Πώς να δέσει Παπούτσια

Όποιος είχε επαναλαμβανόμενες πτώσεις κατά τη διάρκεια αθλητικών, και αναρωτιέμαι τι είναι λάθος με τα παπούτσια τους δεν θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς την κατάσταση στο σωστό φως. Μπορεί να μην είναι τα παπούτσια σε όλα που προκαλεί η πτώση. Ο ένοχος μπορεί να είναι η τεχνική με την οποία έχουν δεμένα τα παπούτσια τους. Στη συνέχεια, τίθεται το ερώτημα - πώς να δέσει τα παπούτσια; Έτσι και οι άνθρωποι που είναι απλά βαρεθεί τον τρόπο με κορδόνια τους δούμε να βρεθούν ζητώντας από το ερώτημα πώς να δέσει τα παπούτσια διαφορετικά; Αυτό το άρθρο σας αφορά. Οι περισσότεροι από εμάς να μάθουν πώς να δέσει τα παπούτσια όταν είμαστε πολύ μικρά? Αλλά με την έλευση του Velcro παπούτσια ή απλώς λόγω της εμφανίσεις ή να ταιριάξετε την προσωπικότητά του, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν πώς να δέσει τα κορδόνια μόδα. Πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε ακριβώς αυτό.
Πώς να δέσει τα παπούτσια σας
Αυτή είναι ίσως η πιο απλή και παρενόχληση-ελεύθερος τρόπος για να δέσει τα παπούτσια:? Πάρτε ένα παπούτσι, σημείο το πόδι μακριά από εσάς, έτσι ώστε η φτέρνα είναι εσείς που αντιμετωπίζει. ? Πάρτε το δαντέλες και βάλτε τα δύο άκρα της δαντέλας στο παπούτσι από το ανώτερο αναπληρωτή τρύπες. ? Μετά την τοποθέτηση αυτών των κορδόνια σε, το μήκος των άκρων που βγαίνουν πρέπει να είναι η ίδια. ? Τότε αρχίζει από τη δεξιά πλευρά, να λάβει το δικαίωμα δαντέλες, και από το εσωτερικό του παπουτσιού (η δαντέλα βγαίνει, δεν πάει μέσα) το βάζουμε στην τρύπα που είναι διαγώνια δίπλα στην αριστερή πλευρά. ? Επίσης, να λάβει την αριστερή πλευρά και δαντέλα μετά την τοποθέτησή του κάτω από αυτή να φέρει έξω από τη δεξιά πλευρά οπή που είναι διαγώνια επόμενη. ? Συνεχίσει να το πράττει μέχρι όλοι οι τρύπες ολοκληρωθεί και δύο άκρα της δαντέλας απομένει να κόμπους. ? Εάν το μήκος της δαντέλας άκρα δεν είναι το ίδιο στη συνέχεια ρυθμίστε το μήκος της δαντέλας, λύνοντας το και προσαρμόζοντάς. Έχοντας ένα ίσο μήκος διευκολύνει να δέσει τα κορδόνια. ? Διαβάστε περισσότερα για δροσερό τρόπους για να δέσει τα παπούτσια.
Άλλα από αυτή την απλή μέθοδο, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να δέσει τα παπούτσια.
Criss Cross Πλευρική? Ξεκινήστε από τη φτέρνα και από το εσωτερικό (το παπούτσι) τοποθετήστε τα κορδόνια, ώστε τα άκρα των δύο προκύπτουν από την κορυφή (σε αντίθεση με πηγαίνει στο παπούτσι). ? Μετά πάρτε τόσο τα άκρα και την πολλαπλή τους πάνω. ? Βάζουμε συνέχεια στο παπούτσι και να τους αφήσουμε να αναδυθεί και πάλι από το δεύτερο ζευγάρι των οπών. ? Συνεχίστε αυτήν μέχρι να περνά μέσα από όλα τις τρύπες, που εναλλάσσονται με τις αναδυόμενες και πηγαίνοντας σε κάθε εναλλακτική τρύπα. ? Double Helix Πλευρική? Ρίξτε μια δαντέλα και τοποθετήστε ένα τέλος στην τρύπα παπούτσι (έτσι ώστε να πηγαίνει μέσα) και αφήστε το άλλο άκρο βγει από την τρύπα. ? Πάρτε τις δαντέλες που θα προκύψει, την διασχίζουν σε διαγώνια και τοποθετήστε την στην τρύπα παπούτσι που είναι η άμεση διαγώνια επόμενο. ? Πάρτε το κορδόνι που είχε μπει στο σωστό παπούτσι τρύπα στο κάτω μέρος και από κάτω από το