούν ένα γονέα στον άλλο, στο πλαίσιο της διαδικασίας γκρεμίζοντας ό, τι έρχεται στο δρόμο τους. These τερμίτες ευδοκιμούν, φωλιάζουν και αναπαράγονται σε περιοχές με χαμηλή υγρασία. Το χειρότερο μέρος για αυτά τα τερμίτες είναι, ότι δεν περιορίζουν τους περιβάλλον σε μια ενιαία θέση, αντί να είναι εφοδιασμένα με ψάχνει για νεότερες θέσεις όλη την ώρα, και στη διαδικασία καταστρέψει όλα τα ξύλα που έρχεται με τον τρόπο τους. Είτε πρόκειται για ξύλινα έπιπλα, πόρτες, παράθυρα, δάπεδα ή ακόμη και στέγες, ξεφεύγει τίποτα την οργή του αυτά τα μικροσκοπικά παράσιτα. Δυστυχώς, κάποιες φορές, μπορεί να αναγνωρίσει την παρουσία τους στο σπίτι σας μετά από περίπου 5-6 χρόνια της ύπαρξής τους! Πρέπει να ξέρετε πώς να απαλλαγούμε από τερμίτες, έτσι ώστε να μπορούν να αποτρέψουν μαζική καταστροφή στο σπίτι σας.
Πώς να απαλλαγείτε από τερμίτες
Για να απαλλαγείτε από τερμίτες, είναι απαραίτητο να εξετάσει λεπτομερώς το σπίτι σας να εντοπίζουν τερμίτες ή στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους. Ξηρό ξύλο τερμίτες προκύπτουν συνήθως από σκοτεινή, κρυφές περιοχές του σπιτιού σας τα καλοκαίρια. Πρέπει επίσης να ελέγξετε μέρη όπως κάτω από τις πόρτες, ξύλινα έπιπλα, γωνίες των τοίχων να ψάξουν για τερμίτες. Οι τερμίτες κάνει ξύλο άψυχο, έτσι δεν είναι κακή ιδέα να τρυπήσει ένα κατσαβίδι για κάθε ξύλινα έπιπλα για τη μέτρηση της αντοχής του. Ένα άλλο κοινό σημείο του τερμίτες στο σπίτι, μικροσκοπικά μαύρα ή κοκκινωπό καφέ περιττώματα. Προσεκτικά ματιά σε όλο το σπίτι χρησιμοποιώντας ένα φακό ή φακό να τους τόπου. Υπάρχουν ορισμένα είδη των τερμιτών που ζουν πουθενά κοντά υγρά μέρη ή στο έδαφος, οι οποίες προσπαθούν και να αποσπάσματα από αυτά τα μέρη σε οποιοδήποτε ξύλο στο σπίτι.
Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιαδήποτε τερμιτών σημάδια βλάβης, θα πρέπει αμέσως να ζητούν επαγγελματική βοήθεια για να συζητήσουν τους διάφορους τρόπους για να απαλλαγούμε από τερμίτες. Μπορούν να προτείνουν τον ψεκασμό ενός υγρού διαλύματος επεξεργασία τερμιτών ή τα φυτοφάρμακα. Μπορούν επίσης να προτείνουν την εφαρμογή τερμιτών ανθεκτική λύση στα ξύλινα έπιπλα ή τη διάθεση των τερμιτών δολωμάτων στο σπίτι σας, για την εξάλειψή τους σταδιακά.
Διαβάστε περισσότερα για το πώς να απαλλαγείτε από τερμίτες σε έπιπλα και τερμιτών κόστος θεραπείας.
Πώς να αποτρέψει τερμίτες Φυσικά
Μετά την υλοποίηση του καταστροφικού δυναμικού των τερμιτών, μένει κανείς να αναρωτιέται πώς να απαλλαγούμε από τερμίτες; Φυσικά, όταν πρόκειται για τους τερμίτες, η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Αν και οι τερμίτες μπορούν να εξαλειφθούν με τη χρήση ισχυρών χημικών μια καλή λύση για το σπίτι είναι ένα διάλυμα βορικού οξέος σε σκόνη, την εφαρμογή του παρόντος για τη μολυσμένη περιοχή, θα συμβάλει στην εξάλειψη τερμίτες. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά μέτρων ελέγχου των παρασίτων για την πρόληψη τερμίτες? Μην αφήνετε το νερό συλλογή και τη διαμονή στασιμότητα γύρω από το σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν το νερό έχει συσσωρευθεί συχνά, φροντίστε να το πάρουν. ? Μια κοινή κατοικία για τους τερμίτες είναι υγρό χώμα, παρόντες γύρω από το σπίτι σας. Να απαλλαγούμε από αυτό εντελώς να αποφευχθεί οποιαδήποτε τερμιτών εισβολή στο σπίτι σας. ? Προσπαθήστε να κρατήσετε το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας σε καλή κατάσταση συντήρησης και να οικοδομήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να πλαγιές μακριά από οποιαδήποτε ξύλινα έπιπλα στο σπίτι. ? Διατηρήστε ένα σταυρό σύστημα εξαερισμού, ιδίως μεταξύ των τοίχων ίδρυμά σας, καθώς θα είναι χρήσιμη για τη διατήρηση αυτών των τειχών ξηρά περισσότερο καιρό? Αν υπάρχει κάποια ξύλινα έπιπλα που είναι η έκθεση σε υγρασία, την κάλυψη επάνω με στεγανωτικό καιρικές συνθήκες οι οποίες θα αποτρέψουν το από να πάρει υγρό. ? Προετοιμάστε τα εμπόδια κάτω από τα βήματα αίθρια, ή φράκτες, τα οποία θα λειτουργήσουν ως εμπόδια και να αποτρέψει τους τερμίτες από τη διαμόρφωση κάθε σήραγγες μέσω των εν λόγω τόπων. ? Οποιαδήποτε αποκόμματα από ξύλο ή πριονίδι θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από ξύλινες κατασκευές στο σπίτι. ? Εάν έχετε ένα κήπο στο σύνθετο σας, περικόψει οποιαδήποτε φυτά που μεγαλώνουν πολύ κοντά στο σπίτι σας, έτσι ώστε να μην εδάφους ή υγρασία εγκαθίσταται στον τοίχο. Επίσης, όταν ποτίζετε τα φυτά, δεν παίρνουν τους τοίχους του σπιτιού σας υγρά. ? Όπου μπορείτε, χρησιμοποιήστε τερμίτες ανθεκτικά υλικά για οικοδομικούς σκοπούς. Υπάρχουν ορισμένα είδη ξύλου, όπως κέδρου, άλτης και redwood τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, δεδομένου ότι δεν υποστηρίζουν τερμιτών ανάπτυξη. ? Διαβάστε περισσότερα για την επεξεργασία τερμιτών-κάνετε οι ίδιοι.
Είναι καλύτερα να καλέσετε για επαγγελματική βοήθεια το συντομότερο παρατηρήσετε κάποια σημάδια τερμίτες στο σπίτι, δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν ακριβώς πώς να απαλλαγούμε από τερμίτες. Μάθετε τι προϊόντα αυτοί οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν για την απολύμανση στο σπίτι σας με τερμίτες, όπως ορισμένα προϊόντα έχουν την τάση να αφήνουν τοξικά κατάλοιπα σε μέρη που μπορεί να είναι επιβλαβής. Ακολουθήστε τα προληπτικά μέτρα και να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους τερμίτες στο σπίτι όσο το δυνατόν νωρίτερα, να προστατεύουν το σπίτι σας από τις βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν.