Ακίνδυνο Φάρσες

Φάρσες, όταν ανάλαφρο και ασφαλές, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των δεσμών με τα χαμόγελα και το γέλιο. Το καλύτερο πράγμα για αβλαβή φάρσες είναι ότι είναι κλασικά, τα οποία τέθηκαν σε χρήση, δεδομένου ότι πολλά χρόνια, αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να τείνουν να ξεγελαστούν από αυτά. Πότε μπορείτε να έχετε μια πάρα πολύ καλή στιγμή με αυτές τις ακίνδυνες φάρσες, γιατί προβλήματα άλλων ανθρώπων, επιλέγοντας να παίζουν ασφαλή φάρσες, όπως είναι η ζάχαρη στη μηχανή ή στην φάρσες που μπορεί να βλάψουν κάποιον σωματικά. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με μερικές από τις δημοφιλείς αβλαβείς φάρσα ιδέες, οι οποίες εγγυώνται το γέλιο, δεν είναι μόνο για το άτομο που είναι εμπνευστής Η φάρσα, αλλά και στο πρόσωπο από την παραλαβή τέλος της.
Ακίνδυνο Φάρσες και τα αυτοκίνητα? Αυτό είναι ένα από τα κλασικά αβλαβείς φάρσες αυτοκίνητο, το οποίο θα ξεγελάσει ακόμη και το πιο έξυπνο άτομο εκεί έξω. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες φάρσες να παίξει με τους φίλους που είναι πολύ κτητικός με τα αυτοκίνητά τους. Αγοράστε μια φθηνή παράθυρο παράθυρο του αυτοκινήτου, το σπάσει σε πολλά κομμάτια και το βάζουμε στο κάθισμα οδήγησης. Ιδανικά, τοποθετήστε το παράθυρο για την έδρα και στη συνέχεια να το σπάσει. Ενενήντα τοις εκατό δουλειά γίνεται, τώρα απλά πρέπει να κυλήσει κάτω του παραθύρου, στην πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε. Όταν επιστρέφει ο φίλος σας, θα είναι εμβρόντητος να δει ότι πίσω τζάμι του αυτοκινήτου έχει θρυμματιστεί. Το πιο σημαντικό, δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει το γέλιο του πίσω όταν συνειδητοποιεί ότι ήταν μια φάρσα που έχεις παίξει πάνω του. Διαβάστε περισσότερα για αστείο φάρσες για να παίξετε στο αυτοκίνητο του φίλου σας.
Ακίνδυνο Υπολογιστών Φάρσες? Στον κόσμο της τεχνολογικής προόδου, η φάρσα υπολογιστής είναι υποχρεωμένη να κάνει σκάσει στα γέλια σας. Απλά πρέπει να λάβει ένα παλιό πληκτρολόγιο του υπολογιστή και να αλλάξετε τη σειρά των κλειδιών. Είναι πολύ απλό, μια μικρή ώθηση με ένα κατσαβίδι και τα πλήκτρα θα εμφανιστεί, μετά από την οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτά τα πλήκτρα με τυχαία σειρά. Συνδέστε αυτό παραποιημένων πληκτρολόγιο στον υπολογιστή. Όταν ο φίλος σας επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το κάτι υπολογιστή και του τύπου, είναι υποχρεωμένος να πάει καρύδια, προσπαθώντας να καταλάβω γιατί δεν είναι σε θέση να το διορθώσουμε. Σημειώστε ότι αυτή η ακίνδυνη φάρσα θα λειτουργήσει μόνο με τους ανθρώπους που κοιτάζουν στο πληκτρολόγιο ενώ πληκτρολογείτε, άνθρωποι που είναι θετικά διακείμενοι προς την πληκτρολόγηση δεν θα αισθανθείτε τη διαφορά. Διαβάστε περισσότερα για τρομακτικό φάρσες υπολογιστή.
Ακίνδυνο Κινητό τηλέφωνο Φάρσες? Αυτό είναι από μια από τις πιο αστείες ακίνδυνο φάρσες για να παίξετε με τους φίλους. Πάρτε στα χέρια σας θα ήταν το κινητό τηλέφωνο του θύματος και να αντικαταστήσει το όνομά σας με το όνομα του ή της τελευταίας συνθλίψει. Η παγίδα έχει τεθεί και είναι καιρός να την άνοιξη. Τώρα, μπορείτε είτε να του δώσει / κενό κλήσεις της ή να στείλετε κάποιο ρομαντικό μηνύματα κειμένου και να απολαύσετε τον / κοκκινίσει. Όταν είστε σίγουροι ότι το άτομο είναι πεπεισμένη, μπορείτε να ρίξετε σε κάποια μήνυμα, όπως «Θα τα πούμε στο cafteria στις 5:00 μ.μ. αύριο. Φορέστε κόκκινα, φαίνεται όμορφο σε σας. Δεν βραβείο στο μαντέψουν ότι εσείς ο ίδιος θα έχει αρκετά έναν σκληρό χρόνο ελέγχει το γέλιο σου όταν θα τον δείτε / της στην καφετέρια, και αυτό πάρα πολύ φορώντας κόκκινο. Διαβάστε περισσότερα για αστεία φάρσα ιδέες κλήση.
Ακίνδυνο φάρσες για παιδιά? Όταν πρόκειται για παιδιά, το απλούστερο το φάρσες τόσο περισσότερο θα απολαμβάνουν. Για παράδειγμα, όταν έχετε οικογενειακό δείπνο σας, μπορείτε να βάλετε μόνο ένα λεμόνι στο ποτήρι νεότερους τα αδέλφια σας του νερού, όταν δεν είναι η προσοχή. Η στιγμή που θα πιείτε σε λίγο νερό, θα κάνει ένα περίεργο πρόσωπο που θα κάνει γέλιο σε όλους. Εναλλαγή αλάτι με ζάχαρη, ή το αντίστροφο, θα λάβει επίσης sibling αγνοεί σας, και σας παρέχει έναν καλό λόγο να γελάνε. Ανάμεσα στα διάφορα αβλαβή φάρσες σχολείο, ένα δημοφιλές ένα είναι όπου μπορείτε ισοπαλία συμμαθητές παπούτσι σου τα κορδόνια μαζί, όταν κάθονται. Για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά δεν αισθάνονται άσχημα για αυτές τις φάρσες που παίζετε σε αυτά μπορείτε να τα συμπεριλάβει στις φάρσες σας σε νέους στόχους, όπως οι γονείς ή τους γείτονές σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές φάρσες για τα παιδιά.
If βρήκατε αυτές τις φάρσες ενδιαφέρον, μπορείτε επίσης, όπως:? Φάρσες για σχολείο? Ιδέες για Γυμνάσιο φάρσες? Γυμνάσιο φάρσες για Seniors? Αυτά ήταν μερικά φάρσες που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «καλή ή αβλαβή φάρσες», λόγω του γεγονότος ότι μπορούν να δώσουν ένα εγκάρδιο γέλιο, με την ελάχιστη προσπάθεια. Είναι καλοί και ως εκ τούτου, δεν έχετε να ανησυχείτε ότι θα βλάψουν κάποιον ή ζημιά σε περιουσία someones με το παιχνίδι τους. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το πρόσωπο στο οποίο παίζετε αυτά φάρσες έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ και κατανόηση, ή αλλιώς να είναι έτοιμη να κινηθεί έτσι ώστε να μην βάζουν τα χέρια του σε εσάς.