Συνομιλία Ορεκτικά με το φίλο σας

Αχ ...Με Αγάπη, Ή λαγνεία; Ή αγάπη; Umm ... ό, τι ήταν. Τον είδες. Αυτός που είδες. Και σπίθες πέταξε. Τότε λήθη τα πάντα γύρω σου, θέσει μέσα Ποιος σας μίλησε για τη διάρκεια της ημέρας, όπου πήγατε, τι κάνατε - έγινε ακριβώς μια θαμπάδα. Μόνο τον! Μόνο εσύ! Αυτό είναι όλα εκεί ήταν. Αυτή ήταν μια εβδομάδα πριν. Αργά το υψηλό των πρώτων σταδίων της αγάπης κοπάσει και η ανάγκη να γνωρίζουν τον προέκυψε. Αλλά πώς; Είσαι ήδη ένα ζευγάρι - πώς πηγαίνετε ρωτώντας τον για τον εαυτό του τώρα;
Χμμ ... Σκληρή! Σε μια δυσάρεστη μέρος όπως αυτό, το κορίτσι, θα ήταν πραγματικά βοηθούσε αν είχατε κάποια βοήθεια με ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας. Τι ακριβώς να ρωτήσω, πώς να ρωτήσω και πώς να πάει για αυτό. Όλα ξεκινούν με καλές ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας. Αλλά θα το πάρει. Καλή θέματα συζήτησης δεν θα υλοποιηθούν ξαφνικά από το πουθενά. Θα πρέπει να τα σκεφτούν. Αυτό είναι φυσικά όλες στα αρχικά στάδια! Αφού τον ξέρεις καλά, δεν θα χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια να αντλήσει πολύωρες συζητήσεις που τρέχουν μέσα στη νύχτα. Αλλά μέχρι τότε, είναι εδώ παρουσιάζοντας μερικά μεγάλα ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας. Θα σας βοηθήσουν.
Καλή Ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας
Μια καλή κουβέντα πρέπει να έχει μια μεγάλη ροή για να με ελάχιστη αμήχανη σιωπή, λένε. Είναι εντάξει να έχουν περίεργη σιωπή (που είναι υποχρεωμένη να συμβεί), αλλά μια καλή συνομιλία είναι ένα, το οποίο σας αφήνει αίσθηση "Ουάου. Αυτό ήταν ωραίο ». Και φυσικά, ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Μέχρι τότε τι είναι μερικές ιδέες για ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας; Διαβάστε το κορίτσι, να διαβάσει ...
Χιούμορ Του? Όχι. Δεν είναι έτσι. Όπως πραγματικά τον χιούμορ. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πάρετε το κύλισμα σφαιρών συνομιλία είναι να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ. Χρησιμοποιήστε κάποια αστεία θέματα συζήτησης - Funny περιστατικό στο σχολείο ή στη δουλειά; Συντονίσει το όλο θέμα και να τον ενημερώσετε γι 'αυτό. Ρωγμή τον επάνω πραγματικό καλό και η μπάλα θα κυλήσει από εκεί. Θα δείτε. Ή θα μπορούσε να παίξει ένα παιχνίδι - να ζητήσει πραγματικά πραγματικά τυχαίες ερωτήσεις όπως θα μυρίσει ένα 100 ημερών παλιά κάλτσα ή θα φάτε ένα 100 ημέρες παλιό αυγό. Του τόσο παράξενο, δεν μπορεί παρά να γελάσει. Πάρτε τον στην λειτουργία και αρκετά σύντομα ένα πράγμα θα οδηγήσει σε ένα άλλο. Και δεν θα χρειαστεί καν να σου πω πώς να κρατήσει μια συνομιλία.
