Ταμπλό Επισκευή

Ένα ταμπλό αυτοκίνητο μπορεί ρωγμή οφείλεται σε διάφορους λόγους. Θα μπορούσε να είτε λόγω UV ακτίνες από τον ήλιο, αποτέλεσμα ενός συντριβής αυτοκινήτων ή ακόμα και ακριβώς εξαιτίας τακτικής φθορά ως αποτέλεσμα περίσσεια χρήσης. Μια ραγισμένα ταμπλό χαλά την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας από μέσα και πρέπει να επισκευαστεί ή αντικαθίστανται γρήγορα. Αντικατάσταση ενός ραγισμένα ταμπλό είναι το καλύτερο potion είναι τέτοια περιπτώσεις, αν και ένα άκρως ακριβό ένα. Ωστόσο, μπορείτε ακολουθήστε τις απλές οδηγίες επισκευή ταμπλό δίνεται συνεχεία αποκατάσταση των ζημιών.
Επισκευή Αυτοκινήτων ταμπλό
Ο παρακάτω πίνακας προτείνω όλα πιθανές επιλογές, επιτεύγματά τους και απαξίας να βοηθήσουν λάβετε την απόφαση καταλληλότερου για εσάς.
OptionProsCons? Αντικατάσταση με new dashboardVery good finishing? Post αντικατάστασης, ταμπλώ οργάνων θα φανεί μεγάλο? Option Καλύτερο μεταξύ όλων άλλους όταν πρόκειται για την ποιότητα? Λαμβάνει πολλή προσπάθεια να αφαιρέσετε το παλιό ταμπλό και εγκαταστήσετε νέο ένας στη θέση? Κόστος είναι υψηλό για μια εντελώς νέες ταμπλό? Βρίσκοντας ένα νέο ταμπλό ακριβώς ίδιες σε μέγεθος και εμφάνιση ως το παλιό είναι μια σκληρή δουλειά
Ανακτήστε το ταμπλό από το companyEasy δουλειά θεωρώντας προϊόντων καλής επισκευή ποιότητας διαθέσιμα αυτές τις μέρες? Αριθ ενοχλήσεις στην αναζητούν έναν εντελώς νέο τμήμα? Περισσότεροι κατασκευάζει έχουν ορισμένες θέσεις εργασίας επισκευή πανόπτη καλύπτονται υπό εγγύηση, ήθελα ρωγμές? Car μπορεί να πρέπει να αφεθεί σε μια ημερίδα για επισκευής για λίγες μέρες? Κάνει λάβει κάποια προσπάθεια στην επισκευή ταμπλό? Το επισκευασμένο παύλα ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα σε περίοδο στιγμή, εάν η εργασία δεν έχει ολοκληρωθεί σωστά? Looks του ταμπλό θα λάβει μια ήττα καθώς συνηθίζει είναι όσο άψογη , διότι προηγουμένως κάποτε
Αντικατάσταση του παλαιού ταμπλό με ένα μεταχειρισμένο oneIt είναι μια εξαιρετικά οικονομικώς αποδοτική λύση στο πρόβλημα, σε σύγκριση για να πάρει ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό? Η ποιότητα περίπτερα να είναι καλό, καθώς είναι ένα πρωτότυπο μέρος ακόμη και αν χρησιμοποιείται για ένα, ενώ? Και πάλι, αυτή η εργασία λαμβάνει κάποια προσπάθεια την αντικατάσταση των σημερινών ταμπλό? Μπορεί να υπάρξει πιθανότητα ότι το χρησιμοποιούμενο ταμπλό μπορεί ραγίσει εύκολα καθώς έχει ήδη υποβληθεί σε φθορά
Επιδιόρθωση «ανώτατο όριο» για το κατεστραμμένο dashboardThis είναι και πάλι μια φτηνή επιλογή ως «ανώτατο όριο» είναι κυρίως ανέξοδο? Το σκληρό κάλυμμα εγκαθίσταται πλαστικό είναι εκπληκτικό πιο ανθεκτικό από το αρχικό ταμπλό ίδια? Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αφαιρέσετε το παλιό ταμπλό ή να εγκαταστήσετε ένα νέο, και επομένως λιγότερο των προσπαθειών? Δεδομένου ότι το ανώτατο όριο δεν είναι ένα πρωτότυπο μέρος, φαίνεται ευτελής στην εμφάνιση? Υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω καταστροφή του ταμπλό, εάν η εργασία δεν έχει γίνει σωστά? πιθανότητες του ανώτατου ορίου που δεν εντάσσονται καλά είναι, επίσης, υψηλά, και δυστυχώς η μόνη διαθέσιμη επιλογή να λογαριάσει αυτό έξω είναι να δοκιμάσετε το καπάκι
