Εξωτερική Ιδέες γάμου σε έναν προϋπολογισμό

Εάν σχεδιάζετε να έχετε γαμήλια τελετή σας διεξάγονται σε μια υπαίθρια τοποθεσία με μη μεγάλα περιθώρια για spendings, θα χρειαστεί να εξετάσει κάποια εξωτερική ιδέες γάμου, για έναν προϋπολογισμό. Εξωτερική γάμους προσθέσει πραγματικά μια διαφορετική διάθεση στο γάμο και να κάνουν τις ευκαιρίες αξέχαστη σε όλη τη ζωή. Αν είστε σκέψης των υπαίθριων γάμων, την ανάγκη σας να δώσετε προσοχή στο κόστος, δεδομένου ότι μπορούν να πάνε πολύ υψηλότερο από το αναμενόμενο. Μετά από λίγες εξωτερικές ιδέες του γάμου σε έναν προϋπολογισμό που μπορείτε να εξετάσετε σας ενώ στο στάδιο σχεδιασμού του γάμου.
Μερικά καλά Εξωτερική Ιδέες γάμου σε έναν προϋπολογισμό
Wedding Θέση σε ένα προϋπολογισμό? Εκείνοι που προγραμματίζουν για υπαίθριος γάμος πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στην τοποθεσία είναι επιλογή. Εάν έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, μπορείτε να εξετάσετε τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση του γάμου που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο. Επιπλέον, θα είναι ακόμη πιο βολικό για τους προσκεκλημένους. Το καλύτερο και πιο φθηνά θέση για ένα υπαίθριο γάμο είναι η πίσω αυλή. Η επιλογή αυτή πρέπει να εκληφθεί μόνον εάν έχετε μεγάλη αυλή, φυσικά. Την παραλία και το Πάρκο άλλες καλές επιλογές, όταν πρόκειται για υπαίθρια γάμους. Όποια υπαίθριων χώρων του γάμου που θα επιλέξετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι όλοι οι επισκέπτες θα καθιστούσε εύκολα στον τόπο την ημέρα του γάμου, ΧΩΡΙΣ δυσκολίες.
Διακόσμηση γάμου σε έναν προϋπολογισμό? Διακόσμηση Ιδέες για εξωτερική γάμους; Το καλύτερο πλεονέκτημα των υπαίθριων γάμους είναι ότι μπορείτε να κάνετε πολλές διακοσμήσεις που χρησιμοποιούν η ίδια η φύση, ή μερικές φορές δεν έχουν καν την ανάγκη για διακόσμηση. Η διακόσμηση θα μετρούν στο μήνα του έτους του γάμου κρατείται. Βεβαιωθείτε ότι οι διακοσμήσεις πραγματοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έρχονται από τη θέση τους λόγω της αύρας, ή κεριά δεν πάει μακριά, ή κάτι παρόμοιο δεν συμβαίνει. Τα λουλούδια είναι ο καλύτερος εναλλακτικών λύσεων για διακοσμήσεις στην εξωτερική γάμους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κτύπων αέρα για τη διακόσμηση του γάμου, ακριβώς σιγουρευτείτε ότι ο άνεμος δεν τους προκαλεί να κάνει περισσότερο θόρυβο. Για την προσθήκη ειδικής λάμψη στο γάμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φανάρι φωτισμό αντί των συμβατικών.
Μπομπονιέρες γάμου σε έναν προϋπολογισμό? Δεν είναι απαραίτητο ότι για γαμήλιες εύνοιες θα πρέπει να δαπανήσει πολλά. Υπάρχουν μερικές κατάλληλες και ανέξοδη επιλογές για εύνοιες όπως π.χ. κεριά τυλιγμένα με κορδέλες, τα λουλούδια με ένα μήνυμα που σας ευχαριστήσω για την παρουσία του γάμου, φωτογραφίες των αντίστοιχων επισκέπτες κλικ απολαμβάνοντας τον γάμο και υπογράφεται από το ζεύγος, και άλλων παρόμοιων απλών δώρων. Ο γάμος ευνοεί που θα επιλέξετε πρέπει να είναι δημιουργικοί και να έχουν προσωπική πινελιά σε αυτό. Στην περίπτωση ενός γάμου στην παραλία, μπορείτε να επιλέξετε κοχύλια ως δώρα, μετά την προσθήκη μια προσωπική πινελιά στο εύνοιες. Ομοίως, υπάρχουν πολλά άλλα απλά και όμορφα πράγματα που είναι κατάλληλα για να δοθεί μακριά, όπως γαμήλιες εύνοιες.
Γαμήλια τούρτα σε έναν προϋπολογισμό? Αν δεν σκοπεύουν να δαπανήσουν πολύ από τη γαμήλια τούρτα, μπορείτε να επιλέξετε δύο με τριών στρώσεων τούρτα και πρόσθεσε μικρά πέταλα λουλουδιών όπως καλύμματα. Κρατήστε τα κέικ σε αυξημένη τραπέζι, έτσι ώστε η παρουσίαση θα είναι καλό. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους διαχειριστές του γάμου εάν μπορούν να κανονίσει ένα φως έμφαση να ριχτεί στην τούρτα, έτσι ώστε θα είναι στο κέντρο της έλξης. Προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες της γαμήλια τούρτα, να ζητήσει από το ζαχαροπλαστείο στον παγετό το κέικ και να μην το διακοσμήσει, καθώς επίσης και να ζητήσει για το βούτυρο-κρέμα αντί για φοντάν. Διαβάστε περισσότερα για φθηνά γαμήλιας τούρτας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Μοναδικό υπαίθριος γάμος ιδέες? Εξωτερική δεξίωσης γάμου Ideas? Αυτά είναι μερικά από εξωτερικές ιδέες γάμου σε έναν προϋπολογισμό. Όταν πρόκειται για την εξωτερική διακόσμηση κεντρικά του γάμου, τον τόπο, κέικ, και την οργάνωση για την περίσταση? Δεν συμβιβασμό σχετικά με την ποιότητα και την ελκυστικότητα των διακοσμήσεις, ακριβώς για να σώσει στις δαπάνες. Μπορείτε να προγραμματίσετε σίγουρα μια υπαίθρια γάμος με έναν όμορφο τρόπο, ακόμα κι αν έχετε περιορισμούς του προϋπολογισμού του γάμου.