Συνέχεια;? Εάν δεν θέλετε να πάρετε στην όλη, λοιπόν, η οποία είναι η αγαπημένη σας ταινία, το τραγούδι, κινηματογράφος, ο αθλητισμός ... τότε δεν πρέπει πραγματικά να. Μπορείτε να πάρετε τον να μιλήσει, με απλά να πάρει από εκεί που σταμάτησε. Ακούστε τι λέει και στη συνέχεια να ξεκινήσει από εκεί. Εάν ακούσετε τον παραπέμπουν σε ένα σύλλογο, απλά casually ρωτήσω ποια σωματεία πηγαίνει, στη συνέχεια, προσθέστε επάνω με περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το είδος της μουσικής που ακούει σε αυτές τις ομάδες, ακόμα και διαφορετικά. Ποιος κάνει να πάει στο κλαμπ με το? Μια μικρή δραστηριότητα μπορεί ένδειξη εσείς σε πολλές πληροφορίες, αν το βόδι καλά. Και πριν από το ξέρεις ... μια πραγματικά μεγάλη κουβέντα! Τώρα που είναι ένας πολύ καλός τρόπος να πάει για με θέματα να συζητήσουμε με το φίλο σας. Τι να πω;
Δοκιμασμένη? Τίποτα δεν πάει καλά με τη δοκιμασμένη τρόπο, αυτό είναι σίγουρο. Ο λόγος που είναι γύρω του είναι επειδή λειτουργεί! Εδώ είναι αυτό που κάνεις - να ζητήσει από το πιο βασικό ερώτημα, ναι, αλλά προσθέτουν επάνω με περισσότερες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, αντί να ζητήσουν το οποίο είναι το αγαπημένο του ταινία και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να δώσει μία απάντηση λέξη, να τον ρωτήσω που είναι το αγαπημένο σκηνικό του στον κινηματογράφο και γιατί. Αυτός θα πάρει τη σκέψη τους τροχούς του στροφή. Και η απάντηση σίγουρα δεν θα είναι μια μονοσύλλαβη λέξη. Το κλειδί είναι να τον πάρω για να μιλήσω έτσι θα γνωρίζουμε καλύτερα. Όταν ξεκινάει αφορούν τα χόμπι του, ή άλλες δραστηριότητες για να σας - που λέει ότι πρέπει να είναι βουβό και απλά να ακούσετε; Προσθέστε σε με τις σκέψεις σας, καθώς και ότι ακριβώς εκεί, είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στα σκαριά!
Θέματα? Θα βοηθούσε αν ήξερες κάποιες καλές ερωτήσεις να κάνετε έναν άντρα. Έτσι, λοιπόν, μερικά πράγματα που μπορείτε να μιλήσουμε γι 'αυτό το έργο από το ίδιο μεγάλη ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι οι παρακάτω:? Σου αρέσει κωμωδία Jim Carrey είναι καλύτερο ή Adam Sandler του; ? Τι είναι ο καλύτερος φίλος σου αρέσει; ? Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα έχετε κάνει ποτέ; ? Συλληφθεί ποτέ; ? Πού θα πάτε αν κάποιος χορηγός ένα εισιτήριο; ? Τι υπερδύναμη θα θέλατε να έχετε; Γιατί; ? Ποιο είναι το ένα φαγητό που δεν πρόκειται ποτέ να τρώμε; ? Προτιμάτε τα πλήθη ή απομονωμένα μέρη; ? Αν σου έδωσε 500 δολάρια, τι θα αγοράσω; ? Πώς μπορείτε να περάσετε μια Κυριακή; ? Αυτές είναι μερικές καλές ερωτήσεις να ρωτήσετε το φίλο σας.
Για όλους σας παιδιά εκεί έξω, αν περνάτε από μια παρόμοια φάση, αυτό θα σας βοηθήσει:? Θέματα για να μιλήσει για τα κορίτσια? Best Θέματα για να μιλήσει για με μια κοπέλα? Πώς να μιλήσουμε για τα κορίτσια? Δείτε; Δεν ήταν αυτό καλό; Συγκινημένος για να αρχίσουμε να μιλάμε τότε; Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πάρα πολύ πρόβλημα τώρα που έχετε αυτά τα μεγάλα ορεκτικά συνομιλία με το φίλο σας. Έτσι πάει μπροστά! Κάνετε το πράγμα σας και να κερδίσετε τον ένα πάνω δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά με το πνεύμα, το χιούμορ σου και το γεγονός ότι μπορείτε να ξεκινήσετε και να κατευθύνουν μια μεγάλη συζήτηση, όπως και κανένας άλλος δεν ξέρει! Πηγαίνετε στις .. όροφο του.