Σηπτική Τύποι Συστήματα

Στην καθομιλουμένη, οι σηπτικές συστήματα που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία λυμάτων και για την πρόληψη βιολογικών και των θρεπτικών συστατικών προσμείξεις. Δεν πρόκειται πολύ βαθιά στο ποιες είναι σηπτικά συστήματα, ας έρθουν κατευθείαν στο θέμα. Εναλλακτικές μορφές σηπτική συστήματα αποτελούνται από αερόβια μονάδας επεξεργασίας (ATU), το σύστημα ανάχωμα και η άμμος σύστημα φίλτρου. Σύμφωνα με τα συμβατικά σηπτική τύπους συστημάτων, υπάρχουν συστήματα βαρύτητας και τα συστήματα διανομής πίεση. Συνέχεια ανάγνωση και γνωρίζουν ποια είναι τα διάφορα είδη των σηπτικών συστημάτων;
Εναλλακτικές Σηπτική Τύποι Συστήματα
Sand Filter σηπτικό σύστημα? Ο τύπος αυτός σηπτικού συστήματος είναι κατάλληλος για χώρους που στερούνται επαρκούς ποσού του εδάφους για wast επεξεργασίας νερού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ποσό της άμμου που χρησιμοποιήθηκε στη διεργασία κάνει για την ανεπαρκή του εδάφους επί του τόπου εγκατάστασης. Τα βασικά συνιστώσες οποία η φίλτρο άμμου σηπτικό σύστημα συνίστανται περιλαμβάνουν το σηπτική δεξαμενή, ο θάλαμος αντλία με την αντλία, την άμμο φίλτρο και συνιστώσας διάθεση συμπεριλαμβανομένου ένα πεδίο διαρροή. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί ή να τοποθετηθούν πάνω και κάτω από το έδαφος. Εδώ η δεξαμενή αντλία και το πεδίο αποξηράνσεων χωρίζονται από άμμο. Έτσι όταν εκροής (νερό αναμιγνύεται με θέμα αποβλήτων), λήγει με την δεξαμενής αντλία, είναι προεπεξεργασία από το ενδιάμεσους άμμο. Μετέπειτα, καθιστά τρόπο της στη τομέα αποξηράνσεων. Το σύστημα αυτό παρέχει μια είδος βιολογικής θεραπείας για φυσικό καθαρισμό των λυμάτων.
Αερόβια επεξεργασία Μονάδα (ATU)? Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το σηπτικό τύπος του συστήματος, αξιοποιεί το οξυγόνο ως ένα από τα ζωτικά στοιχεία για τον σκοπό της. Τα απόβλητα υποβάλλεται σε διασπά διεργασία με τη βοήθεια οξυγόνου. Αυτό παράγει καθαρότερες επεξεργασμένων λυμάτων από τις περιπτώσεις των συμβατικών τύπων. Έτσι αυτό είναι ένα ευεργετικό παράγοντα για τις θέσεις οι οποίες είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητες. Για τους σκοπούς των νοικοκυριών, το ATU χρησιμοποιεί τη διαδικασία την «αναστολή της ανάπτυξης» για την επεξεργασία των λυμάτων. Αυτό γίνεται με τη μίξη την αναγκαστική αέρα και των λυμάτων στο εσωτερικό θάλαμο γνωστός ως θάλαμος αερισμού. Μέσα σε αυτό το θάλαμο, βακτήρια είναι εφοδιασμένο με ένα «ελεύθερο κυμαινόμενο» κατάσταση και καθώς μεγαλώνουν, χωρίζουν και να χωνέψει των αποβλήτων. Ultimately, όποια και αν τα απόβλητα βρέχετε τα φύλλα της σύστημα είναι καθαρότερα. Μάθετε περισσότερα για την αερόβιο σηπτικό σύστημα.