Ραγισμένα ταμπλό repairProbably ο πιο αποδοτικός μεταξύ άλλων επιλογών, ιδιαίτερα όταν γίνεται από σας? Δεν λαμβάνει πολλές προσπάθειες και σε άλλες επισκευές και τις θέσεις εργασίας αντικατάστασης? Μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στην ποιότητα των επισκευασμένων ταμπλό, σε σύγκριση με τον αρχικό? Chances του ταμπλό πυρόλυση επάνω στο ίδιο τόπους στο μέλλον είναι υψηλές

Πώς να επισκευάσει ένα ραγισμένο ταμπλό
Ο καλύτερος τρόπος να επισκευή ένα ραγισμένο ταμπλό είναι χρησιμοποιώντας σιλικόνη καλαφάτισμα, λαμβάνοντας στο λογαριασμό δύναμή κρατάτε τη ρωγμές μαζί και ευελιξία του. Επίσης, αυτό είναι μια απλή και ανέξοδη μέθοδος μπορείτε να δοκιμάσετε, ακολουθώντας τα βήματα απαριθμούνται κατωτέρω:
Βήμα 1? Με τη βοήθεια ενός μαχαίρι χρησιμότητας, κάνουν επιδρομή σχήμα "V" γύρω τη ρωγμή. Αποφύγετε να κάνει cut πάρα πολύ βαθιά, έτσι ώστε η σιλικόνη καλαφάτισμα μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, τον καθαρισμό του κρακ από το εσωτερικό όσο και εκτός. Πάρτε έξω όλη τη σκόνη διευθετηθούν μέσα από τη χρήση ανεμιστήρα ή ένα υγρό πανί και να επιτρέψει στην περιοχή να στεγνώσει εντελώς πριν προχωρήσουμε μπροστά.
Βήμα 2? Για να διασφαλιστεί ότι η σιλικόνη μένει καλαφάτισμα στη ρωγμή, ραβδί ταινία ενός ζωγράφου για την κάθε πλευρά της ρωγμής. Τούτο θα αποτρέψει τυχόν καλαφάτισμα από διασκορπισμό και να χαλάσει το ταμπλό, όπως σιλικόνη λάμπει καλαφάτισμα μετά την ξήρανση.
Βήμα 3? Γεμίστε τη ρωγμή στο ταμπλό με σιλικόνη καλαφάτισμα και αφήστε το να στεγνώσει για περίπου 15 έως 20 λεπτά, και μετά την αφαίρεση του ταινία. Στην περίπτωση που η σχάρα μικρό, μπορείτε να αφαιρέσετε την ταινία πρώτα και τους αφήσουμε να στεγνώσει. Εάν η ρωγμή είναι μεγαλύτερο, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παλτό του βινυλίου για το καλαφάτισμα σιλικόνης πριν στεγνώσει εντελώς έξω ή αλλιώς συνηθίζει να απολαύσετε στο επίχρισμα.
Βήμα 4? Αφήστε τα σιλικόνης στο ταμπλό στεγνώσει για 2 έως 3 ώρες, και στη συνέχεια να εφαρμόζουν χρώμα για το μεγαλύτερο ρωγμές, ώστε να μην είναι ορατά αρκετά.
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με:? Car Προβλήματα? Car επισκευές? Car Ασφάλεια? Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο αιτία για μια cracked ταμπλό είναι η έκθεση στον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία, ένας καλός τρόπος για να αποφευχθεί αυτό θα καλύπτοντας τη dashboard όταν το αυτοκίνητο είναι εκτρέφονται σε εξωτερικούς χώρους στη διάρκεια της ημερήσιας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα ή οποιοδήποτε κομμάτι υφάσματος για την ίδια. Εφαρμογή ορισμένων ουσιών στο ταμπλό όπως το αντηλιακό, βρεφικό λάδι ή βαζελίνη, μπορούν να πάνε πολύ μακριά να μην υποχρεωθεί να προβεί σε ταμπλό του αυτοκινήτου δουλειά επισκευάσετε μόνοι σας.