Γρανίτης κεραμιδιών Countertops

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για countertops διατίθενται στην αγορά, όπως laminate, σκυρόδεμα, κεραμικά και γρανίτη. Όταν αγοράζετε ένα πάγκο κουζίνας, ένα από τα βασικά και τα κύρια πράγματα που εξετάζουν είναι να έχουμε ένα πάγκο που είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Countertops γρανίτη ταιριάζει απόλυτα σε αυτό βασικά κριτήρια για την τέλεια countertops. Έτσι είναι ένα ασφαλές και η καλύτερη επιλογή ως ένα πάγκο κουζίνας; Ας ρίξουμε μια ματιά σε countertops κεραμιδιών γρανίτη λεπτομερώς προτού να λάβετε την απόφαση.
Γρανίτης κεραμιδιών Countertops? Ο γρανίτης είναι ένα φυσικό βρεθεί πυριγενή πετρώματα. Είναι τόσο σκληρό και ισχυρό όσο το διαμάντι και θεωρείται ως ένα από τα δυσκολότερα γνωστών δομικών λίθων. Δεύτερον, είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, τον αέρα, το νερό και τα βακτήρια και, κατά συνέπεια, πολύ ανθεκτικό ή μακράς διαρκείας. Επίσης, είναι ένα από τα πιο εύκολα διαθέσιμες πέτρες που βρίσκεται επίσης σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. είναι από γρανίτη countertops κεραμιδιών χρησιμοποιείται ευρέως για την ομορφιά τους και την εύκολη συντήρηση. Δεν αντιδρά σε οποιοδήποτε από τα οξέα όπως το ξύδι, κιτρικό οξύ, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα. Γρανίτης πλάκες πλακιδίων είναι διαθέσιμες σε μια τιμή εκκίνησης των περίπου 60 δολάρια ΗΠΑ ανά τετραγωνικό πόδι και πάνω. Γρανίτης πλακάκια κόστος countertops εξαρτάται και ποικίλει ανάλογα με το είδος, το χρώμα και το σχέδιο. Γρανίτης κεραμιδιών εγκατάσταση countertops είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι. Το αντίθετο, μπορείτε πάντα να επιδιώξετε την επαγγελματική βοήθεια για τον ίδιο που μπορεί να σας κοστίσει περίπου USD 700 δολάρια το 1500. Έχοντας όλα αυτά τα ακίνητα, πλακάκια γρανίτης είναι μια από τις πιο ευνοημένες υλικά για πάγκο πάνω από laminate ή κεραμικό. Διαβάστε περισσότερα για την εγκατάσταση countertops γρανίτη.
Γρανίτης κεραμιδιών Pros and Cons Countertops? Όπως προαναφέρθηκε, countertops κεραμιδιών γρανίτη έχουν πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη. Πρώτον, είναι όμορφα και μπορούν να παραγγελθούν σε οποιοδήποτε χρώμα ή σχέδιο της επιλογής τους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε ένα πάγκο που ταιριάζει ή είναι σε αντίθεση με το χρώμα της κουζίνας σας. Δεύτερον, αυτά τα countertops είναι επίσης διαθέσιμα σε στιλβωμένα και μη κατεργασμένων ποικιλιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις. Επίσης, οι ιδιότητες των πλακιδίων γρανίτη, όπως αντοχή και ανθεκτικότητα στη ζέστη, το νερό και τα οξέα προσθέτει πολλά πλεονεκτήματα της. Πρέπει να σημειωθεί ότι το πλεονέκτημα της countertops κεραμιδιών γρανίτη πάνω από laminate ή άλλα countertops είναι η ανθεκτικότητα των πρώτων. Γρανίτης κεραμιδιών είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά countertops διατίθενται στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, το μόνο μειονέκτημα είναι το κόστος της, καθώς είναι πιο ακριβά από άλλες διαθέσιμες επιλογές στον πάγκο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να παραβλεφθεί ο γρανίτης είναι μακράς διάρκειας και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε γι 'αυτό στα χρόνια που έρχονται. Διαβάστε περισσότερα για γρανίτη υπέρ και τα κατά.
Γρανίτης κεραμιδιών Countertops Care? Countertops από γρανίτη μπορεί μόνο να διαρκέσει πολύ αν είναι φροντίζονται και συντηρούνται σωστά. Υπάρχουν απλοί φροντίδα countertop γρανίτη και τον καθαρισμό συμβουλές που θα πρέπει να θυμάστε για να countertop σας διαρκεί περισσότερο. Αυτά περιλαμβάνουν:? Θα πρέπει να λεκέ αμέσως τυχόν διαρροές του καφέ, του πετρελαίου και άλλων υγρών προϊόντων με απορροφητικό χαρτί ή ένα μαλακό πανί. ? Μπορείτε να κάνετε χρήση από ένα μείγμα νερού και απορρυπαντικού για τον καθαρισμό του πάγκου. ? Λεκέδες από βούτυρο ή άλλα λιπαρά προϊόντα μπορούν να καθαριστούν με τη βοήθεια του υπεροξειδίου του υδρογόνου αναμειχθεί με νερό. ? Δεν συνιστάται η χρήση δραστικές χημικές ουσίες για τον καθαρισμό των countertops γρανίτη με εκείνη που μπορεί να καταστρέψει την επιφάνεια. ? Countertops γρανίτη πρέπει να επανασφραγίζεται τακτικά, περίπου γύρω στα 2 - 3 χρόνια, ως το σφραγιστικό τείνει να κατεβείτε λόγω έκθεσης σε θερμότητα. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Γρανίτης Countertop Φροντίδα? Countertops γρανίτη Συντήρηση? Αυτό ήταν σύντομες πληροφορίες για countertops κεραμιδιών γρανίτη. Θυμηθείτε, αυτές είναι οι καλύτερες μεταξύ όλων των διαφόρων επιλογών που διατίθενται για countertops κουζινών. Απλά ρίξτε μια απλή ματιά και αγοράστε το χωρίς δισταγμό? Θα διαρκέσει περισσότερο με την ίδια κομψότητα όπως νωρίτερα!