Eye of Horus Tattoo

Τατουάζ έχει γίνει μια δημοφιλής μορφή της προσωπικής έκφρασης. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι ένα ωραίο σώμα τέχνης για να απεικονίσει τα συναισθήματα, τα συναισθήματά σας, τις πεποιθήσεις και τις παραδόσεις. Ή μπορεί να είναι μια απλή σχεδίαση στο σώμα για να κάνει μια μοναδική δήλωση μόδας. Υπάρχει μια μυριάδα των σχεδίων τατουάζ και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά, ανάλογα με συμπαθεί και αντιπαθεί. Some τατουάζ είναι στην πραγματικότητα ηλικίας παλιά σύμβολα που χρησιμοποιούνται για την προστασία ή την καλή τύχη. Για παράδειγμα, το ναυτικό τατουάζ αστέρι είναι ευρέως χρησιμοποιείται για την καλή τύχη και δύναμη. Ίδιο συμβαίνει και με το μάτι του Horus τατουάζ, η οποία είναι επίσης γνωστή ως μάτι του τατουάζ Ra. Πολλά από τα τατουάζ έχει ιστορία πίσω από την καταγωγή τους και το μάτι του τατουάζ Horus είναι ένα τέτοιο σχέδιο τατουάζ με μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Αυτό το τατουάζ είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο με το σύμβολο του ματιού ενός Αιγυπτίου θεού, Horus. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Αιγυπτιακού μάτι του Horus τατουάζ και στη συνέχεια κάποιες δημοφιλείς μάτι του Horus σχέδια τατουάζ.
Eye of Horus Tattoo Έννοια και Ιστορία
Η ιστορία του ματιού του τατουάζ Horus πάει κάπως έτσι. Horus, είναι μια αιγυπτιακή θεός του ουρανού με το κεφάλι ενός γερακιού. Iris Η μητέρα του ήταν μητριαρχική μάγος και ο Όσιρις ο πατέρας του ήταν μεταξύ των σημαντικότερων των θεών. Ο Σηθ ήταν ο αδελφός του Horus και αυτός δολοφόνησε Όσιρι. Επιπλέον, υπήρξε μια πάλη μεταξύ των δύο αδελφών, ο Seth και Ώρο για το θρόνο. Horus κερδίσει αυτόν τον αγώνα, αλλά έπρεπε να χάσει το αριστερό του μάτι. Τώρα, το αριστερό μάτι Horus ήταν μάτι του φεγγαριού και το δεξί μάτι ήταν μάτι του ήλιου. Αυτό άφησε μάτι και αποκαταστάθηκε στη συνέχεια από τον θεό Θωθ. Το μάτι του φεγγαριού πήρε περαιτέρω αναγνώριση ως wedjat μάτι, πράγμα που σημαίνει ο ήχος ενός. Το αριστερό μάτι είχε χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό by Horus να αποκαταστήσει τη ζωή του πατέρα του, ο Όσιρις. Από τότε, το μάτι του Horus ήταν γνωστό για τις προστατευτικές αρμοδιοτήτων της και τη μεγάλη θεραπευτικά αποτελέσματα. Η χρήση αυτού του wedjat μάτι μπορεί να χρονολογηθεί 2300 π.Χ. Πολλά από τα αντίγραφα το μάτι του Horus χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς για περιτύλιγμα τις μούμιες. Έτσι μάτι του Horus θεωρείται ως ένα σύμβολο που κρατά μακριά τα κακά πνεύματα και προστατεύει από το σκοτάδι. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά μάτι του Horus ιδεών τατουάζ. Διαβάστε περισσότερα για τον αιγυπτιακό θεό Ώρο.
Eye of Horus σχέδια δερματοστιξιών
Όταν πρόκειται για τα μάτια του τατουάζ Horus, δεν χρειάζεται να σκεφτεί πολύ για το σχεδιασμό τατουάζ μάτι, επειδή το σύμβολο που από μόνο του είναι πολύ ιδιαίτερο και καλλιτεχνικό. Το μάτι του συμβόλου Horus είναι ένα από ένα είδος με ένα λοξό curvy γραμμή που εκτείνεται από τη γωνία προς τα εμπρός μέρος του ματιού. Αυτή η δυνατότητα προέρχεται βασικά από το τυπικό σχήμα του ματιού ενός γερακιού του. Eye of Horus τατουάζ μπορεί να είναι σκαλισμένα σε συνδυασμό με άλλες τατουάζ, όπως ο ήλιος και το φεγγάρι τατουάζ. Ένα από τα δημοφιλέστερα σχεδιασμό τατουάζ είναι το μάτι του Horus τοποθετούνται στο κέντρο του ένα τατουάζ Sun, που περιβάλλεται από κίτρινο χρώμα φλόγες. Αυτό το τατουάζ μπορεί να είναι επίσης σκαλισμένα με ένα άγγιγμα των φυλών, δίνοντας οδοντωτές άκρες των γραμμών. Μαύρη είναι ένα από τα δημοφιλή χρώματα που χρησιμοποιούνται για τα μάτια του τατουάζ Horus. Μερικοί άνθρωποι επίσης να πάρετε αυτό το τατουάζ με έναν συνδυασμό χρώματος κόκκινου, πράσινου, κίτρινου και μπλε. Τοποθετώντας το μάτι του Horus τατουάζ είναι πολύ εύκολη, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα μικρό τατουάζ. Some λάτρεις τατουάζ πάρει το μάτι του Horus τατουάζ στον καρπό, ενώ κάποιοι να το πάρει στο λαιμό ή την πλάτη. Επειδή είναι μικρό σε μέγεθος μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε. Διαβάστε περισσότερα για την αιγυπτιακή τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων.
Αυτή ήταν μια περιληπτική μάτι του Horus τατουάζ. Έτσι, θα εντυπωσιαστείτε από την ιστορία και την έννοια της αυτό το τατουάζ; Στη συνέχεια επίσκεψη καλλιτέχνης τατουάζ και να πάρετε αυτό το απίστευτο σχέδιο στο σώμα σας. Happy Τατουάζ!