Self οδηγίες καθαρισμού Φούρνος

Οι ημέρες της αγκώνα λίπανση δια της δημιουργίας γιαγιάδες μας πηγαίνουν πολύ. Δαχτυλίδι σε εποχή της εαυτού φούρνων καθαρισμού και ταλαιπωρία ελεύθερη καθαρισμό φούρνο. Λοιπόν, σχεδόν ταλαιπωρία δωρεάν! Τι είναι καλύτερο για αυτά τα φούρνους είναι ότι μετά βίας έχουν να κάνουν τίποτα. Απλά πρέπει να περιμένουμε και να παρακολουθούμε. Απλά τεθειμένο, αυτές φούρνοι χρησιμοποιήστε υψηλή θερμοκρασία περίπου 500 βαθμούς Κελσίου, οποία καψει το αποφάγια από ψησίματος ή γκριλ. Έτσι, δεν απαιτούν καμία χημικούς παράγοντες. Εάν αυτό ενδιαφέρουσα αρκετό για εσάς και έχει «θερμανθεί« έως περιέργειά σας, καθίστε σφιχτά. Σερβίροντας κάποια αυτοκριτική οδηγίες φούρνος καθάρισμα!
Οδηγίες για Self Φούρνος Καθαρισμού
Βήμα # 1: Εκκένωση ο φούρνος είναι προφανώς πρόκειται να είναι πρώτο καθήκον σας. Έτσι αφήνει ξεκινήσετε. Τι χρειάζεστε να κάνετε είναι πάρουν το φούρνο ράφια, αλουμινόχαρτο και οτιδήποτε άλλο οποία μπορούν να αρθούν ή πρέπει να αφαιρεθεί από το φούρνο. Θυμηθείτε να μην σπρέι ή να εφαρμόζουν τίποτε στο εσωτερικό μέρος του φούρνου για να το καθαρό! Πιθανότατα θα χρειαστεί να πετάξετε το αλουμινόχαρτο και πλύνετε τα ράφια. Στην περίπτωση που θέλετε να αφήσετε τις σχάρες κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιούν φυτικά έλαια για να τους σκουπίσετε και να αποκαταστήσει τη λαμπρότητά τους. Read more on ασφάλεια φούρνο μικροκυμάτων.
Βήμα # 2: Έχουμε έρθει σε ολόκληρο σκοπό για τον οποίο οι φούρνοι έχουν γίνει! Η πραγματική διαδικασία θα ξεκινήσει τώρα. Ελέγξτε το εγχειρίδιο για τη θερμοκρασία και τις ρυθμίσεις για τους ελεύθερους διαδικασία καθαρισμού. Η θερμότητα, άχρηστος να πει, είναι στην ακραία σε αυτές self φούρνους καθαρισμό και αυτό κύκλος διαρκεί για περίπου 3 ώρες. Αυτό ακριβώς είναι πληροφορούνται ότι δεν παραμείνετε στο σπίτι ενώ η διαδικασία είναι ενεργοποιημένος. Η θερμότητα σήμαινε και σχεδιασμένα για να κάψει το λίπος και τη βρομιά στην τέφρα. Κλείδωσε την πόρτα χειροκίνητα πριν έθεσε σε καθαρές και να ανοίξετε το παράθυρο για τον καπνό και τη μυρωδιά καμένου να βγούμε έξω. Όσο περισσότερο οι περισσεύματα, τόσο περισσότερο η καπνού και ποσό τέφρας. Καθώς η φούρνος πρέπει να θερμαίνεται σε πολύ υψηλό θερμοκρασία έχει καλή ιδέα να τρέξει εαυτού κύκλο καθαρισμό και ακολουθήστε τις self οδηγίες φούρνος καθαρισμό νωρίς το πρωί ή αργά βράδυ να αποφύγει ενεργειακή κατανάλωση μέχρι το κλιματιστικό διάρκεια της ημέρας . Διαβάστε περισσότερα στο πώς να καθαρίσετε έναν φούρνο.
Βήμα # 3: Ο Γολιάθ έχει τελειώσει και απλά είναι οι τελευταίες πινελιές μας μένει να κάνουμε. Μόλις του κύκλου καθαρισμού είναι πάνω, θα λάβει έναν ελάχιστο μερικές ώρες να κρυώσει. Μόλις ο φούρνος δροσίζει θεσπιστεί, λαμβάνουν ένα μαλακό, υγρό πανί ή σφουγγάρι σκουπίστε την τέφρα από το εσωτερικό μέρος του φούρνου. Αυτός ο καθαρισμός των υπολειμμάτων να είναι πολύ σημαντική στην μόνος οδηγίες καθαρισμού φούρνο. Επιβάλλεται να υπομνησθεί ότι περιοχές γύρω μολυβδοσφραγίδων και του εξωτερικό θύρα δεν θα αποτελούσε μέρος της διαδικασίας καθαρισμού, έτσι αυτές μερίδες πρέπει να χειροκίνητα καθαριστεί. Τακτικός καθαρισμός των τομείς αυτούς θα αποτραπεί η δημιουργία βρωμιά και περισσεύματα στο φούρνο. Εφαρμόζοντας υπεροξείδιο υδρογόνου σε μαλακό πανί και έπειτα σκούπισμα μέρη αυτά της φούρνου είναι μια καλή επιλογή.
Αυτά ήταν τα οδηγίες για self φούρνου καθαρισμό. Υπάρχουν μερικά προφυλάξεις καθώς πράγματα που χρειάζεται να ιδιαίτερα θυμόμαστε τούτοις, διάρκεια αυτής όλη διαδικασία. Ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη -? Αυτά self φούρνοι καθαρισμού είναι μονωμένα καλά, επομένως είναι προφανώς ενεργειακά αποδοτικών και περιβάλλον φιλικό. ? Όσον αφορά φως έως μέτρια χρήση, θα χρειαζόσαστε να καθαρίσετε το φούρνο μεταξύ 1 με 3 μήνες χρήσης. ? Μπορείτε να αποθηκεύσετε περαιτέρω ενέργεια θέτοντας αυτήν self φούρνος καθαρισμού στον εαυτό καθαρίσετε αμέσως μετά ετοιμάζετε κάτι σε υψηλή θερμοκρασία. ? Έτσι, ο χρόνο και ενέργεια απαιτείται για το φούρνο θα είναι λιγότερο να επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία καθαρισμού, καθώς θα είναι ήδη θερμαίνεται σε κάποιο βαθμό. ? Τέλος, κρατήσει το κατοικίδια και πουλιά εκτός σπιτιού εάν καθόλου τους έχετε πριν καθαρισμό το φούρνο. Καπνοί μπορούν αποδειχθούν επιβλαβές για πουλιά εξαιτίας ευαίσθητων αναπνευστικό σύστημα τους. ? Read more on:? Προϊόντα Καθαρισμού? Κουζίνας Καθάρισμα? Συνολικά, αυτά φούρνοι έχουν τίποτα αλλά ένα «έγκαυμα μωρό κάψει» διαδικασία και υποθέτω self οδηγίες καθαρισμό φούρνου ήταν αρκετά εύκολο, δικαίωμα; Αν σε όλα όσα βρίσκονται σε σύγχυση για κάτι όσον αφορά σε αυτό το αυτο φούρνος καθάρισμα, υπάρχει πάντα στο εγχειρίδιο για να σας βοηθήσει!
Μόνο αυτά; Αυτό είναι όπου Ι καθαρίσει στις λέξεις μου επίσης! Καλή μαγείρεμα και καθάρισμα!