Asian Inspired Έπιπλα

Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα ακριβό σύνολο των ειδών τα έπιπλα ή να μισθώσετε έναν εσωτερικό διακοσμητή να αποφασίσει μια ασιατική εμπνευσμένο βλέμμα έπιπλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία της ασιατικής εμπνευσμένα έπιπλα μείγμα όμορφα με τα χρώματα τοίχων, και με κάθε άλλο? Και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο ή μια νηφάλια ασιατική διακόσμηση του σπιτιού. Υπάρχουν βασικά δύο είδη θεμάτων επίπλων μπορείτε να πάτε με? μπορείτε να δημιουργήσετε μια ινδική εμπνευσμένο βλέμμα έπιπλα, το οποίο είναι μεγάλο εάν είστε ένα άτομο που του αρέσει μια ενδιαφέρουσα όμορφους εσωτερικούς χώρους. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακριτικό εσωτερικό χρησιμοποιώντας ιαπωνικά εμπνευσμένα έπιπλα, στην δημιουργία μιας ειρηνικής και Zen σαν εσωτερικό. Ας δούμε δύο από τα έπιπλα είναι εμπνευσμένα στυλ στη λεπτομέρεια.
Ιαπωνικά Εμπνευσμένη Έπιπλα? Ιαπωνική ενέπνευσε τα έπιπλα είναι κυρίως πλούσιο γυαλιστερό μαύρο εργασίας λάκα, που είναι διακοσμημένο με περίπλοκα σχέδια σε πράσινο, κόκκινο, χρυσό ή ροζ χρώμα. Τα περισσότερα από τα έπιπλα είναι χαμηλά στο έδαφος και είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Έπιπλα για την κρεβατοκάμαρά σας, επιλέξτε σύγχρονα κρεβάτια πλατφόρμα. Μπορείτε να συνοδεύσετε έπιπλα που ταιριάζουν στο κρεβάτι, όπως και δύο πίνακες nightstands πλευρά και κομμά. Επιλέξτε το σχέδια που έχουν κομψές γραμμές, και να συνοδεύει τους με σωστό κρεβάτι σαν στρώμα καλύπτεται από λευκό ή off-λευκά φύλλα, με μαξιλάρια και καλύμματα κρεβατιών που είναι μια βαθιά απόχρωση του κόκκινου, πράσινα και κίτρινα. Προσθέστε μερικές πινελιές σαν φυτό εσωτερικού χώρου, ιαπωνικά λάμπες, πήλινα αγγεία, κλπ.
Για την επίπλωση τραπεζαρία επιλέξτε ένα κομψό και απλό σύνολο του σχεδιασμού. Ο πίνακας μπορεί να είναι ένα ορθογώνιο, τις καρέκλες μπορεί να είναι απλή ξύλινες καρέκλες με καθίσματα πλάτης και του δέρματος, μπορείτε να πάτε για καρέκλες με το υποβραχιόνιο ή χωρίς το υποβραχιόνιο. Προσθέστε 1-2 τόνους σε ασιατικά εμπνευσμένα έπιπλα τραπεζαρίας, σαν ένα βάζο που περιέχει μερικά αποξηραμένα λουλούδια ή απλά ένα περίπλοκα ζωγραφισμένο άδειο δοχείο. Μπορείτε να κρεμάσετε ένα απλό απαλό φως φανός φωτισμού πάνω από τον πίνακα. Έπιπλα καθιστικών μπορεί να είναι κάτι που βλέπετε στην εικόνα. Αντί να πάει για ένα πλήρες καθιστικό ορόφου ρύθμιση, mix and match, με λίγες χαμηλές καρέκλες πλατφόρμα και ένα χαμηλό τραπέζι, ένα futon, και μερικά μαξιλάρια στο έδαφος. Πάλι place λίγες πινελιές στο σαλόνι σαν ένα άγαλμα του Βούδα, το μπαμπού φυτό εσωτερικού χώρου, φωτιστικά, βάζα, κ.λπ.
Ινδικό Εμπνευσμένη Έπιπλα? Για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τις ινδικές εμπνευσμένα έπιπλα, θα πρέπει να τονίσετε το εσωτερικό πολύ ζωντανά χρώματα, με έπιπλα από το σπίτι. Για την επίπλωση επιλέξτε σκοτεινό εξωτικά ξύλα ή ξύλα που εμφανίζονται εξωτικό. Ορισμένες από τις επιλογές περιλαμβάνουν μαόνι, teak, έβενο και τριανταφυλλιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα στοιχεία που έχουν λίγες περίτεχνα σκαλίσματα πάνω τους, η οποία μπορεί επίσης να είναι βαμμένος σε όμορφα χρώματα.
Επιλέξτε ένα κρεβάτι που έχει χαμηλή πλατφόρμα, και τα ανάγλυφα σχέδια σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το κρεβάτι που έχουν μαλακότερη χρώματα, αλλά έχουν ινδική σχέδια για αυτούς. Συνοδεύστε το κρεβάτι με έπιπλα που ταιριάζουν όπως κομοδίνα και κομμά, και προσθέστε λίγες πινελιές, όπως λαμπτήρες και αγγεία στις ασιατικές εμπνευσμένο έπιπλα υπνοδωματίου. Το καθιστικό στο σαλόνι μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα χαμηλό τραπέζι, και να συνοδεύονται με τις κουβέρτες και μαξιλάρια. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ναργιλέ ως προφορά, και να κρατήσει μερικά χάλκινα αντίκες κομμάτια για να διακοσμήσουν το δωμάτιο. Το υπόλοιπο των επίπλων, όπως τα ντουλάπια και καναπέδες μπορεί να είναι απλά σχέδια, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένα από εξωτικά ξύλα ψάχνετε.
Αυτές ήταν οι συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σύγχρονη ασιατική διακόσμηση εμπνευσμένη από τα έπιπλα. Έτσι, διακοσμήσετε το σπίτι σας με τις παραπάνω απόψεις, και να δημιουργήσει μια ειρηνική και κομψή διακόσμηση ψάχνει σπίτι που είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, ή ένα ζωντανό και πολύχρωμο αυτό που είναι εμπνευσμένη από την Ινδία.