Ημι-μόνιμο Τατουάζ

Έτσι, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά των ημι-μόνιμο τατουάζ; Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα, μόνο πλεονεκτήματα. Δεν θα πρέπει να περάσει από τον πόνο της βελόνας, του οποίου η μόνιμη τατουάζ επιφέρει. Δεν χρειάζεται να περάσουν από τις πρώτες πόνος στο δέρμα οποίων ένα υποφέρει για τις ημέρες, μετά από να πάρει ένα μόνιμο τατουάζ. Μπορείτε να απαλλαγείτε από την ημι-μόνιμο τατουάζ εύκολα, και να πάρετε ένα νέο στην ίδια περιοχή του δέρματος.
Η επιλογή των σχεδίων και χρωμάτων σε ημι-μόνιμο τατουάζ είναι ίδιο με εκείνο της μόνιμης ένα, έτσι σχεδόν μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε. Οι γονείς σας δεν θα φωνάζω, αν πάρετε ένα ημι-μόνιμο τατουάζ! Μπορείτε να πάρετε όνομα με τατουάζ τους εταίρους σας, και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την αφαίρεση του τατουάζ, εάν οι αλλαγές συνεργάτης σας! Τώρα που ξέρετε για τα πλεονεκτήματα των ημι-μόνιμο τατουάζ, εδώ είναι οι τύποι των ημι-μόνιμο τατουάζ, από την οποία μπορείτε να πάτε για ένα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την προσωρινή σώμα τέχνης.
Ασφαλής ημιμόνιμο Τατουάζ? Αναρωτιέστε, πόσο καιρό ημι-μόνιμο τατουάζ τελευταία; Εξαρτάται από το είδος του τατουάζ, παίρνετε γίνονται στο δέρμα σας. Πολλοί άνθρωποι κρατούν ψάχνουν για ημι-μόνιμο τατουάζ που διαρκούν για μια περίοδο 6 μηνών ή 3-5 χρόνια. Λοιπόν υπάρχει μεγάλη απόκλιση πάνω από αυτά τα είδη των τατουάζ, το οποίο θα συζητήσουμε αργότερα. Αλλά, τώρα εδώ είναι μερικά παλιά και ασφαλείς μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για ημι-μόνιμο τατουάζ.
Henna Τατουάζ: Τα τατουάζ στυλό χένα είναι μια γρήγορη, ασφαλή και φυσικό τρόπο του τατουάζ. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το ημι-μόνιμη σύνδεση στυλό τατουάζ, ή στα καταστήματα ομορφιάς. Μπορείτε να σχεδιάσετε έντονες και λεπτές γραμμές χρησιμοποιώντας αυτό ημι-μόνιμη στυλό τατουάζ, σε μαύρο χρώμα. Αυτό το είδος του τατουάζ θα διαρκέσει για περίπου 2-4 εβδομάδες.
Stick-ons: Χρειάζεται να πω περισσότερα για αυτό το είδος των τατουάζ; Ο καθένας, όταν ήταν παιδιά έχουν δοκιμάσει αυτά τα τατουάζ, που εξετάζουν το ακαθάριστο όταν είναι ξεθώριασμα μακριά, αλλά φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, όταν πρόσφατα κολλημένα στο δέρμα. Ψάξτε μια καλή ποιότητα και καλή τατουάζ σχεδιασμού stick-ons, και να απολαύσουν την τέχνη σώμα για 3-7 ημέρες.
Tats: tats ή προσωρινά τατουάζ αερογράφο, εφαρμόζονται στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να προκαλούν βλάβη στο δέρμα. Μια μεμβράνη τοποθετείται στην περιοχή του σώματος, και το μελάνι τατουάζ τίθεται στο δέρμα χρησιμοποιώντας ένα airbrush. Μοιάζει με ένα μόνιμο τατουάζ αρκετά καλό, και μπορεί να πάρει απαλλαγεί από τη χρήση πετρελαίου ή αλκοόλ βάση το γάλα. Δεν τελευταία πολύ μεγάλη και το πλύσιμο ή το μπάνιο στο δέρμα θα οδηγήσει σε ταχύτερη αφαίρεση του τατουάζ. Αλλά, μπορείτε να αυξήσετε είναι ζωή εφαρμόζοντας ταλκ στην περιοχή του δέρματος, όταν η TAT πρόσφατα γίνει.
