Master Μπάνιο Ιδέες

Είσαι βαρεθεί με μονότονο μπάνιο σας και θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που φαίνεται; Μπορείτε να δώσετε λουτρό σας μια εντελώς νέα εμφάνιση με τον καινοτόμο σχεδιασμό και μερικές απλές ιδέες διακόσμησης μπάνιο. Εδώ θα συζητήσουμε μερικές ιδέες μπάνιο, το οποίο θα μετατρέψει αυτό το δωμάτιο, σε ένα ζεστό μέρος όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.
Master Design Ιδέες Μπάνιο
Εδώ είναι κάποιες ιδέες μπάνιο να αποκτήσει μια σύγχρονη και κομψή εμφάνιση.
Εάν το λουτρό master σας δεν είναι ότι ευρύχωρη, μπορείτε να δημιουργήσετε την παραίσθηση του διαστήματος με τη ζωγραφική τους τοίχους σε απαλά, απαλά χρώματα. Μπορείτε να χρωματίσετε έναν από τους τοίχους του λουτρού ένα λαμπρό έντονο χρώμα ή, εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε το μπάνιο σας μια έκρηξη της χρώμα από πλακάκια έναν τοίχο σε έντονο χρώμα. Για παράδειγμα, αν οι τρεις τοίχους του μπάνιου σας είναι ζωγραφισμένο ένα υπόλευκο χρώμα, ο τέταρτος τοίχος μπορεί να είναι με πλακάκια σε ασβέστη πράσινο ή τιρκουάζ μπλε. Αυτό δίνει στο μπάνιο μια σωστή ισορροπία μεταξύ της ευρυχωρία και χρώμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιδέες χρώμα πλοίαρχος μπάνιο διαβάστε τους συνδυασμούς χρωμάτων και αξεσουάρ μπάνιου.
Φωτεινά χρώματα στο δάπεδο καθιστά επίσης το μπάνιο βλέμμα ευρύχωρο και κομψό. Χρησιμοποιήστε πλακάκια σε απαλό γκρι, ανοικτό μπλε ή μαύρισμα. Για να προσθέσετε μια υπόδειξη του δράματος, μπορείτε επίσης να επιλέξουν για το μαύρο και άσπρο καρό πλακάκια. Μην χρησιμοποιείτε πλακάκια δαπέδου για μίνι μπάνιο σας, καθώς αυτό κάνει το χώρο βλέμμα στενότητα. Αποθεματικό τους για τους τοίχους του μπάνιο σας. Αν κρατήσει το συνδυασμό χρωμάτων του φωτός δάπεδο μπάνιο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκουρόχρωμο αξεσουάρ, όπως πετσέτες και τοιχογραφίες για να προσθέσετε χρώμα στο χώρο. Περισσότερα για πλακάκια ιδέες σχεδίου λουτρών.
Προσθήκη καθρέφτες στο μπάνιο σας είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα μπάνιο master. Καθρέφτες δεν είναι μόνο λειτουργική, αλλά, δεδομένου ότι αντικατοπτρίζει το φως κάνει το χώρο να εμφανιστεί ευρύχωρο. Στρατηγική τοποθέτηση των κατόπτρων πάνω από το νεροχύτη και στους τοίχους δημιουργούν φως στο δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα όμορφο χρωματισμένο γυαλί στην πόρτα του μπάνιου σας. Ίσως θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για καθρέφτη του μπάνιου σχεδιαστών.
Για την αποθήκευση, μπορείτε να δημιουργήσετε τα ράφια πάνω από την μπανιέρα για να αποθηκεύσετε αφρόλουτρο, σαμπουάν, πετσέτες και διακοσμητικά αντικείμενα. Για τα σημεία της, όπως βρώμικο πλυντήριο και άλλα μπιχλιμπίδια, το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύουν τους είναι σε ένα ψάθινο καλάθι κάτω από το νεροχύτη. Αν είστε περιτυλιγμένων για το διάστημα, μπορείτε να εξετάσει τη διάθεση ενός μικρού υπουργικού συμβουλίου στο διάδρομο κοντά στο μπάνιο για να αποθηκεύσετε όλες τις επιπλέον ποσότητες.
Αν ψάχνετε για μπάνιο αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες, στη συνέχεια, η καλύτερη επιλογή σας είναι να εγκατασταθεί μια μεγάλη μπανιέρα, ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο μετά από μια κουραστική μέρα. Πλακάκια στον τοίχο πάνω από μπανιέρα σας με τα απαλά χρώματα, δημιουργώντας μια πολυτελή ατμόσφαιρα. Εγκαταστήστε μια κουρτίνα ντους σε ένα δωρεάν χρώμα στο ντεκόρ λουτρών σας.
Master Μπάνιο διακοσμεί τις ιδέες
Εδώ είναι μερικές ιδέες διακόσμησης για το μπάνιο αφέντη σου. ? Χρησιμοποίησε μεγάλο μωσαϊκό ως έμφαση γύρω από το νεροχύτη, μπάνιο και χώρους ντους για ένα πρακτικό διακοσμητικό φινίρισμα. ? Επιλέξτε ένα ντους με ρυθμιζόμενο ανύψωσης ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ύψη των μελών της οικογένειας καθώς μεγαλώνουν. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες ντους master μπάνιο. ? Χρησιμοποιήστε μάτια της σύλληψης αξεσουάρ, όπως όστρακα και αστερίες πόμολα πόρτας για να προσθέσετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο ντεκόρ λουτρών σας. ? Χρησιμοποιώντας ένα θέμα για τη διακόσμηση είναι μια καλή ιδέα μπάνιο. Προσθέστε μικρές πινελιές σαν ζωγραφισμένα στο χέρι κύπελλο με ένα παραθαλάσσιο μοτίβο όπως κοχύλια ή κόγχη η οποία θα πάει υπέροχα με ένα μπάνιο με αμμώδη χρωματιστό παλέτα. ? Δημιουργήστε μια κομψή οθόνη με ένα μόνο μίσχο λευκό τριαντάφυλλο ή ένα μπουκέτο λουλούδια για το μπάνιο αντίθετη κορυφή. Φρέσκα λουλούδια εμφανίζονται στρατηγικά σε όλο το μπάνιο δίνει ένα πολύ εκλεπτυσμένο και χαλαρωτικό να στρέφονται προς αυτήν. ? Εάν οι τοίχοι σας ή πλακάκια μπάνιο σας είναι λεπτή φυσικά χρώματα παστέλ, στη συνέχεια, συντονίζει σεντόνια και τις πετσέτες σας με το ταίριασμα των αποχρώσεων του άνθρακα, σοκολάτας και καφέ. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περσίδες ή κουρτίνες μουσελίνα για τα παράθυρα το μπάνιο σας. Δέστε τις κουρτίνες με ένα διακοσμητικό φύλλο για να μαλακώσει το βλέμμα του μια παγωμένη παράθυρο. ? Διαβάστε περισσότερα για? Μπάνιο Σχεδιασμός Ιδέες για μικρούς χώρους? Μπάνιο αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες? Μπάνιο Ανακαίνιση Ideas? Μέχρι εδώ ήταν μερικές ιδέες μπάνιο. Try ενσωματώνει αυτές τις ιδέες όταν είστε αναδιαμόρφωση λουτρών σας και να μετατρέψει μονότονο μπάνιο σας σε μια κομψή μία.