Δορυφορική Εγκατάσταση Dish

Δορυφορική τηλεόραση έχει φτάσει σε κάθε σπίτι σήμερα λόγω της ευκολία χρήσης και την άνεση ενός δορυφορική κεραία. Η σαφήνεια της εικόνας και του φάσματος των προσφερόμενων καναλιών από δορυφορικές κεραίες είναι πρωτοφανής. Κάποιος μπορεί εύκολα να απολαύσετε βλέποντας φάσματος διαύλων μεταδίδονται από όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρει ένα δορυφορικό πιάτο εγκατεστημένο. Στο άρθρο αυτό, μιλάω για τη διαδικασία εγκατάστασης δορυφορικού πιάτου.
Υπήρξε μια εποχή, όταν το σήμα εκπομπής για μια κεραία τηλεόρασης περιήλθε μέσω παραβολικών κεραιών σε μικρό μόνο αριθμό των διανομέων, και το σήμα αναμεταδόθηκε στα σπίτια μέσω των καλωδίων. Ωστόσο, η άφιξη του μικρού μεγέθους πιάτα δορυφόρος αυτό άλλαξε τα πάντα και οι καταναλωτές έχουν άμεσο σήμα δορυφορικών ευρυζωνικών στα σπίτια τους, η οποία παρέχει άψογη ευκρίνεια της εικόνας. Διαβάστε περισσότερα για την δορυφορική τηλεόραση πιάτο δικτύου.
Εργασία από δορυφορικό πιάτο της κεραίας? Πριν μιλήσουμε για την εγκατάσταση μιας δορυφορικής κεραίας, ας καταλάβουμε εργασίας της. Το παραβολικό σχήμα μιας κεραίας έχει σχεδιαστεί για να συλλάβει τα εισερχόμενα σήματα μέσω δορυφόρου (ηλεκτρομαγνητικά κύματα) και την εστίαση σε ένα κεντρικό σημείο εστίασης, όπου είναι συγκεντρωμένη και τροφοδοτούνται σε μια «τροφοδοσία». This τροφοδοσία έναν κυματοδηγό (μια συσκευή που κατευθύνει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα) σχήμα με τη μορφή ενός κυλινδρική δομή συνήθως, και τοποθετημένα στο ή κοντά στο επίκεντρο του παραβολική κεραία με τη χρήση των παρενθέσεων. This κυματοδηγού κατευθύνει το εισερχόμενο σήμα σε ένα LNB (Low Noise Block Down Converter), το οποίο είναι ένα μετατροπέα που μετατρέπει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα σε ηλεκτρικά σήματα. Μετατοπίζεται επίσης την συχνότητα από την συχνότητα της C-band (500 MHz - 1000 MHz) ή ζώνη Ku (12GHz - 18 GHz) προς την L-band (1 GHz - 2 GHz) συχνότητες.
Στην πλειονότητα των κεραιών χρήση στο σπίτι, η βάση της τροφοδοσίας και το LNB ενσωματώνονται σε μια συσκευή που ονομάζεται LNBF. Το κέρδος ή η δύναμη του λαμβανόμενο σήμα εξαρτάται από την τελειότητα του πιάτου διαμόρφωση και την κυματοδηγό ταιριάζουν. Συνήθης χρήση στο σπίτι παραβολικές κεραίες είναι γύρω στο 43 εκατοστά - 80 εκατοστά σε διάμετρο και τοποθετούνται για την υποδοχή των εισερχομένων υποδοχής Ku Band. Διαβάστε περισσότερα για πώς δορυφορική εργασία πιάτο.
Δορυφορικό πιάτο εγκατάστασης κεραίας? Με αυτή την εισαγωγή στη λειτουργία μιας κεραίας δορυφορικής κεραίας, ας έχουμε τώρα μια ματιά στην διαδικασία για την εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας. Επί του πρώτου σκέλους της εγκατάστασης είναι φυσικά συγκέντρωσης του απαιτούμενου εξοπλισμού και εργαλείων για την εγκατάσταση. Θα χρειαστείτε τα εξής πράγματα:, ολόκληρα Δορυφορικού Συστήματος κιτ RG-6 ομοαξονικό καλώδιο · Μαγνητική πυξίδα Μαγνητική Επίπεδο (6), μετρητής για Δορυφορική σήματος, γεώτρηση μηχανή & Half παξιμάδι ιντσών λίγο οδηγού, 3 / 8 ίντσας τρυπάνι, 7 / 16 Κλειδί? περίπου έξι 2-ιντσών βίδες υστέρηση βίδες? Black Tape? Βίδα κλιπ? Αυτή η λίστα των εργαλείων εγκατάστασης και υλικών λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι εγκαθιστάτε ένα πρότυπο απευθείας μετάδοση στο σπίτι κεραίας.
Υπάρχουν δύο κύρια μέρη της εγκατάστασης δορυφορικής κεραίας. Πρώτη είναι, για καθορισμό των ιστό της κεραίας πιάτο και το δεύτερο είναι για τον καθορισμό των πιάτο στον ιστό και τον προσανατολισμό το στο ακριβή κατεύθυνση για να πάρει το μέγιστο ισχύος σήματος. Το υπόλοιπο του τμήματος συνδέεται μόνο κεραίας σας στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας ένα ομοαξονικό καλώδιο.
