Ρίχνοντας ένα νυφικό ντους

Το νυφικό ντους είναι ένα κόμμα ή μια συγκέντρωση η οποία θεωρείται παρόμοια με το κόμμα του πανεπιστημίου. Ωστόσο, το νυφικό ντους έχει παραδοσιακές ρίζες και έχουν ακολουθήσει από τις ηλικίες. Αυτή η παράδοση ξεκίνησε όταν ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους. Δεδομένου ότι οι γονείς δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη συμμαχία, η νύφη δεν είχε προίκα να πάρει μαζί της. Λόγω αυτού, οι φίλοι της νύφης ήρθαν μαζί και φιλοξένησε ένα μικρό πάρτι για εκείνη όπου έδωσαν τα δώρα της ότι θα χρειαζόταν για τη νέα ζωή της.
Όπως ανά την παράδοση, το νυφικό ντους θα πρέπει να πετάγονται από τη παράνυμφος και ποτέ από ένα στενό οικογενειακό μέλος. Ωστόσο, με τις σύγχρονες αρχές ημερών του ξανά με τις παραδοσιακές μεθόδους, ακόμη και η μητέρα ή η αδελφή της νύφης μπορεί να ρίξει ένα νυφικό ντους για εκείνη. Παρ 'όλα αυτά, ρίχνοντας ένα νυφικό ντους είναι μια μεγάλη ευθύνη και μπορεί να είναι αρκετά συντριπτική, αν κάποιος δεν ξέρει πώς να πάει για την προετοιμασία για το κόμμα. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο είναι για όλους τους bridesmaids που ρίχνουν ένα νυφικό ντους για τους πιο αγαπητούς φίλους τους. Διαβάστε περισσότερα για τις νυφικές ιδέες ντους.
Πώς να ρίξει ένα νυφικό ντους
Το πιο σημαντικό πράγμα για να ρίξει ένα νυφικό ντους ή για εκείνο το θέμα, κάθε είδους μέρος είναι σωστό προγραμματισμό. Για να κάνετε το νυφικό ντους μια επιτυχημένη και αξέχαστη, όχι μόνο για την νύφη-να-να, αλλά και για τους επισκέπτες, είναι σημαντικό να το σχέδιο πολύ νωρίτερα. Κάποιος μπορεί να λάβει τη βοήθεια των άλλων bridesmaids για το σχεδιασμό και την οργάνωση ένα νυφικό ντους. Αυτό θα μειώσει την ευθύνη ενός μόνο ατόμου και κάθε παράνυμφος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουμε κάτι για τη νύφη. Εδώ είναι μερικά ζωτικής σημασίας πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου, ενώ ρίχνοντας ένα νυφικό ντους. Μάθετε περισσότερα για το νυφικό εθιμοτυπία ντους.
Ημερομηνία της Νυφική ​​ντους? Το πρώτο και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να αποφασίσετε είναι η ημερομηνία του νυφικού ντους. Παραδοσιακά, το νυφικό ντους θα πρέπει να πραγματοποιούνται ανά πάσα στιγμή από έξι μήνες από την πραγματική ημερομηνία του γάμου. Οι περισσότεροι άνθρωποι ρίχνουν το κόμμα κάπου μεταξύ τεσσάρων μηνών για να ένα μήνα πριν το γάμο. Ωστόσο, είναι καλύτερο να μην το σχέδιο είναι πολύ κοντά στην πραγματική ημερομηνία του γάμου δεδομένου ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος για τη νύφη και το γαμήλιο γλέντι. Θα είναι επίσης καλό, αν συζητηθεί η ημερομηνία της νυφικό ντους με τη νύφη να την φιλοξενήσει σύμφωνα με τα σχέδια της. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι δυνατή, αν το νυφικό ντους είναι μια έκπληξη γι 'αυτήν. Εσείς ή ένας από τους bridesmaids να προγραμματίσετε για μια ψεύτικη γεύμα ή δείπνο με τη νύφη, έτσι ώστε αυτή να μην κάνει καμία άλλα σχέδια για την καθορισμένη μέρα.
