Νάνος Αλμπέρτα Spruce Φροντίδας

Spruce είναι μια ομάδα αειθαλών κωνοφόρων δέντρων, που υπάγονται Το όνομα του γένους Picea και ανήκει στον πεύκο οικογένεια, Pinaceae. Περιλαμβάνοντας περίπου 35 είδη, δέντρα του ερυθρελάτης γένους μπορεί να νάνοι ή ψηλός. αρχαιότερο δέντρο διαβίωσης στον κόσμο, Νορβηγία ερυθρελάτη πιστεύεται ότι είναι 9.550 χρόνια παλιά. Αν έψαχνε για μικρά ποικιλίες κωνοφόρων με πράσινο φύλλωμα όλο το χρόνο, ο νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης είναι μια ιδανική επιλογή. Τα φύλλα σε σχήμα βελόνας τοποθετημένα σε ένα πυκνό τρόπο, δίνει μια συγκεχυμένη εμφάνιση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για ερυθρελάτης - γεγονότα.
Νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης, επιστημονική glauca name Picea, είναι εξαιρετικές ποικιλίες αναπτύσσονται σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, για διατήρηση υγιών ερυθρελάτης δέντρα, είναι καλύτερο να τα αναπτύξουν σε χώμα κήπων (δεν σε εμπορευματοκιβώτια). Αυξάνεται με ρυθμούς 2 έως 4 ιντσών κάθε χρόνο, ο μέσος νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης μέγεθος είναι περίπου 12 πόδια σε ύψος και 4 με 5 πλάτος πόδια. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων ελάτης ποικιλίες δέντρων είναι η πυραμιδική θόλος σχήμα. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν έχετε λιγότερο χρόνο για νάνους Αλμπέρτα έλατο φροντίδα και κλάδεμα, αυτόματα θα αναπτυχθεί σε κανονικό σχήμα στέμματος.
Φροντίδα για Νάνος Αλμπέρτα Spruce Δέντρο
Νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης είναι καλύτερα καλλιεργούνται σε ζώνες 3 έως 8. Παρά την «νάνος» του προηγούμενου ονομασία, εξακολουθεί να είναι ένα δέντρο και απαιτεί επαρκή χώρο για την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος. Ως εκ τούτου, προκειμένου να διασφαλιστεί ο υγιής ρίζες θεωρούν μεταφύτευση σε μεγαλύτερη γλάστρα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές από τις χρήσιμες συμβουλές σχετικά νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης φροντίδα και συντήρηση:
Μεταμόσχευση Χρόνος? Από νάνος Αλμπέρτα έλατο μεγαλώνει αργά και εξακολουθεί να υπολείπεται για αρκετά χρόνια μετά την φυτεία, πολλοί χομπίστες προτιμούν να μεγαλώνει ως ένα δείγμα εμπορευματοκιβώτιο για την εσωτερική κηπουρική. Για φύτευση σε χώμα κήπων, μπορείτε να τη μεταμόσχευση νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης κατά τη διάρκεια της άνοιξης, όταν η θερμοκρασία εδάφους είναι ευνοϊκή για την υποστήριξη ρίζες.
Φυτεία Site? Νάνα ερυθρελάτης είναι συνήθως φυτευτούν ως δείγματα στις επίσημες κατηγορίες του σχεδιασμού τοπίου. Εν μέρει σκιασμένη περιοχή είναι η ιδανική τοποθεσία για τη φύτευση νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης σε κήπους, αν και μπορούν να ανέχονται επίσης πλήρη ήλιο. Κατά ανάπτυξη σε κλειστούς χώρους, τους μέρος κοντά τις πόρτες και τα παράθυρα, αλλά ποτέ δεν εκτός από καλοριφέρ ή φούρνους.
Έδαφος Απαιτήσεις? Γόνιμα, καλά στραγγιζόμενα και ελαφρώς όξινο του εδάφους είναι must για καλλιέργεια νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης. Έτσι, μπορείτε να ετοιμάσετε χώμα στον κήπο ή potting μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στην περίπτωση της βαριάς του εδάφους με υψηλό ποσοστό άργιλο, συμπληρώνουν με επαρκείς ποσότητες άμμου να εξασφαλιστεί σωστή αποστράγγιση.
Άρδευσης και Διατροφής Συχνότητα? Νερό ο νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης τακτικά, τουλάχιστον μία φορά σε μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια καιρός είναι ζεστός. Ωστόσο, πέρα ​​από το πότισμα θα προκαλέσει κίτρινο χρώμα του φυλλώματος. Ερχόμενοι στη γονιμοποίηση, θα πρέπει να προσθέσετε την κατάλληλη συγκέντρωση ένα καλό λίπασμα αειθαλή δύο φορές σε ένα χρόνο, μία στην άνοιξη και άλλη δόση στο τέλος του καλοκαιριού.
Κλάδεμα δέντρων? Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα δέντρα αυτά μεγαλώνουν πολύ αργά, σε αντίθεση με άλλα είδη αειθαλών κωνοφόρων. Έτσι, η τακτική κλάδεμα δεν είναι απαραίτητα ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά νάνοι Αλμπέρτα ερυθρελάτης συντήρησης. Παρόλα αυτά, μπορείτε να τακτοποιήσετε την εξάπλωση υποκαταστημάτων άπαξ ετησίως (κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα) να δώσει μια επιθυμητή μορφή.
Disease Σημάδια? Εάν εκτίθεται στο έντονο φως του ήλιου και μεγάλου μήκους, ξηροί ξόρκια, ερυθρελάτης your δέντρα μπορούν να γίνουν επιρρεπής σε αράχνη ωτοδηκτικής. Κοιτάξτε έξω για τα σημάδια όπως υπόλευκο πλέγματος μεταξύ της κλαδάκια, βελόνες ροδίσματος φύλλο και τον θάνατο των υποκαταστημάτων σε σοβαρή προσβολή. Όταν πρόκειται για την υπόθεση, αφαιρέστε άρρωστα κλαδιά αμέσως και με ψεκασμό με τη χρήση εντομοκτόνου σαπούνι ή κηπευτικές πετρελαίου κατά τη διάρκεια των τμημάτων.
Είτε θέλετε να φυτεψετε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, διατηρούν μια έντονη ρολόι πέρα ​​νάνος Αλμπέρτα έλατο ασθένειες και τα παράσιτα, ιδιαίτερα αράχνη ακάρεα και αφίδες. Εάν διατίθενται, μπορείτε να τοποθετήσετε δύο παρόμοιες μεγέθους δέντρα στην είσοδο του δώσει μια εξατομικευμένη αφή στο διακόσμηση του σπιτιού σας. Όταν καλλιεργείται σε ελκυστικό κόκκινο δοχεία, νάνος Αλμπέρτα ερυθρελάτης επίσης ένα θαυμάσιο εποχιακό είδος δώρου. Ελπίζω να βρήκατε τις πληροφορίες αυτές σε νάνο Αλμπέρτα ερυθρελάτης φροντίδα χρήσιμη.