Ηλιοροφή Vs moonroof

Πολλοί άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται ποια είναι η κύρια διαφορά μεταξύ ηλιοροφή moonroof Vs, δεδομένου ότι αυτές οι δύο λέξεις χρησιμοποιούνται συχνά εναλλακτικά και έχει οδηγήσει σε μεγάλη σύγχυση. Στην αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ ηλιοροφή και moonroof καθώς και τα δύο χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν ένα και το ίδιο πράγμα.
Κυριολεκτικά μιλώντας, μια ηλιοροφή αναφέρεται απλά σε μια συρόμενη ή εξαερισμού άνοιγμα στην οροφή του δικαιώματος αυτοκινήτου πάνω από τα πίσω καθίσματα των επιβατών. Η ηλιοροφή μπορεί να ανοίξει για να επιτρέψει αέρα και το ηλιακό φως να εισέλθει στο οπίσθιο χώρο επιβατών, και όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει συνώνυμο με κάποια μεγάλη πολυτελή αυτοκίνητα τέλος. Στην πραγματικότητα, πολλά οχήματα έχουν αρχίσει να υιοθετούν αυτή την έννοια, καθώς και, δεδομένου ότι είναι ένα αρκετά ελκυστικό χαρακτηριστικό από την πλευρά του πελάτη του προκειμένου.
Η ηλιοροφή ερώτημα moonroof Vs ανακύπτει διότι στο moonroof δεκαετία του 70 ήταν ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτά τα πολύ ανοίγματα. Η σημερινή αγορά δεν κάνει διάκριση μεταξύ των δύο όρων και είναι νοείται ένα και το ίδιο πράγμα. Κατά μία έννοια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι moonroofs είναι απλά ένας τύπος ηλιοροφή. Εξ ορισμού και από τα πρότυπα της βιομηχανίας, ηλιοροφών είναι αδιαφανές και μπορεί να λειτουργεί είτε χειροκίνητα είτε σε ηλεκτρονική μορφή, ανάλογα με το μοντέλο του οχήματος. Moonroofs, από την άλλη πλευρά, δεν είναι αδιαφανείς, αλλά οι υαλοπίνακες που είναι πάντα λειτουργούν ηλεκτρονικά. Έτσι, η κύρια διαφορά μεταξύ ηλιοροφή και moonroof είναι ο τρόπος που λειτουργεί, με το χέρι ή με ηλεκτρονικά μέσα. Διαβάστε και μάθετε περισσότερα για τα αυτοκίνητα.
Ηλιοροφή Vs moonroof - Σε βάθος? Κατά τη διάρκεια του λαού της δεκαετίας του 1970 άρχισε να παίρνει την ιδέα της τοποθέτησης ενός πάνελ στη στέγη που θα μπορούσε να ανοίξει κατά βούληση. Δεδομένου ότι αυτό δεν ήταν ένα χαρακτηριστικό που παρέχονται από τους κατασκευαστές των οχημάτων, θα έβαζαν ένα πάνελ στην οροφή τους. Ακούσια, αυτοί ήταν είτε μεταλλικά πάνελ και άκρως αδιαφανή πάνελ που θα μπορούσε να λειτουργήσει μόνο το χέρι.
Η τάση σύντομα έπιασε και τους κατασκευαστές των οχημάτων αποφάσισε να εγκαταστήσει αυτές τις συρόμενες οροφές προς όφελος του λαού. Αρχικά, η τεχνολογία για να λειτουργήσουν αυτά τα ηλεκτρονικά δεν ήταν διαθέσιμη έτσι ώστε όλες οι στέγες ήταν χειροκίνητα. Πολύ σύντομα ο σχεδιασμός έγινε όλο και πιο δημοφιλής, καθώς και τα χαρακτηριστικά έγινε όλο και πιο προηγμένες. Το υλικό της οροφής, ο τρόπος για να το λειτουργήσει, και το μέγεθος και την τοποθεσία του, όλα άρχισαν όλο και τυποποιημένων και κοινών. Οι πιο προηγμένες εκδόσεις ήταν κατασκευασμένα από γυαλί και άλλα υλικά, και ως ένδειξη της προόδου τους, άρχισαν να ονομάζεται moonroofs. Έτσι, η ηλιοροφή ερώτημα moonroof Vs είναι περίπλοκο που είναι χαραγμένη στην ιστορία, ότι σύντομα κατέληξε να σημαίνει ένα και το ίδιο πράγμα.
Γύρω από το 1973, η αμερικανική Ηλιοροφή Company (γνωστή σήμερα ως Αμερικανός Ειδικότητα Cars) έκανε την πρώτη επίσημη moonroof. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό ήταν απλά μια οροφή από γυαλί, ενώ το ηλεκτρονικά λειτουργούν. Η Ford που χρησιμοποιείται αυτό το σε ένα από τα οχήματά τους και δεν έχουν ξανακοιτάξει από τότε. Η διαφορά μεταξύ ηλιοροφή moonroof Vs έχει γίνει χάνεται στη μετάφραση τώρα, και πολλοί άνθρωποι δεν τα χρησιμοποιούν στο σωστό πλαίσιο πια.
Η ηλιοροφή είναι συνήθως αδιαφανές, έτσι ώστε να είναι σχεδόν πάντα σε μεγάλο βαθμό φιμέ. Ως αποτέλεσμα άφησαν σε καμία περίπτωση δεν αέρα ή στο φως, εφόσον διατηρούνται κλειστές. Αντιθέτως, η ηλιοροφή και να αφήσετε το φως αν το ύφασμα που καλύπτει ομάδα που ανοίγεται μέσω των ηλεκτρονικών ελέγχων επί του οχήματος. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι γνωστό ως «πανοραμική ηλιοροφή στο εξής. Αυτή είναι μια συρόμενη οροφή που καλύπτει όλο το φάσμα της κορυφής του οχήματος και όχι μόνο ένα μικρό τετράγωνο ή ορθογώνιο χώρο, και φαίνεται αρκετά θαυμάσια όταν είναι εντελώς ανοιχτή.
Επίσης διαβάστε για τα εξής:? Εξαρτήματα αυτοκινήτου? Αυτοκινήτου Εσωτερικών? Ηλιοροφή εγκατάσταση? Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα λύσει το ηλιοροφή Vs moonroof δίλημμα, δεδομένου ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο είναι αρκετά απλό να κατανοήσει. Δεν κάνει πραγματικά ότι σαχλαμάρα ενός ούτως ή άλλως διαφορά, όπως σήμερα, και οι δύο λίγο πολύ σημαίνει το ίδιο πράγμα, όπως και σχεδόν όλα τα ηλιοροφών από γυαλί σήμερα και είναι ηλεκτρονικά λειτουργούν.