Προϋπολογισμός για το νυφικό ντους? O προϋπολογισμός για το νυφικό ντους είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την έναρξη του σχεδιασμού ίδια. Αυτό είναι επειδή ο προϋπολογισμός σας θα αποφασίσει για το υπόλοιπο των παραγόντων, δηλαδή τον τόπο, μενού, μπομπονιέρες, κλπ. Αν ο γάμος είναι μια μικρή υπόθεση, θα είναι καλύτερα να κρατήσει το νυφικό ντους να είναι χαμηλών τόνων υπόθεση πάρα πολύ. Ωστόσο, εάν θέλετε να ρίξει ένα μεγάλο μέρος πλήρης, με ένα γεύμα έξι πορεία και DJ, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά οικονομικά για αυτό. Κάποιος μπορεί να λάβει τη νομισματική βοήθεια από άλλες παράνυμφοι για το σχεδιασμό ενός νυφικό ντους.
Τόπος της Νυφική ​​ντους? Μετά την ημερομηνία και τον προϋπολογισμό της το νυφικό ντους είναι σταθερό, το επόμενο πράγμα που έρχεται στον κατάλογο θα είναι ο τόπος. Συνήθως, το νυφικό ντους κρατιέται στο σπίτι της νύφης, όμως, δεν υπάρχουν κανόνες που επισυνάπτεται στην παρούσα. Μπορεί κανείς να έχει το νυφικό ντους με εστιατόριο, σπα κέντρο κοινότητα, πάρκο και μπορούν να βρίσκονται στο σπίτι ενός των παράνυμφων. Το πιο σημαντικό πράγμα πρέπει να αναζητούμε, ενώ την επιλογή του τόπου του νυφικού ντους θα είναι ότι θα πρέπει να είναι ένα μέρος όπου η νύφη-να-να και οι επισκέπτες θα έχουν μια άνετη και ξεκούραστη χρόνο. Ο αριθμός των επισκεπτών που καλείτε θα καθορίζει και το χώρο του νυφικού ντους.
Θέμα για το νυφικό ντους? Παραδοσιακά, το νυφικό ντους είναι μια απλή βρεθούμε όπου όλες οι γυναίκες έρχονται να ευλογήσει και να δώσουν τα δώρα στην σύντομα-να-να-νύφη. Ωστόσο, η λήψη απόφασης σε ένα θέμα για το κόμμα μπορεί να κάνει την όλη υπόθεση πιο συναρπαστικό. Επιλέγοντας ένα θέμα για το κόμμα μπορεί να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων για διακοσμήσεις, μενού, ακόμα και τα δώρα που οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν για τη νύφη. Για παράδειγμα, εάν το θέμα είναι ντους κουζίνα, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν δώρα που το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει στην κουζίνα.
Αποτελέσματα Λίστα για το νυφικό ντους? Το επόμενο πράγμα που έχετε να αποφασίσετε είναι η λίστα των καλεσμένων. Αν και κάποιος δεν χρειάζεται να καλέσετε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι καλούνται για το γάμο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καλέσει κανέναν για το νυφικό ντους που δεν έχει προσκληθεί για το γάμο. Το πιο σημαντικό άνθρωποι που έχουν να κληθούν για το νυφικό ντους οι στενοί συγγενείς των γυναικών της νύφης καθώς και ο γαμπρός και ολόκληρο το κόμμα του γάμου. Αν και το παραδοσιακό νυφικό ντους ήταν μόνο για τις γυναίκες, σήμερα οι άνθρωποι έχουν βρει το νυφικό ντους όπου ακόμη και ο γαμπρός και οι φίλοι του εμπλέκονται. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να συζητηθεί με τη νύφη και ο γαμπρός για τη λίστα των ανθρώπων που θέλουν να καλέσουν για το ντους.
