Bumble Bee Τατουάζ

Τατουάζ έχουν έρθει από την ηλικία, ως εκ τούτου, οι άνθρωποι είναι πάντα στην επιφυλακή για νέα σχέδια και ιδέες. Μεταξύ τις τελευταίες προσθήκες στον κόσμο τατουάζ είναι το έντομο τατουάζ. Bumble τατουάζ μέλισσα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ευελιξία στο σχεδιασμό τους. Ως εκ τούτου, είναι πιο κατάλληλα σχέδια για τατουάζ. Αυτά τα σχέδια τατουάζ κάνουν για τα μικροσκοπικά και χαριτωμένα σχέδια των φιλικών μέλισσες ή μεγάλα κομμάτια έμφαση περισσότερο επιθετικές τάσεις της μέλισσας. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το χαριτωμένο ιδέες τατουάζ. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αλλεργικοί στις μέλισσες, εξ ου και η ιδέα του να πάρει μια μέλισσα τατουάζ μπορεί να φαίνεται ελκυστική για αυτούς.
Bumble Bee Τατουάζ Έννοια
Υπάρχουν πολλές έννοιες που συνδέονται με αγριομελισσών τατουάζ. Το πιο σημαντικό είναι ότι συμβολοποίησης του ειδικού φόρου και της τιμής. Αν και η αγριομελισσών μπορούν να τσιμπήσουν πολλές φορές, δεν είναι συνήθως βίαια. They τσίμπημα προκειμένου να υπερασπιστεί την κυψέλη, βασίλισσα και οι ίδιοι. Ως εκ τούτου αυτοί συνδέονται επίσης με ακεραιότητα. Μπορούν επίσης να θεωρηθεί ως υπερασπιστές. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι αυτές οι μέλισσες επιτίθενται μόνο όταν είναι η τελευταία πορεία δράσης. Πρόκειται για μια ποιότητα, η οποία αρκετοί άνθρωποι στέκονται και εκεί πιστεύουν, η βία είναι η έσχατη λύση.
Ζουν μια πολύ δομημένη ζωή, όπου γονιμοποιούν τις καλλιέργειες και τα λουλούδια, πριν επιστρέψουν στις κυψέλες τους. Η ομάδα, έτσι γίνεται το οργανωτικό κέντρο της αγριομελισσών life μέλισσας. Είναι δομημένο και συνεχώς για την κλήση του δασμού, όπου εξυπηρετούν βασίλισσα τους με πίστη, αλλά και καθαρίζω τα πεδία με το πάθος. Εάν έχετε ένα παρομοιάζοντας για μια δομημένη ζωή, μπορείτε να επιλέξετε χαριτωμένο αγριομελισσών τατουάζ.
Οι άλλες σημασίες που συνδέεται με ένα αγριομελισσών είναι ότι ευαισθησίας, νοημοσύνης, ανταμοιβές, τη γλυκύτητα και κεντρί της ζωής, τελευταία αλλά δεν το λιγότερο νοημοσύνη. Μπορεί επίσης να συμβολίζουν δικαιωμάτων, την ψυχή, την ανάσταση και την ευγλωττία. Διαβάστε περισσότερα για την αγριομελισσών γεγονότα.
Bumble Bee σχέδια δερματοστιξιών
Υπάρχουν πολλές ιδέες, που μπορεί να σας αγριομελισσών τατουάζ μέλισσα ελκυστική, καθώς και μοναδικές. Εάν δεν θέλετε απλώς μια αγριομελισσών τατουάζ, μπορείτε να επιλέξετε ένα τατουάζ λουλούδι και να έχουν μια αγριομελισσών για να τονίσουν το τατουάζ. Ένας αριθμός των ατόμων επίσης να επιλέξουν έναν τομέα των λουλουδιών μαζί με το αγριομελισσών tattoo. Μπορείτε να πάτε για τατουάζ λουλούδι μαζί με την αγριομελισσών στην πλάτη σας ή και στον βραχίονα.
Αν είστε λάτρης των μικρών σχέδια τατουάζ, που σίγουρα θα επιλέξουν ένα αγριομελισσών σχεδιασμού. Μπορείτε να πάρετε μια φιλική αγριομελισσών σχεδιασμό, στον αστράγαλό σας για το μικρό σχεδιασμό. Αν θέλετε να είναι λίγο μεγαλύτερο, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ίχνος από μικροσκοπικά αγριομελισσών σε όλο το πόδι. Θα κάνει για μια υπέροχη σχεδιασμό τατουάζ anklet.
Bumble σχέδια μέλισσα πάει πολύ καλά με τα τατουάζ νεράιδα, καθώς και. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί προς τη δερματοστιξία παραμυθένιο. Μπορείτε να έχετε μερικές μέλισσες γύρω από την πτέρυγα της η νεράιδα ή γύρω από τα πόδια της. Προσωπικά, όπως και ο σχεδιασμός ενός αγριομελισσών που στα φτερά του νεράιδα. Μπορείτε επίσης να επιλέξουν να καλύψουν το σύνολο νεράιδα με τις μέλισσες. Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τατουάζ νεράιδα για τις γυναίκες.
Αν θέλετε μόνο ένα αγριομελισσών, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια τεράστια μέλισσα, στο οποίο μπορείτε να έχετε όλα τα περίτεχνα σχέδια που μελανωμένο. Μελάνωσης ανοδικοί μέλισσα προθεσμιών είναι επίσης μια άλλη θαυμάσια ιδέα. Στην περίπτωση που θέλετε να έχουν άλλα σχέδια μαζί με το αγριομελισσών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ριγέ πίσω μέρος του αγριομελισσών ως καμβά και έχουν τα σχέδια που διατίθενται εκεί.
Τελευταία, ωστόσο, σίγουρα δεν είναι το λιγότερο, είναι ένα περίτεχνο αγριομελισσών με τη σύρει τις γραμμές πίσω από την μέλισσα να δείξει διάβαση του. Η διαδρομή είναι συχνά με τη μορφή βρόχου και ο κύκλος. Ο σχεδιασμός αυτός μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά κάνει για μια ενδιαφέρουσα σχεδίαση στο κυρτό μέρος του σώματος, όπως τον καρπό ή πέρα ​​από το πίσω μέρος του λαιμού.
Για να κάνετε αγριομελισσών τατουάζ, μπορείτε να επιλέξετε για τα σχέδια έγχρωμη ή ασπρόμαυρη σχέδια. Για μένα το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε αυτά τα τατουάζ είτε στον αστράγαλο ή στους ώμους. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια διαθέσιμα, μπορείτε να κάνετε χρήση του μόνο για κάθε συνδυασμό με το σχεδιασμό, καθώς και το χρώμα των μελισσών.