Wiccan Σύμβολα

Wiccan σύμβολα είναι αναπαραστάσεις του πεποιθήσεις και τις παραδόσεις της θρησκείας Wicca. Είναι ένα σύγχρονο θρησκευτικό κίνημα με τα σύνολα του πεποιθήσεις. Είναι επίσης γνωστή ως «Τέχνη» ή «μαγεία» και οι οπαδοί της είναι γνωστοί ως Wiccans. Συμβολισμός είναι πάντα ένα μέρος της κάθε θρησκείας και η θρησκεία Wicca έχει ένα ευρύ φάσμα των θρησκευτικών συμβόλων που εκπροσωπούν περισσότερες από τις πεποιθήσεις τους. Αυτά τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε τελετές και είναι ένας εικονογραφικός μορφή από τις ιδέες που αποτελούν τον πυρήνα της θρησκευτικής Wiccan σύμπαν. Σε αυτό το άρθρο διερευνήσει τις Wiccan σύμβολα και τις έννοιές τους.
Wiccan σύμβολα και η σημασία τους? Wicca θρησκείας περιλαμβάνει τη σύνδεση με το ρυθμό της φύσης και τη λατρεία της φύσης σε όλες τις εκφάνσεις της. The Wiccan θρησκεία είναι εμπλουτισμένο με συμβολισμούς που περιλαμβάνει την αρχαία Wiccan σύμβολα δανεισμένα από προηγούμενες παραδόσεις και τις νέες. Wiccan σύμβολα στοιχείο είναι αντιπροσωπευτικά της κοσμοθεωρίας ότι αυτή η θρησκεία αντιπροσωπεύει. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια Wiccan σύμβολα ειδωλολατρικά και τη σημασία τους.
Πεντάλφα ή Morning Star? The πεντάλφα είναι ένα από τα κύρια Wiccan σύμβολα της εξουσίας και έχει τη μορφή ενός πεντάγωνο ενσωματώνονται σε έναν κύκλο. All Wiccans το φορέσετε ως σύμβολο της θρησκείας τους. Ο συμβολισμός της πεντάλφα ποικιλοτρόπως ερμηνεύεται ως απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος και, επίσης, ως εκπρόσωπος των πέντε στοιχείων της φύσης (φωτιά, γη, αέρα, νερό και ουρανός) ενωμένη σε μία. Αντιπροσωπεύει επίσης τη διασύνδεση των πραγμάτων και τους κύκλους της φύσης.
Wiccan κέρατα του Θεού? Wiccan θρησκεία είναι duotheistic. Wiccans λατρεύουν ένα αρσενικό Θεό και ένα θηλυκό Τριπλής Θεάς. Το σύμβολο του κερασφόρου Θεού είναι ένας κύκλος με ένα ανάποδα ημισέληνο στην κορυφή. Είναι ένας από τους πρωταρχικούς Wiccan σύμβολα προστασίας και δύναμης που αντιπροσωπεύει η αρσενική θεότητα. In the Wiccan σύμπαν, το αρσενικό και το θηλυκό είναι η κινητήρια δύναμη και δυνάμεις της φύσης που δημιουργούν ισορροπία.
Wiccan Θεά Σύμβολο? Ενώ ο κύκλος με μια ανεστραμμένη ημισέληνο φεγγάρι αντιπροσωπεύει την αρσενική δύναμη της φύσης, το σύμβολο για την τριπλή Θεά της Wiccans είναι ένας κύκλος με δύο ανεστραμμένα μισοφέγγαρα στο πλάι. Είναι επίσης εκπροσωπείται από μια σειρά της ημισελήνου φεγγάρια διασυνδέονται μεταξύ τους. Το σύμβολο αυτό αντιπροσωπεύει επίσης την αποτρίχωση και μειώνεται το φεγγάρι και είναι επίσης συμβολίζει τον κύκλο της γέννησης, της ζωής και του θανάτου. Αντιπροσωπεύει επίσης τις μορφές της τριπλής Θεάς που είναι γένος, μητέρα και γριά. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν, επίσης, ως ένα από τα Wiccan σύμβολα για την αγάπη και τα στάδια της μητρότητας.
Septagram ή Elven Star? Άλλο ένα από τα πρωταρχικά Wiccan σύμβολα της προστασίας και της ισχύος είναι το septagram, επίσης γνωστό ως το αστέρι Elven. Το σύμβολο αυτό έχει επτά επισήμανε αστέρι ενσωματωμένο σε έναν κύκλο ή προβολή έξω από αυτό. Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες αυτού του συμβόλου. Εκτός από το ότι είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύουν τις επτά ημέρες της εβδομάδας, είναι επίσης γνωστή για τις επτά θεματικές κατευθύνσεις. Βρίσκεται συνήθως αναγράφεται Wicca βιβλία.
Wheel? Άλλο ένα από τα σύμβολα Wiccan είναι ο τροχός με οκτώ ακτίνες που αντιπροσωπεύει τον κύκλο ενός έτους με κάθε λόγο που αντιπροσωπεύουν το σαββατον ή διακοπές. Πρόκειται για μια αναπαράσταση του παραδοσιακού ημερολογίου Wicca. Έτσι, ο τροχός είναι μια αναπαράσταση του χρόνου και της αλλαγής.
Ιερή Κύκλο? Έναν κύκλο που χωρίζεται σε τέσσερα τεταρτημόρια με αιχμές βελών, χρησιμοποιείται σε όλα τα παραδοσιακά τελετουργικά Wiccan για να δείξει έναν ιερό χώρο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα Wiccan σύμβολα που δηλώνουν τις διάφορες πτυχές της θρησκείας τους.
Διαβάστε περισσότερα για:? Native American Σύμβολα και Έννοιες? Κελτικά σύμβολα και το νόημά? Μαορί σύμβολα? Σύμβολα του βουδισμού? Are Wiccan τα σύμβολα και τις έννοιές τους επηρεάζεται από την αρχαία συμβόλων τις ειδωλολατρικές θρησκείες. Wiccan σύμβολα βοηθήσει δίνοντας μορφή σε αφηρημένες ιδέες και πεποιθήσεις και να βοηθήσει τους οπαδούς να επικοινωνήσετε πιο βαθιά.