Πώς να σκοτώσει Ποντίκια

Παρουσία ποντίκια εντός και γύρω από το σπίτι είναι ένα κοινό περιστατικό. Να επιβιώσουν με τα τρόφιμα του ανθρώπου και τα κατοικίδια ζώα των σπιτιών μας. Θα μολύνει τα τρόφιμα με τα περιττώματα που μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Βλάπτουν των τειχών και των άλλων δομών της σπίτια σας με ροκανίσματος τους. Ποντίκια σπάνια έξω στο ύπαιθρο στο φως της ημέρας και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να γνωρίζει την παρουσία τους. Ποντίκια μολύνσεις μέσα στο σπίτι μπορεί να προσδιοριστεί με περιττώματα, τους λεκέδες ούρων, νωπά σημάδια της δήξης και μια τυπική μυρωδιά των τρωκτικών. Συνήθως, τα ποντίκια σκοτώνονται με τη βοήθεια του ποντικοφάρμακο βρεθούν στην αγορά. Ωστόσο, περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα επίσης. Επιπλέον, πολλές φορές δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο ισχυρίζονται ότι είναι. Για αυτό το λόγο, σε αυτό το άρθρο για το πώς να σκοτώσει τα ποντίκια που έχουν τονίσει όλες αυτές οι ουσίες που δεν πρόκειται να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε εμάς τους ανθρώπους.
Πώς να σκοτώσει Ποντίκια Φυσικά
Βασικά, υπάρχουν δυο τρόποι για να σκοτώσει τα ποντίκια. Το ένα είναι η χρήση του δόλωμα και το άλλο είναι η χρήση μιας παγίδας. Διαφορετικό είδος των παγίδων και δολωμάτων έχουν συζητηθεί παρακάτω:
Παγίδα: Αυτή είναι μια εποχή παλιά μέθοδο για να σκοτώσει τα ποντίκια χωρίς το δηλητήριο. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να πάνε για την επιλογή παγίδα γιατί δολωμάτων μπορεί να σκοτώσει τα ποντίκια σε τοίχους και άλλα unreachable θέσεις και είναι δύσκολο να αφαιρεθούν και το σύνολο της βρωμάει το σπίτι με τη νεκρή μυρωδιά των τρωκτικών. Σήμερα, υπάρχουν αρκετές επιλογές των παγίδων που διατίθενται στην αγορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πιάσει ποντίκια. Η μία είναι η κανονική παγίδα όπου οι μικρές κλωβούς αλιεύματα τα ποντίκια στην παγίδα, αλλά δεν σκοτωθούμε. Ο άλλος είναι ένας με ελατήριο παγίδα οποίο περιέχει μια γραμμή άνοιξη και μια πλατφόρμα. Μόλις, τα βήματα του ποντικιού πάνω στην παγίδα της μπάρας έρχεται κάτω και συντρίβει το ποντίκι. Πρόσφατα, ηλεκτρικά mousetraps κερδίζουν τη δημοτικότητα, όπου το ποντίκι σκοτώνεται με ένα ηλεκτρικό σοκ. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να πιάσει ένα ποντίκι.
Αναψυκτικά: θα σας εκπλαγείτε να ξέρετε ότι τα αναψυκτικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση ποντίκια. Αυτό είναι επειδή τα ποντίκια αδυνατούν να ρέψιμο. Όταν τα τρωκτικά πίνουν το υγρό, δεν θα είναι σε θέση να ρευτεί και έτσι πεθαίνουν. Πάρτε ένα μίας πιάτων και ρίξτε λίγο αναψυκτικό σε αυτό. Τοποθετήστε το κάθε γωνιά του σπιτιού σας, το οποίο τα ποντίκια συχνές. Αυτό πρέπει να το βράδυ και το επόμενο πρωί θα τους δείτε που βρίσκεται νεκρός. Επίσης ανατρέξτε στο πώς να ξεφορτωθεί τα ποντίκια στο σπίτι σας.
Γύψου του Παρισιού: Θα πρέπει να προετοιμάσουν ένα μείγμα χρησιμοποιώντας ίσες ποσότητες ξηρής Γύψος του Παρισιού, το αλεύρι και μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Βάλτε το σε ένα μίας πλάκας και διατηρείται κοντά στην είσοδο του σπιτιού σας. Επίσης κράτησε ένα μπολ με νερό από αυτό το πιάτο. Όταν τα ποντίκια τρώνε αυτό το ξηρό μίγμα, πρόκειται να αισθανθούν δίψα και να πίνουν το νερό διατηρείται στο μπολ. Αυτό θα σκληρύνει το μίγμα που καταναλώνεται από αυτούς και έτσι να τους σκοτώνει.
Σοβάς Powder και Σοκολάτα Σκόνη: πάρετε Ποντίκια προσέλκυσε πολύ εύκολα προς τη γλυκιά γεύση της powder chocolate. Ως εκ τούτου, μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα εξαιρετικό δόλωμα για να σκοτώσει τα ποντίκια έξω. Αναμίξτε some σε σκόνη γύψου και σκόνη σοκολάτας καλά σε ένα μπολ και κρατήστε έξω από το σπίτι. Εδώ κρατήσει πολύ λίγο νερό για τα ποντίκια να πιει. Μετά την κατανάλωση του προπαρασκευασθέντος δόλωμα και το νερό, το μείγμα θα επεκταθεί μέσα στο σώμα των ποντικών και θα πεθάνει. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να απαλλαγείτε από τα ποντίκια.
Οι μέθοδοι που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για το πώς να σκοτώσει τα ποντίκια στο σπίτι μπορεί να ακούγεται κάπως σκληρή, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να γίνει για την ασφάλεια των παιδιών και τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι σας. Ως εκ τούτου, κρίνεται σκόπιμο να αποφευχθεί τα ποντίκια από την είσοδο στο σπίτι σας. Ο έλεγχος παρασίτων θα πρέπει να γίνει τακτικά για να κρατήσει το σπίτι σας καθαρό. Τα ποντίκια που μπαίνουν στο σπίτι μας σε αναζήτηση τροφής. Σιγουρευτείτε ότι δεν είναι τα πατώματα και countertops του σπιτιού σας στρωμένη με σωματίδια τροφής. Επισκευή όλες τις τρύπες και ρωγμές στα πατώματα και τους τοίχους να αποτρέψει την είσοδο τους. Οι αρουραίοι μισούν την μυρωδιά της μέντας, εάν μέντα φυτό γύρω από το σπίτι σας μπορεί να λειτουργήσει ως ποντίκια απωθητικά.