Πώς να Kill Ψύλλοι

Ψύλλοι είναι έντομα της διαταγής Siphonaptera. Αυτές wingless έντομα ζωοτροφών στην αίμα των θερμόαιμων ζώα και μπορούν ευδοκιμήσουν σε υγρό και υγρό περιβάλλον. η παρουσία τους μπορεί να είναι κοινές ενόχληση σε ένα σπίτι με τα κατοικίδια ζώα όπως τα σκυλιά και τις γάτες, τα οποία είναι τα πιο σημαντικά φορείς των εν λόγω εντόμου. Πώς θα απαλλαγούμε από αυτού του εντόμου μπορούν να είναι αρκετά ένα δύσκολο έργο, όπως απαιτεί πολλές υπομονή και επιμέλεια. Το πρώτο βήμα για να απαλλαγούμε από ψύλλους είναι η διατήρηση της υγιεινής μέσα και έξω από το σπίτι σας, και κρατώντας τα κατοικίδια ζώα σας καθαρό. Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς να σκοτώσει τους ψύλλους.
Τρόπος Kill Ψύλλοι στο Home
Ξεκινήστε την όλη διαδικασία καταστροφής των ψύλλων μαζί με προνύμφες and χρυσαλίδες τους, με ενδελεχή σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και καθαρισμού. Σιγουρευτείτε ότι κάθε γωνία και γωνία του σπιτιού, επίπλων, καθώς και τα χαλιά σας είναι εκκενώνεται όσο συχνά είναι δυνατόν, με τη σακούλα σφραγισμένη σωστά. Οι ψύλλοι μπορούν ευκολότερα να εγκατασταθούν στα χαλιά σας, δεδομένου ότι οι προνύμφες και τα αυγά μπορεί εύκολα να κολλήσει στις ίνες ταπήτων. Έτσι, μετά σκούπισμα, σπρέι λίγο αλάτι στην τάπητες και αφήστε ολονυκτίς. Επόμενη μέρα, κενού η χαλί πάλι. Salt θα σκοτώσει ψύλλων στο χαλί κατόπιν αφυδατώσεως αυτούς, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην ίδιο τρόπο για άλλα ψύλλους μολυσμένο μέρη του σπιτιού σας. Μαζί με τακτικές ηλεκτρική σκούπα, κρατήσει το κλινοστρωμνή και κιλιμιών του σπιτιού σας καθαρό με έκπλυση αυτές σε σαπουνόνερο. Ψύλλος παγίδες μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο ψύλλων.
Μερικές άλλες δημοφιλείς επιλογές για ελέγχουσα προσβολή ψύλλων είναι εσπεριδοειδή ψεκασμοί, εντόμων inhibitors μεγέθυνσης, πυρεθρίνες and ροφητική σκόνες. Ωστόσο, μιλήστε με επαγγελματίας ή εμπειρογνώμονα όσον αφορά τη ασφάλεια των χρησιμοποιώντας τέτοιες μεθόδους εσωτερικό σπίτι σας. Η φυσική θεραπείες για ψύλλους αφετέρου, δεν συνεπάγεται οποιοδήποτε κίνδυνο υγεία. Για να σκοτώσει τους ψύλλους φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια, τα φύλλα ευκαλύπτου και το πετρέλαιο, και τα τσιπ ξύλου κέδρου. Αυτά είναι τα φυσικές απωθητικά ψύλλων, και ούτω τοποθετήσει στο εκείνες τις περιοχές που είναι πιο επιρρεπή σε προσβολή ψύλλων. Εάν τοποθετείται κοντά στην πόρτα, μπορούν να βοηθήσουν να αποτραπεί η είσοδος των ψύλλων στο σπίτι σας. Μεταξύ των αιθέριων ελαίων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα της λεβάντας και citronella τον έλεγχο ψύλλων.
