Crib Mattress Μέγεθος

ελάχιστη δέσμη χαράς σας φτάνει συχνότερα με δική του / της λίστας των απαιτήσεων. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να αγοράσετε για το μικρό, ότι οι νέοι γονείς βρεθούν συγκλονισμένοι από τα συχνά ταξίδια για ψώνια. Μία από τις σημαντικότερες ανάγκες του μωρού σας, η στιγμή που παίρνετε στο σπίτι της, είναι μια βρεφική κούνια και ένα παχνί στρώμα. Από μωρό σας είναι πιθανόν να δαπανούν 90% του χρόνου της στο ένα παχνί, είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε κούνια της όσο πιο άνετη και ασφαλή γίνεται. Το δικαίωμα μεγέθους στρώμα παίζει κρίσιμο ρόλο στη λήψη ζωής του μωρού σας άνετη και ασφαλή. Στην πραγματικότητα, η σωστή στρώματος (δεξιά διαστάσεις και σχέδιο) λέγεται για να μειώσει σημαντικά τη συχνότητα εμφάνισης Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών Σύνδρομο (ΜΝΑΧ). Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για την επιλογή τη σωστή παχνί στρώμα μεγέθους.
Standard Crib Mattress Μέγεθος
Κούνιες και στρώματα παχνιών έρχονται συχνά σε τυποποιημένα μεγέθη. Έτσι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα πιθανόν, ενώ επιλέγοντας στρώματα για ένα πρότυπο μεγέθους παχνί. Ωστόσο, μπορούν να υπάρξουν μικρές παραλλαγές από τη μέση κούνια στρώμα μεγέθους, που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια του παιδιού σας. Ως εκ τούτου, κάποιος πρέπει να ξέρει τι ακριβώς είναι το πρότυπο παχνί στρώμα μεγέθους. Το παχνί στρώματα διατίθενται στην αγορά ως επί το πλείστον έρχονται σε μέγεθος,
Μήκος = 51,625 ίντσες? Πλάτος = 27,25 ίντσες
Οι άλλες διαστάσεις που καθορίζουν την ασφάλεια του μωρού σας είναι,
Βάθος = 4 έως 6 εκατοστά για το αφρώδες στρώμα? Βάθος = 5 έως 6 ίντσες για πηνίο στρώμα
Στις δύο περιπτώσεις, στο βάθος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 6 ίντσες, ανεξάρτητα από το είδος του στρώματος. Αν σκοπεύετε να πάρετε μια εξατομικευμένη κούνια για το μωρό σας, τότε ίσως να έχουν έναν σκληρό κυνήγι του χρόνου για τη σωστή μεγέθους παχνί στρώμα. Στην περίπτωση αυτή, λαμβάνει τις ακριβείς μετρήσεις από το εσωτερικό της κούνιας και ελέγξτε τις με το παχνί στρώμα. Οι ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την επιλογή μιας σωστό στρώμα θα σας βοηθήσει στην αγορά ενός τέλειο στρώμα κούνια για το μωρό σας.
Επιλέγοντας ένα Δικαίωμα Crib Mattress
Πέρα από το μέγεθος, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά ενός δικαιώματος κούνια στρώμα για το μωρό σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με συμβουλές για την επιλογή κρεβατάκι μωρού στρώματα. ? Μπορείτε να επιλέξετε αφρού ή πηνίο, ανάλογα με την επιλογή σας. Τα στρώματα αφρού είναι λίγο φθηνότερη και πιο μαλακή από τα στρώματα σπείρα. Coil στρώματα είναι πιο σταθερή και τελευταία καλύτερα από τα στρώματα αφρού. , Ενώ επιλέγοντας ένα παχνί στρώμα πάντα go για πιο σκληρά στρώματα. Να μπείτε στον πειρασμό για να αγοράσει μαλακά, χνουδωτά στρώματα, αλλά δεν είναι κατάλληλες για το μωρό σας. Δεδομένου ότι, το μωρό σας δεν μπορεί να γυρίσει από τον εαυτό της, είναι πιθανόν να τον καταποντισμό το κεφάλι της στο μαλακό στρώμα και επιζήμια λαιμό της σε μια προσπάθεια να τον εαυτό επανατοποθέτηση. ? Βεβαιωθείτε ότι το στρώμα snuggly ταιριάζει μέσα στο παχνί. Τα άκρα πρέπει να είναι δεόντως ασφαλισμένοι και δεν πρέπει να υπάρχει εμφανής διαφορά ανάμεσα στο στρώμα και το παχνί. Έναν κανόνα προσδιορισμού εάν αγοράσατε διορθώσει στρώμα ή μη εισάγοντας δάχτυλό σας μεταξύ το χάσμα. Δεν πρέπει να είστε σε θέση να τοποθετήσετε περισσότερα από ένα δάχτυλο σε αυτό το χάσμα. ? Μπορείτε επίσης να πάτε για βιολογική παχνί στρώμα ή αυτά με τα μικρόβια ανθεκτικά στρώματα στην κορυφή, για περισσότερη άνεση. Πολυεπίπεδη στρώματα είναι καλύτερα ανθεκτικά σε ατυχήματα πάνα. ? Η αγορά ενός παχνί μίνι δεν είναι μια καλή ιδέα, αν δεν έχετε ένα εξαιρετικά μικρό δωμάτιο. Getting ακριβείς παχνί μίνι στρώματος μέγεθος μπορεί αποτελέσει πρόσθετη πρόκληση. ? Ένα ακριβό παχνί στρώμα δεν πάντα έρχονται με πρόσθετα οφέλη. Έτσι, μπορείτε να βρείτε ένα καλό κούνια στρώμα που έρχεται οπουδήποτε μεταξύ 75 δολάρια και $ 100. Διάβαζε περισσότερα για: · Καλύτερη Βρεφικές κούνιες, κατάλληλο παιδικό στρώμα, την ασφάλεια των κανονισμών για το μωρό Cribs; Baby κλέπτω στρωμνές · έτσι, η εύρεση ενός δικαιώματος κούνια στρώμα μεγέθους ενδέχεται να μην είναι ένα δύσκολο έργο εάν πρόκειται για ένα έτοιμο παχνί και στρώμα που έρχονται σε τυποποιημένα μεγέθη. Διαφορετικά, ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές που αναφέρονται ανωτέρω να βρει μια σωστή παχνί στρώμα για να εξασφαλίζουν άνεση και την ασφάλεια του μωρού σας.