Φούρνος οδηγίες καθαρισμού

Φούρνος καθαρισμού μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό καθήκον να πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο. Μετά από όλα που θέλει να τρίβει όλα τα είδη των απορρίψεων των τροφίμων, φλοιώδης σχηματισμούς κ.λπ. προσκολλημένα στο φούρνο! Ωστόσο, το γεγονός είναι, η δουλειά ακόμη να γίνει και χθες διαρροές πρέπει να καθαρίζεται, αν δεν αρέσει η μυρωδιά της καμένης καταλοίπων τελευταίο γεύμα στο επόμενο γεύμα σας! Μερικοί φούρνοι έρχονται με το μόνος τρόπος καθαρισμού, πάντως, που όμως απαιτούν λιγότερο καθαρισμό, το ένα έχει να περνούν το χρόνο καθαρισμού τους. Ισχύει ανεξάρτητα από τον τύπο του φούρνου σας ανήκει, καθαρισμός αλλά αναπόφευκτη! Πληρώνοντας προσοχή σε ορισμένα χρήσιμα φούρνου καθαρισμού οδηγίες και συμβουλές που αναφέρονται κατωτέρω, κάποιος μπορεί να ανακουφίσει τη δυσκίνητη διαδικασία. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι!
Φούρνος Καθαρισμός Συμβουλές και Οδηγίες
Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη
Κάθε φούρνος έχει σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο. Λοιπόν, πάρτε έξω εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη σας και διαβάστε τις Οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό, πριν να επιχειρήσετε καθάρισμα φούρνου σας για την πρώτη φορά. Οι πληροφορίες της χρήσης θα σας προετοιμάσει και να σας ενημερώσουμε για ορισμένα κρίσιμα έκανε και dont του φούρνου καθαρισμού, σε σχέση με το φούρνο που έχετε στο σπίτι σας.
Ετοιμάστε σας Καθαριστικά φούρνου? Οι περισσότεροι εμπορικοί φούρνο προϊόντα καθαρισμού εκπέμπει καπνούς που ιγμόρεια μια απεργία, για να μην αναφέρουμε τη δυνατότητα καύσης τα μάτια και το δέρμα σας σε επαφή. Εάν χρησιμοποιείτε το εμπορικό σπρέι ή καθαριστικά μέσα, τότε βεβαιωθείτε ότι φοράτε γάντια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω αναφερόμενες συνταγές καθαριστικό για να καθαρίσετε το φούρνο σας. Αυτά τα φυσικά διαλύτες είναι εξίσου αποτελεσματικό με τους βιομηχανικούς και σίγουρα πολύ πιο ασφαλή.
Καθαρισμός Διαλύτης 1? Αναμείξτε 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μαζί με 5 κουταλιές σόδα και 3 σταγόνες υγρό σαπούνι πιάτων. Θα πάρετε μια παχύρρευστη κρέμα, η οποία πρέπει να εφαρμοστεί στο εσωτερικό του φούρνου και να τριφτεί με σφουγγάρι. Σκουπίστε και πολύ καλό ξέπλυμα.
Καθαρισμός Διαλύτης 2? Πάρτε ένα φλιτζάνι αλάτι και ένα φλιτζάνι το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε. Ρίχνετε σε ένα φλιτζάνι νερό για να σχηματίσουν μια πάστα. Απλώστε το στο εσωτερικό του φούρνου και να κλείσει την πόρτα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 500 βαθμούς για μια ώρα. Κλείστε το και αφήστε το δροσερό φούρνο. Μόλις είναι δροσερό, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι για να σκουπίσετε τα συντρίμμια. Ξεπλύνετε καλά για να καθαρίσετε το φούρνο. Διαβάστε περισσότερα για τα προϊόντα καθαρισμού.
Γενικά Φούρνος οδηγίες καθαρισμού
Ο τύπος της διαδικασίας καθαρισμού θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του φούρνου.
