Fake Τζάκι

Ένα τζάκι είναι συνήθως το σημείο εστίασης ενός δωματίου. Καθιστά το δωμάτιο εξετάσουμε όμορφο και κομψό. Η αίσθηση ζεστασιάς δίνει είναι ακριβώς το καλύτερο, καθιστώντας ένας μούστος έχει του εγχώριου ντεκόρ σας. Αλλά τι εάν δεν έχετε ένα; Ακούσει για το ψεύτικο τζάκια; Ναι, αν δεν έχετε ένα πραγματικό τζάκι, ή εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό, τότε ψεύτικο τζάκια είναι οι καλύτερες να επιλέξουν. Διάφορα ψεύτικο ιδέες τζάκι έχουν καταστεί ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους να καλλωπίζω το σπίτι διακόσμηση. Αυτά είναι σίγουρα δεν για θέρμανση σκοπό, αλλά δίνουν ένα αριστοκρατικό αίσθηση στο δωμάτιό σας. Fake τζάκια, έκανε τέλεια, μπορούν να δώσουν μια εντύπωση μιας πραγματικό. Έτσι, μόλις μάθετε πώς να χτίσει ένα ψεύτικο τζάκι και ένα στο σπίτι σας. Ας προχωρήσουμε για στη διαδικασία καταστεί ψεύτικο τζάκι.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Τζάκι ψεύτικο? Πρώτον, αποφασίσει το σωστό μέρος για αυτό το τζάκι. Στη συνέχεια, πάρτε μια κορνίζα τζακιού εστιών. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε σχέδια Mantel τζάκι διαθέσιμα. Θυμηθείτε ότι μπορείτε αργότερα εύκολα να αντικαταστήσουν τα πλαστά τζακιών από μια πραγματική έναν ή ηλεκτρικό τζάκι, ώστε να αποφασίσει σωστά για τον τόπο και το πεζούλι.
Υλικό Απαιτούμενη? Ξύλο κούτσουρα? Μικρές φορητό ανεμιστήρα? Ερυθρά βολβώδες? Ματ ή κάποια ελαφρύ, λαμπερό πανί (κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο)? Hot πιστόλι κόλλας? Διαδικασίας
Βήμα 1? Ξεκινήστε κάνοντας τακτοποίηση της κούτσουρα. Κόψτε τους ανάλογα με το απαιτούμενο μέγεθος και να αρχίσει τη διάθεσή τους μέσα στο πεζούλι. Βάλτε τις σε ένα τρόπο για να δημιουργηθεί μια φυσική εμφάνιση, δεν ακαταστασία, μην απλά βάζουμε δίπλα-δίπλα ή πάνω από το ένα το άλλο. Ξεκινήστε με 3 στο κάτω μέρος, στραβό από την άλλη, επόμενη θέση 2 για αυτά και μία μόνο στην κορυφή. Μπορείτε τα ζωγραφίσει κατά μεταξύ να δώσει μια ξυλάνθρακα ματιά. Διαβάστε περισσότερα για ηλεκτρικό τζάκι κούτσουρα.
Βήμα 2? Πάρτε τα κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινο χρωματιστά κομμάτια υφάσματος. Κοβουμε τυχαία να έχουν άνιση shaped λωρίδες περίπου 8-12 ίντσες στο μήκος. Σιγουρευτείτε ότι όλα δεν είναι ίδια σε σχήμα, έτσι ώστε να έχει το δικαίωμα επίδραση. Διαβάστε περισσότερα για ασφάλεια τζάκι.
Βήμα 3? Τώρα, κολλήστε τα υφάσματα ταινίες τυχαία στα αρχεία καταγραφής χρησιμοποιώντας ένα καυτό πιστόλι. Σιγουρευτείτε ότι τους κόλλα στην πίσω πλευρές of κορμών, δεν είναι πολύ συστηματική. Επίσης, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται κόλλα τους σε ένα ενιαίο σύστημα καταγραφής.
Βήμα 4? Λάβει τώρα τον ανεμιστήρα, και φέρεται πίσω από τα κούτσουρα, αυτό θα βοηθήσει στο πανί κίνηση ταινιών. της πλάκες πρέπει πρόσωπό ανοδική. Επιβεβαιώστε ότι δεν είναι ορατό από την μπροστινή πλευρά. Στηρίξτε τον χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία. Στη συνέχεια προσθέστε ένα κόκκινο χρώμα λαμπτήρα για ένα τελικό αποτέλεσμα του τζακιού. Αυτό πρέπει επίσης να από τη θέα. Τελειώστε με τον καθορισμό οθόνη από γυαλί, και αυτό είναι όλο! Μπορείτε να ωραιοποιήσουν την κορνίζα τζακιού με μερικές δημιουργικές ιδέες χρησιμοποιώντας διακοσμητικά αντικείμενα ή ακριβώς κρατήσει απλό.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ψεύτικο θερμαντήρες τζάκι. Αυτές είναι διακοσμητικά και μεγάλος τρόπος να προστεθεί το στοιχείο της «ζεστασιάς», στο δωμάτιό σας. Επιπλέον, αυτοί είναι εύκολο να διατηρηθούν και υπάρχει τεράστια ποικιλία διαθέσιμη σε αυτές. Αλλά σιγουρευτείτε εργάζεστε καλά σχετικά πάνελ της και τις κορνίζα τζακιού, καθιστώντας βλέμμα φυσικό και ταιριάζουν καλά μεταξύ άλλες. Λοιπόν, είσαι έτοιμος να δημιουργήσει ένα ψεύτικο τζάκι στο σπίτι σας; Απλά ακολουθήστε τη διαδικασία να την έχει εκεί, μπορείτε να προσθέσετε άλλα στοιχεία, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν καθιστούν φαίνεται ψεύτικο.