Read more on:? Ξεφορτωθούμε της ψύλλοι Φυσικά? Flea Αρχική διορθωτικά μέτρα? Να απαλλαγούμε από ψύλλοι στη Βουλή? Πώς να σκοτώσει Ψύλλοι σε σκύλους και Κατοικίδια
Όλα προσπαθεί να σκοτώσει ψύλλους εσωτερικό σπίτι σας μπορούν να μάταιο, εάν δεν λάβουν επαρκή μέτρα να κρατήσει κατοικίδια ζώα σας καθαρό. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι απώθησης εντόμων θα οδηγηθούν στο σπίτι σας με τα κατοικίδια ζώα σας. Έτσι, δίνει σκύλος ή κουτάβια σας ένα καλό μπάνιο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Χρησιμοποιήστε ένα καλό σαμπουάν να τους καθαρό, και αναμείξτε λίγες σταγόνες λεβάντας, ευκαλύπτου ή δέντρο τσαγιού λάδι στο νερό να χρησιμοποιηθούν για ξέπλυμα. Τακτικές μπάνιο μπορεί να βοηθήσει να σκοτώσει τους ψύλλους on γατάκια και σκυλάκια, σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιες φυσικές απωθητικά ψύλλων όπως, λεβάντα, citronella, και κέδρου λάδι ξύλο στο σώμα κατοικίδιου ζώου σας. Μπορείτε να αναμίξετε τόσο ελαίων με λάδι αμυγδαλέλαιο να πραγματοποιεί αποτελεσματικό ψύλλων σπιτικό απωθητικές.
Ακόμη εσπεριδοειδή μπορούν να αποδειχθούν μια εξαιρετική ψύλλων απωθητικές. Βράστε μερικά κομμάτια λεμονιού και τους κρατήσει εμποτισμένο στο νερό για ολόκληρη νύχτα. Στη θέση των λεμονιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φλούδα πορτοκαλιού επίσης. Την επόμενη ημέρα, χρησιμοποιείτε το διάλυμα στο σώμα του ζώου σας. Ψύλλος χτένες είναι ένας άλλος απλός τρόπος για να αφαιρέσει τους ψύλλους από το σώμα του ζώου σας. Ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να καθαρίσετε στρωμνές του κατοικίδιου ζώου σωστά. Ψύλλος περιλαίμια μπορούν επίσης να βοηθήσει να σκοτώσει τους ψύλλους σκυλιών και τους ψύλλους σε γάτες, εκπέμποντας δηλητηριώδη αέρια. Αλλά, ο ατμών μπορεί επηρεάσουν επίσης την υγεία των συντροφιάς σας, οποία αποτελεί το κύριο μειονέκτημα χρησιμοποιώντας αυτό προϊόντος. Διαβάστε περισσότερα για να απαλλαγούμε από ψύλλους on γατάκια.
Τρόπος σκοτώσουν στο ψύλλοι στην Yard
Μαζί με σπίτι σας, ναυπηγείο σας μπορεί υπερβολικά ψύλλους λιμάνι. Σε μια τέτοια κατάσταση, δεν θέμα πόσο προσπαθείτε να καταστρέψουν ψύλλους εσωτερικό σπίτι σας, θα σίγουρα επανέλθει και επανεξαγωγή μολύνουν σπίτι σας. Ο καλύτερος τρόπος να εκδιώξει ψύλλους από ναυπηγείο σας είναι να χρησιμοποιήσετε γης διατόμων, ότι έχουν αιχμηρές ακμές. Such αιχμηρές άκρες των γη διατόμων μπορούν να κόψουν εξωσκελετού των ψύλλων, οποία θα αφυδατώνουν αυτών έντομα και καταστρέφουν. However, διατόμων χώμα μπορεί αποδειχθούν επιζήμιες για κατοικίδια ζώα σας. Όπως γη διατόμων, βόρακας μπορεί επίσης να ψεκαστεί να σκοτώσει ψύλλους στο ναυπηγείο σας. Μάθετε περισσότερα για να απαλλαγούμε από ψύλλους στο ναυπηγείο.
Ελπίδα, αυτή μερικές συμβουλές για το πώς να σκοτώσει τους ψύλλους στο σπίτι και την αυλή σας θα αποδειχθούν αποτελεσματικά for εκδιώξει τα ενοχλητικά έντομα από σπίτι σας και τη γύρω περιοχή. Ωστόσο, εάν τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή εάν η μόλυνση από ψύλλους είναι πολύ σοβαρή, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ή εμπειρογνώμονα στον τομέα αυτό.