Στεγνωτήριο ρούχων Αντιμετώπιση προβλημάτων

Το μεγαλείο και το μέγεθος της μηχανής στεγνωτήριο ρούχων, κατά περιόδους, μπορούν να εκφοβιστικό για τους ανθρώπους να δοκιμάσουν τα χέρια τους σε στεγνωτήριο ρούχων αντιμετώπιση προβλημάτων. Η αλήθεια είναι, μερικά προβλήματα μπορεί εύκολα καθορίζεται σε σπίτι χωρίς έκκληση για μια εξουσιοδοτημένο προσωπικό επισκευής. Το τύμπανο, μοτέρ, εξαερισμός, θερμοστάτες, τύμπανο ζώνη και τροχαλία τεμπέλης είναι διάφοροι τμήματα στεγνωτήρα ρούχων. Φυσάει πηγή θερμότητας θερμού αέρα μέσα στον κάδο, η οποία περιλαμβάνει ρούχα που require ξήρανσης, και το μοτέρ κίνησης ωθεί του τυμπάνου. Ηλεκτρικά στεγνωτήρια ρούχων περιέχει ένα ηλεκτρικό στοιχείο που βοηθά στην παραγωγή θερμού αέρα, ενώ οι θερμάστρες αερίου χρησιμοποιούν φλόγα αερίου για τον ίδιο σκοπό. Τα περισσότερα προβλήματα στεγνωτήριο ρούχων προκύψει εξαιτίας ενός ελαττωματικού κινητήρα, πάγωμα των εργασιών της εξαερισμού ή προβλήματα με το θερμαντικό στοιχείο. Κάποια ρούχα στεγνωτήριο αντιμετώπιση προβλημάτων κοινοχρησία των πληροφοριών που ακολουθεί. Διαβάστε περισσότερα για πλυντήριο-στεγνωτήριο combo μονάδες.
Στεγνωτήριο ρούχων Αντιμετώπιση προβλημάτων
Στεγνωτήριο ρούχων δεν λειτουργεί? Εάν το στεγνωτήριο ρούχων δεν λειτουργεί καθόλου, ελέγξτε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, θερμική ασφάλεια, διακόπτης πόρτας και την καλωδίωση, όπως βλάβη σε οποιοδήποτε από αυτά θα μπορούσε να είναι ο λόγος. Αν η πόρτα-διακόπτη (προς το παρόν μέσα στο στεγνωτήριο κοντά στο πλαίσιο της πόρτας) είναι ελαττωματικό, να την αντικαταστήσει. Εμφύσηση θρυαλλίδα διαταράσσει επίσης τη λειτουργία του στεγνωτηρίου όπως τη συνέχεια του ροή ισχύος παύει. Αντικαταστήστε την θρυαλλίδα σε μια τέτοια κατάσταση. Η καλωδίωση από το ρεύμα σπίτι στην στεγνωτήρα, εάν αυτό διαλείμματα σύνδεση ή η χορδή ισχύς φθείρεται, θα απαιτούσε αντικατάστασης.
Ρούχα που δεν Μαλλιών Θέρμανση? Όταν το στεγνωτήριο ρούχων δεν δημιουργεί απαιτούμενη ποσότητα ζεστού τρίχας για να στεγνώσει τα ρούχα, υπάρχει η δυνατότητα της πηγής θερμότητας getting διαταραχθεί από κάποιο στοιχείο. Εάν πρόκειται για ηλεκτρική θερμάστρα, το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η ασφάλεια ή διακόπτη κυκλώματος ελέγχου τροφοδοσίας έχει καεί μακριά. Αντικαταστήστε αυτών των στοιχείων ή ει δυνατόν, τις επαναφέρετε. Ένα ηλεκτρικό στεγνωτήρα διαθέτει δύο ασφάλειες. Για τη θέρμανση στοιχείου στο στεγνωτήριο να λειτουργεί σωστά, και τα δύο αυτά οι ασφάλειες πρέπει να λειτουργεί. Το μοτέρ μπορεί εργασίες για ένα ενιαίο θρυαλλίδα, αλλά δεν η θερμάστρα. Σχεδόν όλες πρόσφατα κατασκευάζονται στεγνωτήρες έρχονται με ηλεκτρονική ανάφλεξη παρά μια πιλότου. Εάν το στεγνωτήριο διαθέτει μία ηλεκτρονική ανάφλεξη και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ζητήστε βοήθεια από έναν ειδικευμένο άτομο επισκευής.