Προσκλήσεις για το νυφικό ντους? Η πρόσκληση για το νυφικό ντους θα πρέπει να αποστέλλονται τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την πραγματική ημερομηνία του κόμματος. Σήμερα, οι νυφικές προσκλήσεις ντους που στέλνονται μέσω του Διαδικτύου και μερικές φορές ακόμη και καλώντας τους ανθρώπους μέσω τηλεφώνου. Ωστόσο, εάν θέλετε να ακολουθήσετε τον παραδοσιακό τρόπο της προσκαλώντας τους ανθρώπους για το νυφικό ντους, στέλνοντας προσκλητήρια θα είναι κατάλληλες. Προσκλητήρια για το νυφικό ντους μπορεί να επιλεγεί από την ποικιλία που είναι διαθέσιμα σε στατικές καταστήματα. Κάποιος μπορεί επίσης να τα προσκλητήρια ανάλογα με το θέμα του κόμματος. Στείλτε τις κάρτες πρόσκληση προς τους επισκέπτες, αναφέροντας την κατάλληλη ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής του ντους. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις προσκλήσεις ντους γάμου και νυφικά διατύπωση πρόσκλησης ντους.
Μενού για το νυφικό ντους? Το μενού του νυφικού ντους θα εξαρτηθεί από το είδος του κόμματός σας προγραμματίζει. Αν πρόκειται για ένα μικρό πάρει μαζί, ένα νυφικό κέικ ντους, μερικά τρόφιμα δάχτυλο και ορεκτικά θα είναι τα μόνα πράγματα που αναμένονται από σας. Ωστόσο, αν έχετε ένα μεγάλο νυφικό ντους, θα είναι καλύτερα να προγραμματίσουν τον αριθμό των μαθημάτων και όλο το μενού σε βάθος, πολύ καλά εκ των προτέρων. Επίσης, την ώρα της ημέρας που έχετε το γαμήλιο ντους θα καθορίσει το είδος της τροφής που πρέπει να εξυπηρετήσει τους καλεσμένους σας. Εάν βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα κόμμα το απόγευμα, μια τούρτα με μερικά τρόφιμα δάχτυλο και το τσάι θα είναι το apt. Ωστόσο, εάν είστε αυτές να έχουν εντός της ημέρας ή το βράδυ, θα ήταν καλύτερα να μεριμνήσει για ένα μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσει εάν θα έχετε την ευκαιρία να μαγειρέψουν την τροφή για το νυφικό ντους ή πρόκειται να φροντίσει για τη τροφοδότης να φέρει στα τρόφιμα. Διαβάστε περισσότερα για τις νυφικές ιδέες κέικ ντους.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Νυφική ​​Ντους παιχνίδια? Νυφική ​​ντους υποδείγματα κέικ? Σπιτική Νυφική ​​εύνοιες ντους? Αυτά είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη ρίψη ενός νυφικό ντους. Αν και τυπικά, ένα νυφικό ντους είναι εκείνη όπου όλες οι γυναίκες κάθονται μαζί και να μιλήσουμε, σχεδιασμός μερικά παιχνίδια θα προσθέσει λίγη περισσότερη διασκέδαση στο κόμμα. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μεριμνήσει για ένα από τα bridesmaids να γράψετε για το ποιος έχει δώσει which δώρο, όταν η νύφη ανοίγει τα δώρα έτσι ώστε να γίνει εύκολο για εκείνη να στείλει ευχαριστώ σημειώσεις για όλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, ενώ ρίχνοντας ένα νυφικό ντους, για έναν προϋπολογισμό, όμως όπως είπα, αν το σχέδιο καλά, μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο νυφικό ντους σε ένα πολύ μικρό προϋπολογισμό πάρα πολύ. Κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι πάνω από τα χρήματα που δαπανώνται για το νυφικό ντους, τα συναισθήματα με τα οποία μπορείτε προγραμματισμένη και οργανωμένη θα θυμόμαστε περισσότερο από το φίλο σας.