Έτσι, εδώ πηγαίνουμε. Πρώτα πρέπει να βρείτε μια θέση για την τοποθέτηση κεραίας σας. Τοποθετήστε το σε θέση από όπου μπορούν να έχουν μια άμεση γραμμή ενόψει μάτια στο νοτιοδυτικό ουρανό. Την κατεύθυνση αυτή θα ποικίλλει και θα αποφασιστεί από τη θέση σας. Σιγουρευτείτε ότι υπάρχει μια σαφής γραμμή του βλέμματος σε οποιαδήποτε κατεύθυνση του δορυφορικού σήματος προέρχεται. Για την αναφορά, μπορείτε να έχετε μια ματιά όπου το γείτονά σας έχει επισημάνει κεραία του.
Ξεκινήστε με τον καθορισμό δορυφορική ιστός πιάτο ή τοποθέτηση πόλο. Είναι σημαντικό να το φτιάξω σταθερά και μεριμνήσουμε ώστε ο ιστός είναι βαρίδι σε κάθε κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το μαγνητικό επίπεδο. Πρέπει να είναι ακριβώς κάθετη προς την επιφάνεια επί της οποίας είστε το στερέωσης. Χρησιμοποιώντας τις βίδες, μπορείτε να διορθώσετε το ιστό στο σημείο που επιλέξατε στην εξωτερική τοίχο σε ένα μπαλκόνι. Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι βαρίδι προς όλες τις κατευθύνσεις και τα μπουλόνια σφίγγονται γερά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος μιας εγκατάστασης δορυφορικής κεραίας που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Σήμερα τοποθετήσετε την κεραία στον ιστό αλλά μην σφίξετε τα μπουλόνια μέχρι να προσανατολίζεται η κάψα φέρεται στον ακριβώς σωστή κατεύθυνση. Τοποθετήστε το LNBF σε τρυβλίο με τη βοήθεια των βιδών που παρέχονται στο κιτ. Στη συνέχεια, συνδέστε το ομοαξονικό καλώδιο στο LNBF και συνδέστε το άλλο άκρο στον ακροδέκτη εισόδου της τηλεόρασής σας. Ίσως χρειαστεί να τρυπάνι μια τρύπα στον τοίχο του σπιτιού, χρησιμοποιώντας την 3.8 τρυπάνι να περάσει και να συνδέσετε το ομοαξονικό καλώδιο στην τηλεόραση. Σιγουρευτείτε ότι συνδέετε το καλώδιο προς τα δεξιά ακροδέκτη εισόδου σχεδιαστεί για τις ζωοτροφές μέσω δορυφόρου. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε τον προσανατολισμό (υψόμετρο, κατακόρυφα, καθώς και οριζόντια γωνία) όπως αναφέρεται στο εγχειρίδιο δορυφορικό πιάτο. Ρυθμίζοντας τη διεύθυνση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε έναν μετρητή δορυφορικού σήματος ή να ενημερωθείτε για την τηλεόρασή σας για τη δύναμη και την ποιότητα σήματος. First χαλαρώσει το οριζόντιο καρύδια προσαρμογή των πιάτων και ρυθμίστε μέχρι να έχετε τη βέλτιστη δύναμη σημάτων. Μετά σφίξτε το οριζόντιο παξιμάδια ρύθμισης και να χαλαρώσει η κάθετη παξιμάδια ρύθμισης για την προσαρμογή κάθετη κατεύθυνση. Μόλις πάρετε το σωστό σήματος και καλή ποιότητα εικόνας, καθορίζει τις καρύδια, να παγώσει ότι ο προσανατολισμός της κεραίας πάντα. Είναι μια καλή ιδέα να θέσει τη ομοαξονικού καλωδίου στον ιστό χρησιμοποιώντας το κλιπ.
Η εγκατάσταση μιας γείωσης κατά κατηγορία για την κεραία σας είναι απαραίτητη για την πρόληψη ζημιών από κεραυνού. Στη συνέχεια ακολουθήστε τις πιάτο κεραία Οδηγίες χρήσεως να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας για να συντονιστείτε όλων των καναλιών. Με όλα σε ισχύ και σταθερές, είστε ελεύθεροι να απολαύσουν δορυφορική τηλεόραση!
Διαβάστε περισσότερα για:? Dish Antenna Installation? Πιάτο της κεραίας Ευθυγράμμιση? Πώς να εγκαταστήσετε ένα δορυφορικό πιάτο? Dish Network Τηλεχειριστήριο προγραμματισμού? Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει δώσει μια σαφή ιδέα της διαδικασίας εγκατάστασης δορυφορικού πιάτου. Ολόκληρο το δορυφορικό πιάτο κιτ εγκατάστασης έρχεται με ένα εγχειρίδιο οδηγιών που έχει όλα τα στοιχεία της εγκατάστασης. Το άρθρο αυτό, συνδυάζονται με τις υποδείξεις εγχειρίδιο εγκατάστασης, πρέπει να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε εύκολα την κεραία σε ισχύ!