Πισίνα Επισκευή αντλίας

Πισίνα αντλία στην πισίνα, αυτό που η καρδιά είναι στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για να υποστηρίξει τη σημασία των αντλιών πισίνας σε κάθε πισίνα. Η αντλία πισίνα διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα που προκαλεί το στροφείο στο εσωτερικό της αντλίας να περιστρέφεται, έτσι τραβά νερό από το κύριο διαρροή ή τρυπητή κουτάλα και να αφήσει έξω από το φίλτρο. Το φίλτρο είναι υπεύθυνος για καθαρισμό νερού σε κάθε συντρίμμια και στη συνέχεια να αφήνει έξω μέσω διάφορων σωλήνων διανομής. Κανονικά, μία αντλία πισίνα εργασία επισκευής για έναν επαγγελματία, καθώς είναι μια μάλλον σύνθετη δομή και θα μπορούσε να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στη οποιοδήποτε από τα πολυάριθμα μέρη. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε οδηγίες που δίνονται παρακάτω και να το δοκιμάσετε μόνοι σας.
Πώς να επισκευάσει αντλία της πισίνας;
Βήμα 1: Για να ξεκινήσετε τη δουλειά σας στην πισίνα επισκευής της αντλίας, μάθετε αν η πηγή τροφοδοσίας για αντλία σας λειτουργεί ή μη. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη και άλλους διακόπτες απαραίτητες για την εκκίνηση της αντλίας. Πήγαινε με όλα τα καλώδια σύνδεσης με το αντλία και να αναζητήσουν τυχόν διάβρωση.
Βήμα 2? Στην περίπτωση που κινητήρες αρχίζει και ξαφνικά σταματά μετά από λίγο, θα πρέπει να εξετάσει την πτερωτή. Δείτε για τυχόν σκουπίδια και καθαρίστε το. Αν το στροφείο είναι καθαρό, το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι της συρμάτωσης ή τον πυκνωτή της αντλίας. Θα πρέπει τότε είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τον πυκνωτή.
Βήμα 3? If αντλία της πισίνας σας δεν λειτουργεί ο τρόπος που χρησιμοποιείται για πριν, θα μπορούσε να είναι λόγω κορεσμού φίλτρο. Έλεγχος της αντλίας φίλτρου και καθαρίστε το μια φορά σωστά. Το πρόβλημα μπορεί επίσης να με υλικό σκουπίδια πνιγμού το σύστημα. Για αυτό θα πρέπει να καθαρίσει περιοχές γύρω από το καλάθι skimmer πισίνα. Διαβάστε περισσότερα αναλυτικά για τα προβλήματα που άμμο πισίνας φίλτρο και πώς να καθαρίσει μια πισίνα φίλτρο.
Βήμα 4? Κατά τη διάρκεια της αντλίας εργασία επισκευής πισίνα, αν συνειδητοποιήσουμε ότι η αντλία πιπίλισμα στον αέρα, αύξηση της στάθμης του νερού στην πισίνα σας. Θα μπορούσε να υπάρξει η δυνατότητα του skimmer weir να υποστεί βλάβη και παρέχοντας τη δυνατότητα εισόδου για την είσοδο αέρα στην αντλία. Επισκευή ή αντικατάσταση, σύμφωνα με την έκταση των ζημιών. Πέρα από αυτό, ελέγξτε τον δακτύλιο «Ο» στο καπάκι της αντλίας. Δεν πρέπει να έχει ρωγμές on αυτό και θα πρέπει να λιπαίνονται.
Βήμα 5? Υπάρχουν οι πιθανότητές του κινητήρα στον αντλία της πισίνας σας είναι ελαττωματικά. Για να μάθετε, αποσυνδέστε το μοτέρ της αντλίας και αφαιρέστε τον. Εκκίνηση του κινητήρα ξεχωριστά και να ανακαλύψετε αν κάνει ακόμα θορύβους. Στην περίπτωση που το κάνει, θα πρέπει να το πάρει άλλαξε. Και αν δεν κάνει τους ήχους όταν αποσπάστηκαν από το αντλία της πισίνας, θα μπορούσατε να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του κορεσμού γραμμής.
Βήμα 6? Αν παρατηρήσετε ότι το αντλία της πισίνας Ανοίγει και κλείνει μόνη της, σε σύντομα χρονικά διαστήματα, ενδέχεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο η αντλία είχε εγκατασταθεί. Εξετάστε η τάση και η καλωδίωση του αντλία της πισίνας σας για να διαπιστώσετε αν έχει συνδεθεί σωστά. Επίσης να εξετάσουμε και τις καθαρές κάθε βρωμιά κλείδωμα αναπνευστήρα της αντλίας. If αεραγωγοί έχουν γίνει πολύ παλιά, είναι μια καλή ιδέα να τους αντικαταστήσουν, αντί της επισκευής.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους για να καθαρίσει και να διατηρήσει την πισίνα σας:? Πισίνα άκρες συντήρησης, μια πισίνα συντήρησης οδηγού, πισίνα Καθαρίζοντας άκρες, μια πισίνα αντλία Επισκευή: Συμβουλές και προειδοποιήσεις
Παρατηρείται ότι αν οι άνθρωποι διατηρούν αντλία της πισίνας τους, καθαρίζοντας το τακτικά, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τον καθαρισμό των φράξει βαφεύς, αλλάζοντας το φίλτρο και, επίσης, την εκκαθάριση των αγωγού καθόλου υπολείμματα, όλα σε τακτική βάση. ? Αφού δεν είσαι έναν επαγγελματία επισκευής, δεν θα είναι πολύ εξοικειωμένοι με τη θέση και τη λειτουργία των διάφορων τμημάτων της αντλίας πισίνας σας. Είναι καλύτερα να δούμε ένα διάγραμμα πριν μετάβαση για την αποκατάσταση της αντλίας πισίνας. Μπορείτε να βρείτε on-line ή κάποια κατασκευάζει προσφέρει μαζί με την αντλία. ? Κάθε φορά που πηγαίνετε για την αντλία εργασία επισκευής πισίνα, θα πρέπει να διασφαλίσουν ασφάλεια πρώτα. Κάνετε αυτό παρατηρώντας τις διάφορες προφυλάξεις ασφαλείας όπως, να σβήνουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά την επισκευή, δεν στέκεται στο νερό κατά την εργασία με τα κυκλώματα, φορώντας γάντια από καουτσούκ και παντόφλα κατά την επισκευή, μεταξύ άλλων. ? Της αντλίας πισίνα κόστος επισκευής εξαρτάται από το μέρος (-ες) που χρειάζονται επισκευή ή αντικατάσταση. Θα μπορούσε να είναι ο κινητήρας, φίλτρο, στροφείο ή φράξει βαφεύς. Επιπλέον, αν δεν είσαι άνετα στο κάνετε μόνοι σας την εργασία επισκευής, μπορείτε πάντα να βοηθήσει στο σχηματισμό ειδικευμένους επαγγελματίες.