Εγκαίνιας Παιχνίδια Κόμμα

Εγκαίνιας σπιτιού κόμμα δεν χρειάζεται πάντα να είναι μια επίσημη εκδήλωση. Στην πραγματικότητα, με τη συμπερίληψη εγκαίνιας σπιτιού παιχνίδια κόμμα ως μέρος του θέματος το κόμμα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά μια διασκέδαση και μια αξέχαστη βραδιά για όλους τους επισκέπτες σας, και να έχουν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε ένα φυσικό ανεπίσημο πλαίσιο. Για να μπορέσει να ενσωματώσει αυτά τα παιχνίδια στο συμβαλλόμενο μέρος εγκαίνιας σπιτιού σας, φροντίστε να το φιλοξενήσει σε έναν χρόνο βολικό για τον καθένα, και ότι οι φιλοξενούμενοί σας δεν έχουν καμία άλλη κοινωνική δεσμεύσεις. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ένα καλό χρονικό διάστημα που απαιτείται για να απολαύσετε όλα αυτά τα εγκαίνια σπιτιού παιχνίδια κόμμα.
Εγκαίνιας Παιχνίδια μέρος και Ιδέες
Αυτά τα ενδιαφέροντα εγκαίνιας παιχνίδια για να παίξετε είναι μια καταπληκτική ένταξη σε ιδέες κόμμα σας, για να πάρετε όλους τους φιλοξενουμένους σας για να γέλης μαζί? Παλιά γείτονες με τους νέους γείτονες και τους νέους γείτονες με παλιούς φίλους.
Βασικά Στην Win? Το παιχνίδι είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Διαιρέστε τους καλεσμένους σας σε ομάδες, ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων που έχετε. Συμπεριλάβετε ντουλάπες στο παιχνίδι πάρα πολύ. Δώστε σε κάθε ομάδα μια μεγάλη δέσμη των κλειδιών, που περιλαμβάνει το αρχικό κλειδί για το δωμάτιο. Η ομάδα που βρίσκει το σωστό κλειδί και να ανοίξει την πόρτα πρώτος κερδίζει. Αυτό το παιχνίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίζονται γύρω από το σπίτι σας για τους επισκέπτες.
Ανακαλύψτε My Home? Όλοι γνωρίζουν σχετικά με αυτό το παιχνίδι που όλοι έχουμε παίξει μέσω της παιδικής ηλικίας. Ένα κυνήγι θησαυρού αποτελεί ένα ακόμη καινοτόμο τρόπο να δείξουμε σε όλο τους καλεσμένους σας. Δημιουργήστε μια λίστα με μοναδικά έργα τέχνης και τα αντικείμενα που έχετε χρησιμοποιήσει για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Έχετε καλεσμένους σας καταγράψτε την ακριβή τοποθεσία του αντικειμένου. Κάνουν το παιχνίδι ενδιαφέρον με την προσθήκη μικρών μπιχλιμπίδια στον κατάλογο, που δεν είναι εύκολα αισθητή. Επίσης, η περιγραφή του είδους δεν θα πρέπει να είναι άμεση. Αυτά τα κόλπα θα κάνει το παιχνίδι πιο προκλητικό.
Σπίτι είναι όπου η τέχνη είναι? Αφήστε ένα άδειο τοίχο στο σπίτι σας και να έχουν όλοι οι πελάτες σας να έρθει μαζί για να δημιουργήσουν ένα γιγαντιαίο ζωγραφικής για εκείνο τον τοίχο. Κανείς δεν πρέπει να είναι ο Πικάσο για την εκτέλεση αυτού του καθήκοντος. Η μοναδικότητά του έγκειται στην προσπάθεια των πολλών μυαλά που έχουν έρθει μαζί για να δημιουργήσουν μια τεράστια ζωγραφική. Αυτή η ζωγραφική μπορεί να γίνει σε έναν καμβά, ή απευθείας στον άδειο τοίχο, ανάλογα με την επιλογή σας. Επίσης, μια τεράστια προσοχή σε αυτό το παιχνίδι είναι η δική σας προσωπικότητα. Μια ενδιαφέρουσα συστροφή σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι θα σας βοηθήσει να μετρήσετε πόσο καλά παλιούς φίλους σας ξέρετε, και ποια είναι τα νέα τους γείτονές σας σε σκεφτώ.