Σε περίπτωση στεγνωτήρα αερίου, υπάρχουν πιθανότητες ότι τη βαλβίδα αερίου, βρίσκεται πίσω το στεγνωτήριο, μπορούσε να κλειθεί. Ελέγξτε για το και γυρίστε «on» εάν συμβαίνει. Επίσης, ελέγξτε εάν η κύρια βαλβίδα παροχής αερίου στο σπίτι είναι ενεργοποιημένο.
Ρούχα στεγνωτήριο δεν Ξήρανση? Η συνηθέστερη αιτία για αυτό πρόβλημα αποτελεί πρόβλημα στο στεγνωτήρα ρούχα εξαερισμού. Συνήθως, την σχισμή παίρνει μπλοκαριστεί με πρόστιμο ravelings βαμβάκι ή λινό ίνες (lint), οποία μειώνει ικανότητα το στεγνωτήρα να ξηρό και ως αποτέλεσμα, παρόντες υγρασία στο στεγνωτήριο δεν μπορούν να εκτελεσθούν λόγω απόφραξη των εξαέρωσης. Καθαρισμός της διέξοδο για χνούδια θα βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα. Να γίνει αυτό, συνδέστε έξω το σωλήνα απομάκρυνσης αέρα από πίσω το στεγνωτήριο να καθαρίσει οποιαδήποτε χνούδι κολλήσει στο εσωτερικό. Μερικές φορές, ο αγωγός των μαλλιών που οδηγεί από τον εξωτερικό τοίχο για τη διαφυγή, θα απαιτούσε τον καθαρισμό με την αποσύνδεση ορισμένα τμήματα του στεγνωτηρίου. εγχειρίδιο Αναφερθείτε ιδιοκτήτη κάνοντας έτσι. Επίσης, ελέγξτε για κάθε εσωτερικό τσόκαρα αφαιρώντας την χνούδια φίλτρο, απορροφήσει έξω οιαδήποτε παρεμπόδιση χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα. Εάν, μετά να κάνουν όλα αυτά, το στεγνωτήριο εξακολουθεί να μην στεγνώσει τα ρούχα αποτελεσματικό, καλέστε έναν ειδικευμένο πρόσωπο επισκευής όπως θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα στον τομέα της θέρμανσης στοιχείο ή θερμοστάτη.
Στεγνωτήριο ρούχων είναι θορυβώδης? Οι κύλινδροι που χρησιμοποιείται από ξηραντήρες για την υποστήριξη των τυμπάνων, έχουν την τάση να φθείρονται εύκολα, με αποτέλεσμα ο θόρυβος. Αντικαταστήστε τους αν έχουν φθαρεί. An τροχαλία χασομέρης, χρησιμοποιείται για τη διατήρηση έντασης στη ζώνη οδηγού, σε περίπτωση φθοράς μπορούν να δημιουργήσουν θόρυβο και θα χρειαστεί αντικατάσταση. Όταν ο τροχός φυσητήρα παίρνει στραγγαλισμένη επάνω με lint, καθίσταται θορυβώδη. Δοκιμάστε να καθαρίσετε τον τροχό φυσητήρα πρώτη, και αν δεν βοηθήσουν στη μείωση θόρυβο, αντικαταστήστε.
Στεγνωτήριο ρούχων αφήσετε μια άσχημη μυρωδιά στα ρούχα? Για να απαλλαγείτε από αυτό το δυσάρεστο οσμή που στεγνωτήρα αφήνει στα ρούχα, καθαρίστε το έργο αγωγών και το υπουργικό συμβούλιο χνούδια στο στεγνωτήριο. Επίσης αφαιρείται κάθε οσμή παράγουν ουσία όπως λάκες μπογιές, και διαλύτες από γύρω το στεγνωτήριο, καθώς αυτά στοιχεία μπορούσαν αποτελούσε το λόγο για οσμή των ρούχων.
Διαβάστε περισσότερα την ηλεκτρική ασφάλεια και οικιακών συσκευών.
Ακολουθώντας μεν διαφόρων στεγνωτήριο ρούχων αντιμετώπιση προβλημάτων προαναφερθέντα μέτρα, είναι πολύ προσεκτικοί συμμορφούμενοι στα μέτρα γενικής ασφάλεια, όπως τον τεμαχισμό των προμηθεύουν αέριο ή αποσυνδέσετε το στεγνωτήρα ρούχων. Περιοδικά καθαρισμό και τη διατήρηση του εξαερισμού και χνούδι παγίδα θα πρέπει να τηρούν τα περισσότερα προβλήματα με τα πόδια. Πάρτε επαγγελματική βοήθεια από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο επισκευής σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφιβολίες, ως καθορισμό προβλήματα στεγνωτήρα ρούχων.