Eyeliner Tattoo

Eyeliner είναι μια απίστευτη καλλυντικό προϊόν που δίνει στα μάτια σας μια εξωτική εμφάνιση. Eyeliners έρχονται σε διάφορες μορφές, όπως το υγρό eyeliners, eyeliners κέικ, eyeliners μολύβι, κ.λπ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που χρησιμοποιούν τα σκάφη της γραμμής ματιών σε καθημερινή βάση. Δεδομένου ότι μια επένδυση μάτι είναι μια τοπική εφαρμογή, υπάρχουν πιθανότητες ότι το υγρό απλώνεται πάνω από τα μάτια, λόγω κλάματος, τρίψιμο των ματιών, εφίδρωση, κλπ. Αυτό μπορεί να κάνει την περιοχή των ματιών είναι πολύ άσχημο, δεδομένου ότι το χρώμα του eyeliner απλώνεται κάτω από το δέρμα των ματιών. Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις εν λόγω προϊόντα ομορφιάς και δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα τατουάζ eyeliner μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο. An τατουάζ eyeliner όπως το όνομα προτείνει, είναι η μόνιμη επένδυση του μάτια από τατουάζ. Μερικές φορές, είναι επίσης αναφέρεται ως μικρο τατουάζ ή τα καλλυντικά τατουάζ. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες σύντομες πληροφορίες σχετικά με αυτό το τατουάζ eyeliner.
Μόνιμη Eyeliner τατουάζ? Eyeliner τατουάζ είναι μια μεγάλη μέθοδος για να δώσει μια μόνιμη ορισμό για τα μάτια σας. Εφαρμογή επίκαιρο eyeliner βελτιώνει την εμφάνιση του τα μάτια σας με το δόσιμο που ορίζεται πλαίσιο για τα μάτια σας. Επίσης αλλάζει η μορφή μάτι και μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φανεί μεγαλύτερο. Ίδιο πράγμα μπορεί να επιτευχθούν από έναν μόνιμο δερματοστιξία eyeliner. Αν δεν σας αρέσει το φυσικό σχήμα των ματιών σας, μπορείτε να πάρετε πάντα το επιθυμητό σχήμα με τη βοήθεια του μόνιμου tattoo eyeliner. Μια μόνιμη δερματοστιξία eyeliner όχι μόνο ενισχύει την εμφάνιση του μάτια σας, αλλά και βελτιώνει την γενική εμφάνιση του προσώπου σας. Μόλις πάρετε το μόνιμο eyeliner δερματοστιξία, δεν θα έχετε να ανησυχείτε για την άνιση εφαρμογή των υγρών eyeliner, smudges και επιχρίσματα. Διαβάστε περισσότερα για το μακιγιάζ των ματιών.
Υπάρχουν διάφορα πάχη διαθέσιμο με τατουάζ eyeliner και μπορείτε να πάρετε το επιθυμητό πάχος. Με διαρκή eyeliner μπορείτε να κολυμπήσετε, περιφέρονται στον ήλιο, χωρίς φόβος του μουτζούρες γύρω από τα μάτια. An δερματοστιξία eyeliner κάνει επίσης μια καλή επιλογή για όσους δεν μπορούν να εφαρμόζουν το υγρό eyeliner σε ευθεία τρόπο, λόγω της τρεμάμενα χεριών. Επιπλέον, οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα καλλυντικά προϊόντα μπορούν να έχουν μόνιμη δερματοστιξίες eyeliner. Eyeliner δερματοστιξία δεν περιορίζεται σε μαύρο χρώμα και κάποια μπορεί να έχει διάφορες αποχρώσεις διαφορετικών χρωμάτων. Σήμερα, ας ρίξουμε μια ματιά τη διαδικασία του τατουάζ eyeliner.
Eyeliner Tattoo Κανονισμού · Η διαδικασία του τατουάζ eyeliner είναι αρκετά εύκολη και συνήθως δεν υπάρχουν επιπλοκές. Αλλά δεδομένου του τατουάζ θα πρέπει να γίνεται σε ευαίσθητη περιοχή, δηλαδή στο μάτι, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες κινδύνου που συνδέονται με αυτό. Για μόνιμη μακιγιάζ όπως δερματοστιξία eyeliner, είναι πάντα σοφό να προσεγγίσει μια εξουσιοδοτημένη κλινική ομορφιάς. Κάποιος πρέπει να διασταυρώνει εάν το προσέγγισε επαγγελματίας έχει κάνει τόσο τατουάζ στο παρελθόν. Έλεγχος της τα προηγούμενα αρχεία του επαγγελματία μπορούν να εξασφαλίσουν δεξιότητές του / της.
Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία του τατουάζ, ένα μπάλωμα εφαρμόζεται στο δέρμα σας για να ελέγξετε εάν είστε αλλεργικοί με τη χρωστική ουσία used για τατουάζ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα για τατουάζ eyeliner σας. Eyeliner τατουάζ μπορεί να είναι σκαλισμένα σε καφέ, μπλε ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα της επιλογής σας. Σήμερα, η κύρια διαδικασία του τατουάζ eyeliner ξεκινά με numbing από το δέρμα γύρω από τα μάτια. Ένα επίκαιρο κρέμα εφαρμόζεται γύρω από τα μάτια να μουδιάσει το δέρμα. Στη συνέχεια γίνεται με τη βοήθεια μια αποστειρωμένη βελόνα, η χρωστική ουσία τατουάζ την κατάποση του γύρω από τα μάτια. Μπορείτε να έχετε μια μόνιμη δερματοστιξία eyeliner, είτε κάτω βλέφαρα, άνω βλέφαρα ή και τα δύο.
Eyeliner Tattoo Φροντίδα μετά? Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις μετέπειτα παρακολούθηση οδηγίες για να διατηρηθεί η ομορφιά του μόνιμο μακιγιάζ tattoo. Μπορεί να παρουσιάσετε πρήξιμο και δυσφορία αμέσως μετά να πάρει το τατουάζ eyeliner. Η ένταση αυτών των παραγόντων είναι πλήρως εξαρτάται από τον τρόπο ο καλλιτέχνης έχει τατουάζ τα μάτια σας. Συνιστάται ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τη χορήγηση οποιασδήποτε παυσίπονο για τουλάχιστον 48 ώρες μετά την απόκτηση του τατουάζ eyeliner. Για να μειωθεί η ενόχληση που προκαλεί υπό τα βλέφαρα, μπορείτε να εφαρμόσετε δροσερό συμπίεση. Αποφύγετε το ξύσιμο κάτω από τα μάτια έως ότου η πληγή θεραπεύει εντελώς. Apply λοσιόν βιταμίνης Ε για τη μείωση του κνησμού και αντηλιακό λοσιόν για να αποφύγετε το ξεθώριασμα due στο φως του ήλιου. Δεν πρέπει να εφαρμόζει οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν, μέχρι τα τατουάζ eyeliner θεραπεύει εντελώς.
Eyeliner Tattoo Προβλήματα? Κίνδυνο ανάπτυξης eyeliner παρενέργειες δερματοστιξία αυξήσεις, εάν η δερματοστιξία γίνεται με ένα ανεκπαίδευτο επαγγελματία. Η χρήση της βελόνας κοντά τα μάτια είναι πολύ discomforting με το φόβο της βελόνας piercing στα μάτια. Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του τατουάζ eyeliner είναι ότι το σκοτάδι της eyeliner εξασθενίζει με το χρόνο. Επιπλέον, τη στιγμή που έχετε μια μόνιμη τατουάζ eyeliner, απομάκρυνση είναι είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να φέρουν το τατουάζ για όλη σου τη ζωή. Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει εφελκιδοποίηση του τατουάζ, που χαλούν τη φυσική εμφάνιση του ματιού. Δεν μπορείτε να βασιστούν πλήρως σχετικά με το μόνιμο eyeliner tattoo για τον καθορισμό μάτια σας και ενδέχεται να χρειαστεί να εφαρμόσουν επίκαιρα eyeliner για την ενίσχυση της εμφάνιση.
Αυτή ήταν μια περίληψη σχετικά με τη διαδικασία δερματοστιξία eyeliner και είναι προβλήματα. Το κόστος δερματοστιξία eyeliner εξαρτάται από το πάχος του τατουάζ eyeliner και το χρώμα που χρησιμοποιείται για τον ίδιο. Χρήση βελόνες κοντά σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα μάτια είναι πάντα επικίνδυνη. Έτσι, πριν από τη λήψη τελικής απόφασης σας να πάρει μια δερματοστιξία eyeliner, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει καλή έρευνα όλων των σχετικών πληροφοριών.