Mound σηπτικό σύστημα? Το ανάχωμα σηπτικό σύστημα έχει μια παρόμοια αρχή εργάζεται σαν την άμμο φίλτρο ένα. Traditional σηπτικό σχεδιάζει συστήματος απαιτούν βαθιά εδάφη, για την εγκατάσταση και την περιοχή που στερούνται αυτού του είδους η δυνατότητα τοπογραφίας, να πάτε για τούμπας σηπτικό σύστημα. Το σύστημα αποχέτευσης υψώνεται πάνω από το επίπεδο της φυσικής επιφάνειας του εδάφους ή το επίπεδο του εδάφους. Υπάρχει μια ειδική άμμο πληρωτικό υλικό η οποία τοποθετείται υπεράνω του φυσικού εδάφους. Αυτό είναι που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των λυμάτων. This επιχωμάτωση με άμμο, με τη σειρά της, αποτελείται από χαλίκια κρεβάτι που αποτελείται από ένα δίκτυο που οδηγείται από πίεση σωλήνων. This σηπτική συστήματα τύπου αναγκάζει το λύματα να δρομολογήσετε σε δοσολογία δεξαμενή και αντλείται έπειτα στο πεδίο absorption χώμα, υπερβαίνοντας την φυσική επιφάνεια εδάφους. Οι πιέσεις δοσολογία τεχνική εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή των λυμάτων και, συνεπώς, την καλύτερη απόδοση.
Ξέρτε περισσότερο στις:? Σηπτική Συστήματα - Πώς Η εργασία? Τύποι Σηπτική Συστημάτων? Επεξεργασίας Λυμάτων Συμβατικά Σηπτικοί Συστήματα Τύποι
Σοβαρότητα σηπτικό σύστημα? Η συμβατική αυτή σηπτικό τύπου συστήματος, κάνει χρήση της βαρύτητας για τη λειτουργία του. Εδώ η αποστράγγιση βρίσκεται κάτω από το επίπεδο έξοδο της σηπτικής δεξαμενής. Έτσι, ο λύματα μπορούν να κάνουν πορεία της μέσω της σηπτική δεξαμενή στο πεδίο αποστράγγισης, η οποία είναι οικοδομήσουμε μια σειρά από τάφρους. These χαρακώματα have κάτω μέρος τους, που στα φυσικά ανενόχλητοι το έδαφος. Ο πίνακας νερό ή ένα σκληρό τηγάνι χρησιμεύσει ως περιοριστικό επίπεδο για το σύστημα. About 3 έως 4 μέτρα πάνω από αυτών των περιοριστικών επιπέδων, οι τάφροι υποτίθεται ότι θα κατασκευαστεί. Το τελικό θεραπείας ή για τη διήθηση του αποβλήτου γίνεται από το έδαφος, που βρίσκεται μεταξύ των πρόποδες του χαρακώματα και τον υδροφόρο ορίζοντα. Αυτό γίνεται για το λόγο ότι τα υγρά απόβλητα καθιστά επιτέλους τη θέση στο υπόγειο νερό και πρέπει να καθαριστεί με χημικές και βιολογικές διεργασίες, πριν το κάνει αυτό. Έδαφος η οποία είναι στεγνή και διαπερατά λειτουργεί καλύτερα για τέτοιου είδους συμβατικών τύπων σηπτικών συστημάτων.
Πίεση Συστήματος Διανομής? Αυτό το σύστημα οδηγείται από τη χορήγηση επιμελητήρια και τα δίκτυα των μικρών σωλήνων. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ομοιόμορφη κατανομή των λυμάτων στον τομέα της αποχέτευσης και, συνεπώς, μειώνει τον κορεσμό των πεδίων. Το σύστημα αυτό παρέχει τη δοσολογία και ανάπαυσης κύκλους. Τομείς οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση για να ρυθμίσετε τομέα αποχέτευσης χαμηλότερο από εκείνο των σηπτικών δεξαμενών, μπορούν να κάνουν χρήση αυτού του είδους ενός σηπτικού συστήματος δεξαμενών.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με:? Σηπτικών δεξαμενών Φροντίδα και σηπτικό σύστημα συντήρησης? Σηπτική δεξαμενή και σηπτικών προβλημάτων συστήματος? Σηπτικό σύστημα κόστος? Για να γνωρίζουν πώς να χτίσει μια σηπτική δεξαμενή συστήματος, θα ήταν μια ασφαλής επιλογή αν το αφήσετε σε ένα πιστοποιημένο φορέα, όπως είναι αυτός ο οποίος καταλαβαίνω με όλες τις τεχνικές που εμπλέκονται στη λειτουργία του σηπτικού τύπους συστημάτων. Καλό θα είναι να έχουμε μια επιθεώρηση του συστήματος μετά από ένα διάστημα 5 ετών. Τούτο θα εξασφαλίσει την κατάλληλη σηπτική δεξαμενή συντήρησης και ως εκ τούτου, εργασίας.