Τηλεπαθητική επικοινωνία

Τηλεπαθητική επικοινωνία είναι το μυαλό κατά τη γνώμη επικοινωνία που λαμβάνει χώρα χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε από τις πέντε αισθήσεις της όρασης, ήχος, αφή, όσφρηση, και γεύση. Είναι συχνά ασκείται χωρίς λόγια και μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις. Τηλεπάθεια αποτελεί πολύ εκπληκτικό και ενδιαφέρουσα θεωρία. Τηλεπάθεια είναι ένα από τα υποκαταστήματα της παρ. ψυχολογικής έρευνας και πολλές μελέτες έχουν πραγματοποιηθεί και συνεχίζονται να κατανοήσουν και να αποκρυπτογραφήσουν αυτό το φαινόμενο. Λέγεται ότι εάν ένα πρόσωπο χρησιμοποιεί τηλεπάθεια, διαθέτει την ικανότητα να διαβάσει το μυαλά και πληροφορίες αποθηκευμένες στους εγκεφάλους άλλων. Αυτό μπορεί επίσης να κληθεί ως ψυχικές ικανότητες.
Τι είναι τηλεπαθητική επικοινωνία
Τηλεπαθητική επικοινωνία είναι η άμεση μεταφορά των συναισθημάτων και σκέψεων από το ένα άτομο στο άλλο, χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη του μυαλού. Τηλεπαθητική επικοινωνία είναι επίσης ονομαστεί ως την αποστολή και παραλαβή σκέψεων, εικόνες και αισθήματα χρησιμοποιεί νοητική ενέργειας. Οι πληροφορίες ή μήνυμα είναι να γνωστοποιούνται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με την αισθητική μεγεθών του αποστολέα και παραλήπτη. Το μήνυμα ή πληροφορίες ενδέχεται έρθει ως μια στιγμιαία εικόνα ή ένα στιγμιότυπο το λάμψεις στο μυαλό σας, εξαφανίζονται συντομότερο έρχεται. Μπορεί επίσης να είναι σαν μια ταινία που παίζεται στο νου σου. Οι εικόνες και τα χρώματα ενδέχεται να ποικίλλουν, υπό καθαρές και ευκρινείς σε ένα χρόνο και σε άλλους χρόνους μπορεί να είναι μερική, ασαφής και σε τόνους του γκρι. Το μήνυμα μπορούν να εμφανιστούν σε μυαλό σας ως μια σκέψη. Ανάλογα με τα αισθήματα του αποστολέα, ο δέκτης μπορεί αισθανθεί ποικίλα συναισθήματα όπως αγάπης, ευτυχία, απογοήτευση, θλίψη, κλπ. Ανάλογα με τη λεκτική ή μη λεκτικής μέθοδος τηλεπαθητική επικοινωνία, ένα πρόσωπο ενδέχεται λαμβάνουν μηνύματα μέσω paracognition (ακαριαία γνωρίζοντας it), διακοή (ακρόαση μια εσωτερική φωνή στο νου), διόραση (visualizing) ή clairsentience (αίσθημα). Όλες τα θέματα που πραγματοποιούνται σε το ψυχικό επίπεδο, λειτουργούν μέσω τη δύναμη της πεποίθησης. Για να στείλετε και να λάβετε τηλεπαθητική επικοινωνία, ένα πρόσωπο πρέπει να έχει μια θετική προσέγγιση προς την κατεύθυνση αυτή. Μετά είναι οι τρεις μέθοδοι τηλεπαθητική επικοινωνία · Προώθηση της συνολικής συγκίνηση, την επιθυμία ή την εικόνα, ότι το πρόσωπο που επιθυμεί να στείλει, εντός ο ίδιος πρώτα και στη συνέχεια το βιώνω τη στιγμή αυτή. ? Οραματιστείς το επιθυμία, συγκίνηση ή εικόνας ότι η που έστειλε να κάποιον και βιώνει αυτό επίσης. ? Το άτομο πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή η τηλεπαθητική επικοινωνία θα συμβεί με τον τρόπο που ήθελαν για να συμβεί. ? Να βελτιώσει την τηλεπαθητική επικοινωνία μπορείτε να πάτε μέσω μερικές ασκήσεις τηλεπάθεια.
Τηλεπαθητική επικοινωνία Μεταξύ Δύο Άνθρωποι
Έχει ποτέ συνέβη ότι σκέφτεστε ένα φίλο ή ενός αγαπημένου προσώπου που είναι έξω από πόλη και εκείνη πολύ στιγμιαίο παίρνετε μια κλήση από αυτόν; Εάν έχετε δοκιμάσει αυτό, καλά είναι γνωστό όπως τηλεπαθητική επικοινωνία. Πνευματική σύνδεση παίζει επίσης ρόλο στην τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Όταν δύο άνθρωποι είναι πνευματικά κοντά στο άλλο, γίνονται έτσι συνδεδεμένες να μπορούν επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς έλθουν σε επαφή σωματικά και μπορεί συχνά αίσθηση ποια το άλλο σκέφτεται ή συναίσθημα. Τηλεπαθητική επικοινωνία εξαρτάται από δύο παράγοντες? Αποστολής και λήψης. Τηλεπαθητική επικοινωνία του ψυχικού επιπέδου, όπου το μυαλό έχει την τάση να λειτουργούν μετά το καθαρά λόγια και γλωσσολογία. Ένα άτομο θα μπορούσε αίσθηση ό, τι ο άλλος να σκέφτεται ή αισθάνεται εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή ή τι προτίθεται να κάνει. Τόσο τα άτομα μπορούν να απολαύσουν το ίδιο πράγμα, ταυτόχρονα. Όταν ένα άτομο έχει μια καλή τηλεπαθητική επικοινωνία με ένα άλλο πρόσωπο, μπορούν να διαβάζουν κάθε σκέψη τους άλλους εύκολα. Για να λάβετε και να στείλετε μηνύματα τηλεπαθητικά με σαφήνεια, πρέπει κανείς να ασκεί την αυθεντικότητα και να διατηρήσει την αρετή της αλήθειας και της ειλικρίνειας, που είναι ο πνευματικός νόμος της πραγματικότητας. Για να ξέρετε για μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα διαβάσει τηλεκίνηση.
Τηλεπαθητική επικοινωνία έχει να κάνει με ψυχολογία και έρχεται μέσα από ένα συναίσθημα ή επιθυμία. Οι άνθρωποι το βρίσκουν ευκολότερο να δεχθεί τηλεπαθητική επικοινωνία ώστε να μην μόνο μια απομακρυσμένη πιθανότητα, αλλά μια πραγματικότητα πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.