Πώς να υποβάλετε αίτηση Κολωνία

Η πράξη της μυρίζει κάτι, οτιδήποτε, είναι εντυπωσιακά, όπως η πράξη της σκέψης. Αμέσως κατά τη στιγμή της αντίληψης, μπορείς να νιώσεις το μυαλό πηγαίνει στη δουλειά, στέλνοντας την μυρωδιά γύρω από τόπο σε τόπο, συμψηφίζοντας συγκρότημα ρεπερτόρια μέσω του εγκεφάλου, δημοσκοπήσεων ένα κέντρο μετά το άλλο για τα σημάδια της αναγνώρισης, για τις παλιές μνήμες και την παλιά σύνδεση. - Lewis Thomas
Μυρίζει, αρώματα, αρώματα, αρωματικές ουσίες - μας θυμίζουν πολλά πράγματα. Θυμάμαι ακόμη την εποχή που ήμουν ηλίθιος έφηβος, ο οποίος είχε ένα φλερτ με γείτονά της, ο οποίος ήταν στο κολλέγιο εκείνη τη στιγμή. Ήταν όμορφος, σπορ και έξυπνα, και εγώ, που κινούνται από τις ορμόνες της εφηβείας μου, ήταν γοητευμένος σε τον όπως έναν σκώρο σε μια φλόγα. Παρά το γεγονός ότι με την ηλικία και το χρόνο, έκανα ξεχάσουμε αυτόν τελικά, αλλά κάθε φορά που μυρίζω εσπεριδοειδών Κολωνία ή το άρωμα, να πάω πίσω στη μνήμη μου. Έτσι το μόνο που τους άνδρες ανάγνωση αυτού του άρθρου, να θυμάστε, ότι η μυρωδιά σας, αρώματα, κολόνιες δανείσει ένα είδος της προσωπικότητας σας. Είναι κάτι που οι άνθρωποι θυμάστε, ή την αναγνώρισή σας από, κατά συνέπεια, καθιστώντας εξαιρετικά σημαντικό για σας, να εφαρμόσει κολόνια σωστά.
Συμβουλές για τον τρόπο εφαρμογής της Κολωνίας για τους άνδρες
Φροντίστε να είναι λεπτές? Κολωνίας θα πρέπει να εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να σας κρατά μυρίζοντας fresh τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό με κανένα τρόπο δεν σημαίνει ότι έχετε ένα δεύτερο ψεκασμό της φιάλης στον εαυτό σας και να αφήσετε μια παρατεταμένη μυρωδιά του κολόνια σε όλους τους τόπους που επισκέπτεστε. Όπως είπε, πέραν του ό, τι είναι κακό, ο ίδιος κανόνας ισχύει και για κολόνια πάρα πολύ. Ως εκ τούτου, η ορθή τρόπος για να εφαρμοστεί κολόνια είναι να κρατήσει λεπτές. Για την εφαρμογή του κολόνια, ψεκάζονται στην ενδεδειγμένη ποσότητα. Θυμηθείτε τον κανόνα τρεις ψεκασμοί ανά αίτηση.
Αίτηση σχετικά με τις ειδικές περιοχές του σώματος Αν με ρωτήσετε πώς να εφαρμόζουν κολόνια που διαρκεί όλη την ημέρα, θα πρότεινα να εφαρμόζουν τους κολόνια στις περιοχές σώματος που παράγουν υψηλότερες ποσότητες θερμότητας. Εφαρμογή της Κολωνίας σε τέτοιες περιοχές του σώματος, θα βεβαιωθείτε ότι η Κολωνία προέρχεται σιγά-σιγά από το πρωί ως το βράδυ. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμοστεί στην Κολωνία, για ψεκασμό ή να εφαρμοστεί στο εσωτερικό των καρπών, πίσω από τα αυτιά, το στήθος, τους μηρούς και την πλάτη.
Ας της Κολωνίας Settle? Συχνά οι άνδρες ρωτήσω, πώς να εφαρμόζουν κολόνια; καθώς διαπιστώνουν ότι μετά την εφαρμογή της Κολωνίας, αυτό μυρίζει δεν είναι τα ίδια όπως στο μπουκάλι. Θέλετε να ξέρετε ο λόγος πίσω από αυτό; Λοιπόν, προφανώς, όταν οι περισσότεροι από τους άνδρες ισχύουν κολόνια, ειδικά αυτά που έρχονται με ένα μπουκάλι άνοιγμα καπάκι, καταλήγουν τρίβοντας την κολόνια στο δέρμα. Αυτό αλλάζει τη μυρωδιά της Κολωνίας, δεδομένου ότι δεν παίρνει χρόνο για να εγκατασταθούν στο δέρμα. Έτσι, στο πλαίσιο της εφαρμογής κολόνια, μην τρίβετε το δέρμα, έτσι ώστε κολόνια έχει χρόνο να καθίσει και να εγκατασταθούν σε αυτό.
Διαβάστε περισσότερα για:? Κολωνία για άνδρες ότι οι γυναίκες αγαπούν? Άρωμα επιλογής: Πώς να επιλέξει ένα άρωμα? Επισημαίνει σε αρωματικές ουσίες Αρώματα? Ελπίζω τώρα ξέρετε πώς να εφαρμόζουν κολόνια σωστά. Επιλέγοντας μια κολόνια, συνιστάται να πάτε μέσα για ένα μπουκάλι ψεκασμού, αντί για ένα μπουκάλι για το άνοιγμα καπάκι καθώς είναι πιο εύκολο να διαμορφώνει το ποσό της Κολωνίας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε σώμα κατά τη χρήση ψεκαστήρα. Επίσης, ενώ ο ψεκασμός κολόνια, κρατήστε τη φιάλη τουλάχιστον τέσσερις ίντσες από το σώμα σας και να θυμάστε να μην χρησιμοποιούν κολόνια στα ρούχα, καθώς οι πρώτες μπορούν να βλάψουν το δέρμα και τα τελευταία θα καταστήσει την επίδραση της Κολωνίας αναποτελεσματική. Κατά την επιλογή των σημειώσεων του αρώματος, πάει για αυτά που περιγράφουν την προσωπικότητά σας πιό πολύ. Κρατήστε μεταβάλλοντας τις επιλογές σας κάποια στιγμή, να ενημερωθείτε για τις νέες αρωματικές ουσίες που έχουν έρθει στην αγορά και να βιώσουν ποικιλία. Τέλος, κατά την αποθήκευση φιαλών κολόνια, να τους κρατήσει πάντα σε δροσερό μέρος, μακριά από το φως, για να γίνουν μακράς διαρκείας.