Mehndi: Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να σκέφτεται, ότι Henna και mehndi είναι ένα και το αυτό. Αλλά, henna είναι η ουσία που χρησιμοποιείται για να κάνει το μελάνι, και το τατουάζ με μελάνι πένα είναι μαύρα τατουάζ με χένα, ενώ mehndi είναι ένα από τα παλαιότερα μορφή τέχνης σώματος. Στην Ινδία και πολλές αραβικές χώρες, οι γυναίκες αποτελούν μια πράσινη πάστα mehndi, το βάζουμε σε ένα πλαστικό κώνο, και συντάσσει τα σχέδια πάνω στα χέρια τους, οι οποίες θα δώσουν ένα κόκκινο εφέ χρώματος βαφής για την περιοχή του δέρματος. Αυτά τα τελευταία για 4 ημέρες έως 1 εβδομάδα.
Μπάλα σημείο στυλό Τατουάζ: Αυτά μπορεί να γίνει χρήση οποιουδήποτε κανονικό στυλό, και μπορεί πολύ μοιάζουν με το μόνιμο τατουάζ όταν τακτοποιημένα γίνει. Αλλά, παίρνουν ξεθωριάσει και να αφαιρεθούν εύκολα με νερό και σαπούνι.
Εάν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, στη συνέχεια, κάντε έλεγχο αλλεργία στο δέρμα σας πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ημι-μόνιμο τατουάζ μέθοδο. Απλώστε μια μικρή γραμμή ή μπάλωμα του μελανιού, και περιμένετε μία ώρα για να ελέγξει για τυχόν αλλεργική αντίδραση του δέρματος.
Διαβάστε περισσότερα για προσωρινά τατουάζ:? Temporary Πρόσωπο Τατουάζ? Δημιουργήστε τη δική προσωρινά τατουάζ σου? Προσωρινά τατουάζ που μοιάζουν Real? Διαμάχη επί άλλων ημι-μόνιμο τατουάζ? Συνεπάγονται Η λεγόμενη ημι-μόνιμο τατουάζ, τα οποία διαρκούν για μήνες ή για μερικά χρόνια, προσθήκη των χρωστικών ουσιών κάτω από το δέρμα. Τα συστατικά που προστίθενται στο δέρμα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς και ως εκ τούτου, όπως τα τατουάζ, δεν μπορεί να κληθεί ως προσωρινά τατουάζ. Ωστόσο, ορισμένα ειδικά σχεδιασμένα μελάνια μπορεί να είναι πολύ ευκολότερο να αφαιρεθεί, που διαρκούν για μια περίοδο 3-6 μηνών. Πολλά τατουάζ είναι γνωστή ως προσωρινά τατουάζ, εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας ένα όπλο τατουάζ που προκαλούν δυσφορία. Οι ασκούμενοι λένε ότι αυτά τα τατουάζ θα εξασθενίσουν μετά από μερικά χρόνια, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά πάνω από αυτό, και λόγω αυτής της μικτής απόψεις, αυτά τα τατουάζ δεν μπορεί να είναι εντελώς χαρακτηριστεί ως ημι-μόνιμο τατουάζ.
Έτσι, αντί να πάει για ένα τατουάζ με ένα τατουάζ όπλο, το οποίο θα προκαλέσει ορισμένα δυσφορία, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την πλήρη άρση, είναι ασφαλές να κολλήσετε σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ασφαλή ημι-μόνιμη μέθοδο τατουάζ, για να πάρετε μια σώμα καλλιτεχνικό σχεδιασμό.