Άνω Τατουάζ Επιστροφή

Ένα από το πρώτο πράγμα που ένα πρόσωπο που είναι προσπαθεί να κάνει μια δήλωση στυλ θα κάνει, είναι να πάρετε μια τατουάζ! Τατουάζ συμβάλλουν πολύ στο πηλίκο δροσιά. Και υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες τατουάζ διαθέσιμα σχέδια, έτσι μπορείτε, επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχεδιασμό σας τατουάζ και πιο συχνή. Οι θέσεις που είναι τα πιο δημοφιλή για τατουάζ είναι τα πίσω, μανίκι, αστράγαλο, κλπ. Μεταξύ αυτών, πίσω τατουάζ έχουν την υψηλότερη δημοτικότητα. Επιστροφή τατουάζ είναι κυρίως διαιρείται σε άνω τατουάζ πίσω και κάτω μέρος της πλάτης τατουάζ. Νωρίτερα μόνο χαμηλά στην πλάτη τατουάζ ή με ελεύθερα φορτηγά πλοία τατουάζ σφραγίδα ήταν η μόνη γνωστή πίσω τατουάζ. Τα προϊόντα κατώτερης τατουάζ πίσω done ως επί το πλείστον από τα κορίτσια, μετά από όλα αυτά είναι εκείνοι που μπορούν να τους καμαρώνω καλά! τα ανώτατα τατουάζ πίσω γίνεται από τα δύο παιδιά και τα κορίτσια, ωστόσο, είναι πιο δημοφιλής στους άντρες.
Γιατί Άνω Πίσω Τατουάζ;
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από την επιλογή του πάνω μέρος της πλάτης ως θέση για να πάρει ένα τατουάζ. Πρώτα απ 'όλα, σε αντίθεση με άλλες τοποθεσίες δερματοστιξία, ανώτερη πλάτη δερματοστιξίες μπορούν εύκολα να κρυφτεί. Έτσι είναι μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που εργάζονται σε οργανισμούς όπου τατουάζ δεν επιτρέπονται. Δεύτερον, υπάρχει πολύ χώρο διαθέσιμο και έτσι εκτενή σχέδια τατουάζ μπορεί να γίνει. Τρίτον, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στρέβλωσης τατουάζ σε περίπτωση πάνω μέρος της πλάτης τατουάζ, σε αντίθεση με μανίκι τατουάζ ή τατουάζ κοιλιά. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε μπορείτε να επεκτείνετε το τατουάζ για να γίνει μια πλήρης τατουάζ πίσω οποτεδήποτε. Αυτές ήταν μερικές από τις συνήθεις λόγοι για τους οποίους ένα ανώτατο πίσω επιλέγεται σε σύγκριση με άλλες τατουάζ. Τώρα αφήνει να ρίξει μια ματιά σε μερικά δημοφιλή ανώτερη πλάτη σχέδια τατουάζ. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ σχέδια για κάτω μέρος της πλάτης.
Άνω Tattoo Επιστροφή Ιδέες
Φυλετικών Τατουάζ: Tribal δερματοστιξίες είναι η πρώτη επιλογή για κάθε εραστή δερματοστιξία! Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για τους οποίους φυλών τατουάζ είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των ανεμιστήρων τατουάζ. Ο κύριος λόγος είναι η ευρεία σχέδιά τους, οι οποίες γίνονται με τη βοήθεια του σκούρο μαύρο μελάνι. Λόγω της ευρείας σχέδια, αυτά τα τατουάζ είναι εύκολα ορατά. Το ίδιο ευρύ σχέδιο δίνει επίσης ένα μυστικιστικό ματιά σε αυτά! Εκτός αυτού, tribal τατουάζ είναι αρκετά εκτενείς και καλύπτουν έτσι μια μεγάλη έκταση σε πάει. Αυτό τους καθιστά την πρώτη επιλογή όταν πρόκειται για τατουάζ άνω βραχίονα. Μπορείτε να επιλέξετε την κλασική φυλών τατουάζ ή τις παραλλαγές διατίθεται σε αυτές όπως και οι Μαορί, Polynesian, κλπ. Dragon τατουάζ στην πλάτη είναι επίσης ένα από τα δημοφιλή σχέδια, ιδίως μεταξύ παιδιά, οπότε αν θέλετε τατουάζ σας να προσελκύσει την προσοχή, φυλετικά τατουάζ είναι η σωστή επιλογή για εσάς.
Κελτικής Τατουάζ: Celtic τατουάζ είναι ένα από τα παλαιότερα σχέδια τατουάζ. Celtic τατουάζ σχεδιασμού έχουν αρκετές σημασίες, οπότε αν είστε επιλέγουν Κελτικής τατουάζ, θα πρέπει να γνωρίζετε πρώτα τη σημασία τους. Τα σχέδια που είναι διαθέσιμα στο Celtic τατουάζ είναι σπείρες, κόμβων, βρόχων και τρίγωνα. Κυρίως, οι άνθρωποι επιλέγουν μόνο μία από τις τέσσερις κύριες Celtic σχέδια για τατουάζ τους, μπορείτε, όμως, μίγμα όλων των σχεδίων για να κάνουν τατουάζ σας μοναδική. Τα πιο δημοφιλή Celtic σχεδιασμό μεταξύ των κοριτσιών είναι η «claddagh». The claddagh είναι μια καρδιά που κατέχουν υψηλή για τα δύο χέρια και στέφεται. Έτσι, εάν θέλετε να γιορτάσετε του Αγίου Βαλεντίνου με έναν νέο τρόπο, να πάρει ένα claddagh χαραγμένο πάνω μέρος της πλάτης σας! Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ καρδιά.
Ζωικά Τατουάζ: Ζωικά τατουάζ είναι επίσης ένα πολύ καλό και δημοφιλής επιλογή για την ανώτερη πλάτη τατουάζ. Animals τατουάζ το οποίο μπορεί να απεικονίζεται στο πάνω περιλαμβάνει αναδρομικά τίγρη σχέδια τατουάζ, λεοπάρδαλη, λιοντάρι σχεδιασμό τατουάζ, σχέδια τατουάζ λύκος, δελφίνι σχέδια τατουάζ, τατουάζ κτλ. ζώων συμβολίζουν τη δύναμη και την ανδρεία, οπότε αν θέλετε να πάρετε ένα τατουάζ για τους λόγους αυτούς , τατουάζ των ζώων είναι μια από τις καλύτερες τατουάζ για εσάς!
Αυτή ήταν όλα σχετικά με ανώτερη πλάτη δερματοστιξίες. Εκτός από τα παραπάνω σχέδια μπορείτε επίσης να επιλέξουν τατουάζ πεταλούδα στην πλάτη ή καρδιά σχέδια τατουάζ. Όποιο σχέδιο επιλέγετε, μην ξεχάσετε να πάρετε την κατάλληλη φροντίδα τατουάζ ως έσχατες τατουάζ στην πλάτη είναι συνήθως αρκετά μεγάλο και πρέπει να ληφθεί μέριμνα, εάν επιθυμείτε να τα καμαρώνω και να μην κρύψει τους!