παπούτσι, το διασχίσουν πάνω, έτσι ώστε να προκύπτει από την αντίθετη πλευρά. ? Συνεχίστε να το κάνετε αυτό μέχρι τις δύο άκρες να βγει από την κορυφή περισσότερες τρύπες. ? Το κόλπο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση των δύο άκρων κάθε φορά έκαναν την εμφάνισή τους ή να πάτε in.This είναι πράξει η δαντέλα που είχε προκύψει θα διασχίσουν πάνω και πηγαίνετε στην επόμενη. Και η δαντέλα που είχε πάει μέσα, θα διασχίσουν πάνω και να βγει. ? Bow Πλευρική Δέστε? Πάρτε το κορδόνι και να θέσει τόσο τα άκρα στο κάτω σετ των τρυπών. ? Να προχωρούν στη συνέχεια μέχρι την επόμενη τρύπα σε ευθεία γραμμή και να το επάνω. ? Από τη στιγμή που έχουμε ανατραφεί, τους σταυρό πάνω και να τους φέρει μέσα από την αντίθετη πλευρά. ? Τώρα τρέχουν να τους κατ 'ευθείαν στην κάτω πλευρά και να τους φέρει έξω από το επόμενο σύνολο των τρυπών. ? Μόλις είναι έξω διασχίζουν τα πάνω και να την τοποθετήσει στο επόμενο σύνολο τρύπες στην αντίθετη πλευρά. ? Συνεχίστε αυτό έως ότου οι τρύπες εξαντληθεί και το τέλος της κορδόνια εξακολουθούν να δεθεί. ? Πώς να Lace Παπούτσια με δύο κορδόνια Χρώμα
Having παπούτσια με δίχρωμο κορδόνια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί η «δροσερή πηλίκο» των παπουτσιών σας. Φαίνεται διαφορετικό και προσδίδει ένα πολύ κομψό εφέ, όπως καλά. ? Από την απάντηση πώς να δέσει τα παπούτσια με κορδόνια 2, πάρτε δύο κορδόνια σε διάφορα χρώματα (για παράδειγμα κόκκινο και πορτοκαλί.) Και κόψτε τις σε ένα δεύτερο (αν το μήκος και των δύο χρωματιστά κορδόνια είναι 1 πόδια, κόβονται τα πόδια μισό.) . ? Ισοπαλία τόσο χρωματιστά κορδόνια μαζί. ? Τοποθετήστε αυτό το κόμπο στο παπούτσι, στο κάτω μέρος και να φέρει επάνω τις άκρες από την τελευταία σειρά των οπών. ? Αντιμετωπίσουμε Στη συνέχεια όπως κάθε άλλη μέθοδο που προαναφέρθηκαν, όπως διασχίζουν δέσιμο ή παπιγιόν δέσιμο και να συνεχίσει να κόμπο στο παπούτσι κορδόνια μέχρι δύο άκρα προκύψουν από την κορυφή πλέον τρύπα. ? Πώς να Lace παπούτσια για τρέξιμο? Πάρτε τα κορδόνια και να τους έξω από κάτω από την τρύπα παπούτσι που είναι προς το κάτω άκρο (κοντά στη φτέρνα). ? Τώρα που είναι έξω, να επαναφέρει μέσα από την ίδια τρύπα που βγήκε από το, αλλά κρατήστε ένα μικρό βρόχο ενώ το κάνετε αυτό. ? Λάβει Τώρα η αντίθετη πλευρά του δαντέλα παπούτσι και να το βάλετε μέσα από το βρόχο έτσι ώστε να γίνει extra σφιχτά. ? Κάντε το ίδιο με την αντίθετη πλευρά. ? Κάθε φορά που ένας βρόχος είναι αριστερά, γεμίστε το με δαντέλα από την αντίθετη πλευρά και στη συνέχεια να δημιουργήσετε έναν βρόχο του ίδιου όταν πηγαίνει στην άλλη πλευρά. ? Συνεχίστε να γίνει αυτό μέχρι δύο άκρα επιτυγχάνονται και μπορεί να είναι δεμένα. ? Αυτό είναι επίσης μια άλλη μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσει το κορδόνια οριζόντια. ? Ακολουθήστε αυτές τις απλές μεθόδους για το πώς να δέσει τα παπούτσια και να επέλθει κάποια πολύ απαραίτητες αλλαγές στην ίδια παλιά βαρετή παπούτσια ψάχνετε. Μαζί με ανακαλύπτουμε τον τρόπο τα παπούτσια φαίνονται, θα βοηθήσει επίσης στην απασχολεί τον σωστό τρόπο να δέσει τα κορδόνια παπουτσιών, έτσι ώστε δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο μέλλον.