A Memory για όλους? Διαιρέστε τους καλεσμένους σας σε ομάδες ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων που έχετε. Οδηγός για κάθε φιλοξενούμενο σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Ανοίξτε την πόρτα, και αφήστε τους να λάβουν τις διαφορετικές περιεκτικότητες του δωματίου επί ακριβώς ένα λεπτό. Τους έχετε να επανέλθει και να γράψετε τον αριθμό των στοιχείων που θυμούνται εντός ενός χρονικού διαστήματος, δηλαδή 2 λεπτά. Η ομάδα που επιστρατεύει ο μέγιστος αριθμός των αντικειμένων κερδίζει.
Your Dream είναι My Dream? Έχετε καλεσμένους σας σύρει οράματα σπίτι των ονείρων τους. Μια χιουμοριστική πρόκληση για τους επισκέπτες θα είναι να κάνει σχέδια με κλειστά μάτια. Συλλέξτε τα σχέδια, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί, και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς έχουν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απεικονίσουν, πριν να τους ζητήσει να εκθέσει τα σχέδια τους, σε περίπτωση που δεν είναι αυτονόητα. Μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα κολάζ από αυτά τα σχέδια και τα βάζουμε επάνω σε ένα μοναδικό σημείο στο σπίτι σας, ως ανάμνηση μιας διασκέδασης και διασκέδασης συμβαλλόμενο μέρος εγκαίνιας σπιτιού.
Όντας Lazy πληρώνει μακριά? Μπορεί να μην είχαν το χρόνο να διακοσμήσετε ένα ιδιαίτερο δωμάτιο ή την περιοχή, ή απλά έχετε εξαντληθεί από την κίνηση να είναι σε θέση να το κάνει. Δώστε στους επισκέπτες σας να το κάνει για εσάς. Φέρτε όλα τα εκθέματα και μπιχλιμπίδια που έχετε επιλέξει για εκείνο το δωμάτιο, και αφήστε τους καλεσμένους σας αισθάνονται σαν στο σπίτι δίνοντάς τους την ευκαιρία να έχουν ένα χέρι στο σχεδιασμό σπίτι σας. Να είναι ενδιαφέρουσα με την προσθήκη του εγκαίνιας σπιτιού δώρα που έχουν οι φιλοξενούμενοι έφεραν, ως μέρος του ντεκόρ.
Ρίξτε μια τέλεια περίπτωση εγκαίνιας σπιτιού με την εύρεση χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με:? Εγκαίνιας σπιτιού Κόμμα Ιδέες? Εγκαίνιας σπιτιού Κόμμα προσκλήσεις? Όλα αυτά είναι απλά παιχνίδια που δίνουν στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να σμίξει με το άλλο. Με αυτό τον τρόπο οι καλεσμένοι σας θα επιστρέψουν με νέους φίλους, και γλυκές αναμνήσεις για το νέο σας σπίτι. Να μην κάνουν το εγκαίνιας σπιτιού παιχνίδια κόμμα υπερβολικά περίπλοκο ή υπερβολικά προσωπικά, ανακοινώνοντας την καλύτερη της παρτίδας. Θυμηθείτε να δώσει ένα βραβείο, ακόμα κι αν είναι ένα μικρό δείγμα εκτίμησης, στους νικητές των παιχνιδιών. Απολαύστε αυτά τα εγκαίνια σπιτιού παιχνίδια κόμμα και να κάνει συμβαλλόμενο μέρος εγκαίνιας σπιτιού σας το talk of the town!