Φροντίδα μετά το Tattoo

Τατουάζ είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που περιλαμβάνει, την εξεύρεση εμπειρογνωμόνων τατουάζ, επιλέγοντας το σχεδιασμό τατουάζ, να αποφασίσει την τοποθέτηση τατουάζ, γλυπτική το τατουάζ και, τέλος, τη φροντίδα του τατουάζ. Όλα αυτά τα βήματα οδηγούν σε ένα υπέροχο τατουάζ. Tattoo μετέπειτα φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας και πολλοί φορείς τατουάζ δείξει αμέλεια προς την κατεύθυνση αυτή. Κάποιος μπορεί να καταστρέψει την ομορφιά της νέας τατουάζ εφόσον υπάρξει η κατάλληλη μετέπειτα παρακολούθηση δεν γίνεται δεκτή. Ακατάλληλη μετέπειτα φροντίδα τατουάζ μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις και εξασθένιση των νωπών τατουάζ. Έτσι, έχεις ένα νέο τατουάζ και ψάχνουν για τατουάζ οδηγίες μετέπειτα φροντίδας; Στη συνέχεια, εδώ είναι μερικές χρήσιμες οδηγίες για σας.
Tattoo Οδηγίες Φροντίδα μετά
Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές βασικές οδηγίες για τη φροντίδα τατουάζ.
Κρατήστε το επίδεσμο? Μόλις ο καλλιτέχνης τατουάζ γίνεται με τατουάζ σας, αυτός / αυτή θα εφαρμόσει ένα επίδεσμο ή σάλτσα πάνω από το γλυπτό περιοχή. Πολλοί λάτρεις του τατουάζ τείνουν να καταργήσετε αυτό το επίδεσμο. Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό! Αφήστε το επίδεσμος να είναι στη θέση του τουλάχιστον για μια ώρα. Μερικοί καλλιτέχνες τατουάζ συνιστούμε, επίσης, να καλύψει τα τατουάζ για 3 έως 4 ώρες. Ο απαιτούμενος χρόνος μπορεί να αλλάξει και εξαρτάται από το μέγεθος του τατουάζ και του σχεδιασμού. Έτσι, συμβουλευτείτε τον καλλιτέχνη τατουάζ σας και να καλύψει τα φρέσκα τατουάζ για κατάλληλο χρονικό διάστημα. Fresh τατουάζ είναι παρόμοια με την πληγή στο δέρμα και ως εκ τούτου, καλύπτοντάς τον με επίδεσμο είναι αναγκαίο για την πρόληψη της μόλυνσης του αέρα που μεταδίδονται από τα βακτήρια.
Πλένουμε και Εφαρμογή Αλοιφή? Μόλις αφαιρέσετε τον επίδεσμο, είναι απαραίτητο να πλύνετε και καθαρίστε το τατουάζ. Δείτε που χρησιμοποιείτε χλιαρό νερό και ήπιο αντιβακτηριακό σαπούνι για να πλύνετε τατουάζ σας. Μην τρίβετε το τατουάζ με πανί, και χρησιμοποιούν τα χέρια και τα δάχτυλά σας για να το καθαρίσετε. Πλύνετε απαλά χωρίς προβεί σε σκληρές κινήσεις και να δούμε ότι όλο το μελάνι του αίματος και περίσσεια αφαιρείται. Μετά την πλύση, χρησιμοποιήστε μια καθαρή μαλακή πετσέτα ή χαρτοπετσέτα και καθαρίστε το τατουάζ. Μην τρίβετε την πετσέτα και απλά να το ελαφρύ κτύπημα στην τατουάζ. Σήμερα, θα εφαρμόσει όλες αντιβακτηριακή αλοιφή στην τατουάζ περιοχή. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αλοιφή που περιέχει βιταμίνες Α και D.
Healing Διαδικασία? Τατουάζ θεραπεία μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία, αλλά πρέπει να έχετε υπομονή και να προσέχετε τους τατουάζ σας. Όταν το τατουάζ ξεκινά θεραπεία, το τατουάζ δέρμα ξεφλουδίζει και μερικές εφελκιδοποίηση μπορεί επίσης να είναι πεπειραμένοι. Η αποφλοίωση πραγματοποιείται συνήθως μετά την τρίτη ή τέταρτη ημέρα του τατουάζ. Να ενυδατώνουν το τατουάζ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ήπια προϊόντα ή μπορείτε να πάτε για τις ειδικές λοσιόν μετέπειτα φροντίδα τατουάζ. Μπορεί να αισθανθείτε φαγούρα και να αισθάνεται σαν να πάρει ή ξύσιμο από το δέρμα, αλλά δεν το κάνουμε αυτό. Απλώστε υγρό συμπίεση στο scab για 5 λεπτά, δύο φορές σε μια μέρα. Αν ακολουθήσετε τις εντολές σωστά, το τατουάζ θα επουλωθούν σύντομα. Ορισμένες τοποθετήσεις δερματοστιξίες, όπως τα χείλη και τα πόδια απαιτούν ειδική φροντίδα δερματοστιξία, δεδομένου ότι οι τοποθετήσεις αυτές τείνουν να επουλώνονται αργά και εξασθενίζει γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα για εφελκιδοποίηση του τατουάζ.
Tattoo Συμβουλές Φροντίδα μετά
Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση τατουάζ. ? Μπορείτε να πάρετε ντους μετά θα έχετε ένα φρέσκο ​​τατουάζ στο σώμα σας. Αλλά βλέπω ότι δεν κάνουν μπάνιο με ζεστό νερό για πάρα πολλές ώρες. Θα πρέπει να αποφεύγετε τη λήψη πλέον λουτρά, κολύμβηση στις χλωριωμένες πισίνες ή οποιαδήποτε επαφή με το αλμυρό νερό, τουλάχιστον 2 με 3 εβδομάδες μετά τατουάζ. ? Αποφύγετε την άμεση επαφή με την ηλιακή ακτινοβολία. Η υπερβολική έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες μπορεί να καταστρέψει την πληγή τατουάζ. If τατουάζ σας σε ένα μέρος του σώματος που είναι εύκολα εκτίθεται στον ήλιο, τότε εφαρμόζεται αντηλιακό. ? Αποφεύγετε να φοράτε στενά ρούχα για το τατουάζ μέρος του σώματος. Πέστε, εάν έχετε τατουάζ στο πόδι σας, θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε κάλτσες και σφιχτό υποδημάτων. Αποφύγετε κάθε είδους τριβή πάνω από το τατουάζ που οφείλεται στα ρούχα. ? Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα προϊόντα με βάση την τατουάζ περιοχή. ? Εφαρμογή λεπτές στρώσεις της λοσιόν και της αλοιφής τατουάζ περιοχή. Παχιά στρώματα μπορεί να μεταβάλει την διαδικασία επούλωσης. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Infected Tattoo Care? Lip Tattoo Care? Ποδιών Tattoo Care? Λοιπόν, αυτά ήταν ορισμένες προτάσεις σχετικά με την μετέπειτα παρακολούθηση του τατουάζ. Τατουάζ δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και θα πρέπει να λαμβάνουν ιδιαίτερη μέριμνα για τη διατήρηση της ομορφιάς και της ποιότητας αυτής της μεγάλης τέχνης σώματος. Όλα τα καλύτερα!