Αυτοκαθαριζόμενο φούρνο
Βήμα 1? Αφαιρέστε τις σχάρες από το φούρνο, μαζί με το τηγάνι κρεατοπαραγωγής, η οποία τελεί υπό τον φούρνο. Τοποθετήστε τα σε νερό και σαπούνι για 20 λεπτά και σκουπίστε καθαρό με ένα σφουγγάρι. Φεύγοντας από τα ράφια στο εσωτερικό του φούρνου μπορεί συμβάλλω αποχρωματισμό και στρέβλωση κατά τη διάρκεια του κύκλου καθαρισμού.
Βήμα 2? Εξασφάλιση της πόρτας του φούρνου είναι κλειδωμένο καλά πριν από τη μετάβαση στους ελεύθερους λειτουργία καθαρισμού. Κρατήστε τα παράθυρα ανοιχτά, ενώ ο κύκλος συνεχίζεται, προκειμένου να παρέχει μια έξοδο για τον καπνό. Αυτός ο καπνός τον τρόπο δεν θα κολλήσει στους τοίχους και την οροφή της κουζίνας σας.
Βήμα 3? Εκτέλεση του εαυτού φούρνο καθαρισμού κύκλου, στο τέλος της οποίας, θα έχετε όλες τις διαρροή μετατραπεί σε ένα γκρίζο σωρό από στάχτη, τα οποία μπορούν να κλείσουν μετά με ελάχιστη προσπάθεια.
Βήμα 4? Εφαρμόστε την ευγενή λύση καθαρισμού 1, που αναφέρονται πιο πάνω πάνω στο εσωτερικό του φούρνου. Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι ή ένα υγρό πανί για να σκουπίσετε μακριά το υπόλειμμα. Η πόρτα του φούρνου και το πλαίσιο πρέπει επίσης να καθαριστούν με το διάλυμα καθαρισμού. Ωστόσο, στην περίπτωση του μονωτικού υλικού ελαστικός, να αποφευχθεί τρίψιμο, αντί να ξεπλένετε μόνο με απορρυπαντικό πιάτων και νερό. Ξεβγάλετε λεπτομερώς και να έχουν ένα καθαρό φούρνο! Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό της κουζίνας.
Για τις μη αυτο φούρνους καθαρισμού, η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική. Μόλις πάρετε τα ράφια και τα βάζουμε σε ζεστό νερό με σαπουνάδα-, εφαρμόζεται ο καθαρισμός διαλύτη που αναφέρονται πιο πάνω μέσα στο φούρνο. Προθερμάνετε το φούρνο στους 500 βαθμούς για μια ώρα. Κλείστε το και αφήστε το δροσερό φούρνο. Μόλις είναι δροσερό, χρησιμοποιήστε ένα υγρό σφουγγάρι για να σκουπίσετε τα συντρίμμια. Ξεπλύνετε καλά για να καθαρίσετε το φούρνο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να καθαρίσει έναν φούρνο? Αυτοκαθαριζόμενο φούρνο Οδηγίες? Επειδή, μαγειρική σόδα είναι μια ήπια λειαντικά, μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το φούρνο σε τακτική βάση. Επιπλέον, αν έχετε στην κατοχή σας το μη αυτο φούρνο καθαρισμού και τοποθετείται ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου στο κάτω μέρος των τροφίμων που ξέρετε θα στάζει. Επίσης, φροντίστε να καθαρίσετε το φούρνο σας σε τακτική βάση. Επιτρέποντας στην τροφή Συσσώρευση συντρίμμια για την αύξηση θα οδηγήσει σε αποκρουστική μυρωδιά, καπνίζουν κατά τη διάρκεια του εαυτού πρόγραμμα καθαρισμού και αυξάνει την προσπάθεια που πρέπει να τεθούν σε για την αφαίρεση τους επίμονους λεκέδες. Ελπίζω αυτό το άρθρο με το φούρνο οδηγίες καθαρισμού, ήταν χρήσιμη!