Καθαρισμός Φούρνος Racks

Πηγαίνουν τις ημέρες όταν υπήρχε γράσο στους αγκώνες, το πρόσωπό σας και βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση συνολική όταν ήρθε να τον καθαρισμό φούρνου ράφια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα βρώμικο και άθλιο εργασίας. Είναι ακόμα, αλλά τα πράγματα είναι σίγουρα καλύτερα αυτές τις μέρες, είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνείτε με αυτό! Επιπλέον, δεν είναι μόνο καθαρισμός, είναι απολύτως απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς μπορεί η ράφια φούρνο να καθαρίζονται με ασφάλεια. Δεν πρέπει να συμβεί ότι ο φούρνος γίνεται squeaky καθαρές και είστε μώλωπες και κάηκε. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, ο καθαρισμός τα ράφια φούρνος είναι μια σημαντική μικροδουλειά νοικοκυριό. Είμαστε έτοιμοι για κάποιες καθαρισμό;
Απλοί τρόποι για να Καθαριότητα Φούρνος Racks
Τολμηρός απορρυπαντικών? Η μια μυθική μέθοδος για να καθαρίσετε το φούρνο. Τοποθετήστε ένα παλιό φύλλο ή πετσέτα στην μπανιέρα ράφια και τοποθετήστε στην κορυφή. Τώρα η μπανιέρα πρέπει να γεμίσει με ζεστό νερό αρκετό για να απολαύσετε τα ράφια. Προσθέστε ένα τέταρτο του φλιτζανιού απολίπανσης απορρυπαντικό πιάτων, είτε σε κρύσταλλο ή σε κόκκους. Αφήστε τις σχάρες μουλιάσει στο διάλυμα για μια ώρα. Αυτό θα οδηγήσει στην αφαίρεση του λίπους, αυτόματα. Σε ό, τι το ψημένο στα τρόφιμα είναι υπό εξέταση, τρίψτε με τη χρήση pad SOS. Αυτό μπορεί να απαιτήσει ένα κομμάτι από τον αγκώνα λίπανση, αλλά παρ 'όλα αυτά, τα ράφια θα ξεκαθαρίσουν πολύ εύκολα και εσείς σίγουρα θα εκπλαγεί από αυτό! Αφήστε τα ράφια για να απορροφούν μια μέρα στην άλλη, σε περίπτωση που είναι εξαιρετικά βρώμικο.
Αυτό δεν είναι Trash τσάντα? Λοιπόν, αυτό είναι σακούλα σκουπιδιών, αλλά δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη διάθεση απορριμμάτων, αλλά για να καθαρίσετε φούρνο ράφια. Τι πρέπει να κάνω εδώ είναι να κρατήσει τα ράφια σε μια βαριά τσάντα σκουπίδια καθήκον. Αυτό είναι αναγκαίο για μια μη χάος μέθοδος καθαρισμού. Είναι προτιμότερο να κάνουμε όλο το υλικό καθαρισμό εκτός κατώφλι σας. Ακολουθήστε αυτό προσθέτοντας μισό quart της αμμωνίας, τότε φροντίστε να σφραγίσει το σάκο καλά. Αφήστε τις σχάρες μουλιάσει στο αμμωνίας εν μία νυκτί. Το επόμενο πρωί, ξεπλύνετε τα ράφια με μια μάνικα κήπων - Voila! Πρόκειται να πάρουν λαμπερό και καθαρό racks φούρνου! Αυτός είναι ένας από τους καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα ράφια φούρνο και να απαλλαγούμε από μια μεγάλη σπίτι καθαρισμού ταλαιπωρία!
Γιαγιά λέει Ξίδι? Αχ, ο πανούργος παλιό ξίδι με πολυσχιδείς ιδιότητες του σκορ κι εδώ! Ναι, αυτό είναι κατ 'ευθείαν από το γατάκι της γιαγιάς, αλλά είναι αλάνθαστη και πιστέψτε με, αυτό λειτουργεί! Χρειάζεστε 5 κουταλάκια του γλυκού σόδα, 3 σταγόνες σαπούνι χεριών ή υγρό απορρυπαντικό πιάτων και 4 κουταλάκια του γλυκού λευκό ξύδι. Αναμείξτε καλά όλα αυτά σε μια παχιά πάστα. Εφαρμόστε αυτό στο εσωτερικό του φούρνου και τρίψτε με σφουγγάρι. Ξεπλύνετε και σκουπίστε καθαρό. Εάν ψάχνετε ακριβώς καθάρισμα φούρνου σχάρες με ξίδι, μπορείτε να προσθέσετε το ξίδι σε μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό και απορρυπαντικό πλυντήριο πιάτων και χωματερή racks σας εκεί. Αφήστε το να μείνει για λίγο - το ξύδι θα τέμνεται το λίπος και τις ακαθαρσίες. Ή αλλιώς, απλά ξύδι σπρέι στα ράφια με ένα μπουκάλι ψεκασμού, αφήστε το να παραμείνουν και καθαρίστε επάνω. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό με το ξίδι.
Θα τον καθαρίσω Myself? Με αυτό εννοώ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πιθανώς το self ρύθμιση καθαρισμού στο φούρνο μικροκυμάτων σας. Συνήθως, είναι καλύτερα να πάρουν τα ράφια, ενώ ο φούρνος διανύει μια επιλογή του αυτο-καθαρισμού. Αλλά ακόμα και αν κρατήσει τα ράφια, είναι μια χαρά. Θέλω να πω, αν δεν είστε πολύ επιλεκτικοί σχετικά με το πώς μοιάζει φούρνο σας, αυτό είναι. Ωστόσο, θα χάσουν τη λάμψη τους σε μια περίοδο του χρόνου. Σαλάτα πετρελαίου ή φυτικό έλαιο χρήσιμο για τον καθαρισμό κουζίνας μπορεί να έρθει στη διάσωσή σας σε αυτήν την περίπτωση. Χρησιμοποιήστε αυτό αν δεν έχετε καμία ιδέα για το τι να χρησιμοποιήσει για να καθαρίσετε φούρνο ράφια! Διαβάστε περισσότερα για αυτο οδηγίες καθαρισμού φούρνο.
Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή σκούπα φούρνο. Ψεκάστε το στο ράφια και ας είναι έτσι μια μέρα στην άλλη - να τα ράφια σας σε μια παλιά πετσέτα στο δρόμο σας. Στη συνέχεια, για το καθάρισμα φούρνου ράφια, τρίψτε την πεισματική bits. Τέλος, πλύντε καθαρό σωλήνα με κήπο.
Τώρα, θα δείτε εκεί; Δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να καθαριστεί φούρνο ράφια σας; Πάρτε τους squeaky καθαρές!