Ηλεκτρικές ξυριστικές για άνδρες

Λοιπόν, είστε γνωστή για μακρά, τραχιά γενειάδες σας και έχετε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις γενειάδα στυλ για άνδρες till ημερομηνία! Ενδεχομένως, είσαι τώρα γνωστή ως κάποια «άντρας hippie» ή ο ασκητής, ή στη χειρότερη περίπτωση, ως τεμπέλης άνθρωπος που δεν ξέρει πώς να ξυρίσουν τα γένια του. Αν αυτά κανένας των λόγων, τότε πιθανώς, είστε κουρασμένοι της ξυρίσματος με παλιά και άβολα ξυράφι σας! Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας ενημερώσουμε για κάποιες ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές των ανδρών που έχουν γίνει μια τάση στο χρόνο σήμερα. Τώρα απολαύστε ένα καθαρό, απαλό και τέλειο ξύρισμα με τη βοήθεια της ξυριστικές μηχανές! Αν είστε περήφανοι για τις τρίχες του προσώπου σας, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένα γενειάδα συμβουλές περιποίησης και πώς να τακτοποιήσει τα γένια του.
Επιλέγοντας Καλύτερο Ηλεκτρικοί Ξυράφια για Άνδρες με ευαίσθητο δέρμα
Ανδρών που έχουν ευαίσθητο δέρμα προτιμούν γενικά κόψιμο του προσώπου τρίχας τους, όπως ξύρισμα ερεθίζει το δέρμα του προσώπου και ακόμη κόκκινα σημάδια εμφανίζονται στο πρόσωπο. For άνδρες που έχουν ευαίσθητο προσώπου δέρμα, ηλεκτρικές ξυράφια έχουν καταστεί μια καλή επιλογή καθώς αποσκοπούν κατά τρόπον ότι ταιριάζει ευαίσθητο δέρμα. Ωστόσο, πριν προχωρήσετε να αγοράσω μια ηλεκτρική ξυράφι, πρέπει να καταλάβετε απαίτηση και σκοπό σας για την αγορά τους. Διαβάστε περισσότερα για ηλεκτρικά ξυράφια για ευαίσθητο δέρμα.
Τύποι ηλεκτρικές ξυριστικές for Men? Υπάρχουν δύο τύποι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές των ανδρών που διατίθενται στην αγορά και της ευαισθητοποίησης σχετικά με αυτά θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό αυτό που ταιριάζει την απαίτησή σας.
Foil Τύπος Electric ξυράφι? Αυτοί οι τύποι ηλεκτρικά ξυράφια έχουν είτε ένα ή δύο παλλόμενες κεφαλές που κατασκευασθεί ώστε ομαλά σύρετε πάνω το πρόσωπο. Οι λεπίδες είναι τοποθετημένα στο πλωτό κίνηση κεφάλια πίσω από μια διάτρητη οθόνη και υπάρχουν στρώματα metal μπάντες που κρατούν πρώτα τα μαλλιά (ακριβώς όπως barbers κάνουν!) και έπειτα επεκταθέντος τρίχα κόβονται! Αυτές είναι καλό για την κοντύτερη τρίχα.
Περιστροφικός Τύπος Ηλεκτρικό ξυράφι? Ο περιστροφικός ηλεκτρικά ξυράφια έχουν τέσσερις παρα τρία παλλόμενες κεφαλές με περιστρεφόμενο εσωτερική και εξωτερική κόπτες.These ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές είναι αποτελεσματικοί για μακριά μαλλιά και είναι πολύ χρήσιμα για το ξύρισμα μακριές αλυσίδες γένια μαλλιά.
Καθώς η τεχνολογία έχει βελτιωθεί υπάρχουν πολλές πρότυπο ασύρματα ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές των ανδρών που έχουν γίνει δημοφιλής στην αγορά. Αυτές οι ηλεκτρικές ξυριστικές συνδυάζεται με μία μπαταρία και λειτουργίες που σας προειδοποιήσει εάν η μπαταρία σας είναι χαμηλό. Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, σας επιτρέπουν να τα μεταφέρουν ενώ ταξιδεύετε και απολαύστε μια ομαλή ξύρισμα στο ταραχώδες πρόγραμμά σας επίσης. Για χρήστες σπιτιού, είναι προτιμότερο η χρήση ηλεκτρικού ξυράφια που έρχονται με κορδόνια.
Εκτός τους τύπους ηλεκτρικές ξυριστικές, άλλα θέματα όπως κινητικότητας, κατανάλωση ισχύος και άνεση καθαρισμού είναι μερικά από τα άλλων παραμέτρων που πρέπει να ελέγξετε. Εδώ τα σχόλια για μερικές από τις καλύτερες ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές των ανδρών.
Ηλεκτρικοί Ξυράφια για Άνδρες: Κριτικές
Remigton, Braun, Phillips, Panasonic και Hitachi είναι μερικές των βασικών παράγοντες στην αγορά για ηλεκτρικά ξυράφια. Οι πέντε καλύτερο ηλεκτρικό ξυράφια ανδρών έχουν απαριθμούνται παρακάτω. ? Braun Series 7760cc? Philips Norelco arcitec 1050X? Panasonic Vortex HydraClean ES8109S? Remington MicroScreen MS2-390? Philips Norelco HS8420 NIVEA FOR MEN Razor? Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για? Best ηλεκτρική ξυριστική μηχανή? Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές σχόλιά σας? Ηλεκτρικά ξυράφια για τους άνδρες (και για γυναίκες πάρα πολύ, αν και με κάποιες παραλλαγές) έχουν καταστεί προφανής επιλογή ανάμεσα στις μάζες που περιμένουν μια ξύρισμα που είναι απαλλαγμένο από πληγές ή κοψίματα. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές των ανδρών έχουν αντικαταστήσει τη συμβατική ξυράφια λεπίδα. Τα ηλεκτρικά ξυράφια αν και ακριβό (που κυμαίνονται από $ 60 έως μερικές εκατοντάδες δολάρια) σε σχέση με ξυράφια λεπίδα, τα οφέλη τους υπερτερούν του κόστους. Λοιπόν, αν μπορείτε να εξασφαλίζουν στις εν λόγω ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, τότε τα περιλαμβάνει στη λίστα αγορών σας.