Baby Ελέγχου Σχεδιασμός ντους

Τακτοποίηση κάθε λειτουργία, είτε πρόκειται για ένα ντους μωρών ή ένα γάμο, απαιτεί πολλές προσπάθειες που κατά συστηματικό τρόπο. Μια αντικανονική σχεδιασμό μωρό ντους μπορεί να σας φέρει μεγάλη αναστάτωση και την ενοχή. Αρχικά, ο προγραμματισμός ενός ντους μωρών μπορεί να φαίνεται να είναι ένας εφιάλτης. Ωστόσο, η διαχείριση του χρόνου και βήμα-βήμα οργάνωση την ευκαιρία σίγουρα θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη ντους μωρών. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν πριν από το σχεδιασμό ένα μωρό ντους, όπως και το φαγητό ντους μωρών, μωρό ντους πρόσκληση, κλπ. Έτσι, σκοπεύετε να ρίξει ένα ντους μωρών για το καλύτερο φίλο σας, αλλά είναι κολλημένοι με τον προγραμματισμό του; Στη συνέχεια, εδώ είναι ένα μωρό ντους λίστα ελέγχου σχεδιασμού, που θα σας βοηθήσει με βήμα-βήμα τις προετοιμασίες για το ντους μωρών.
Βασική Baby Shower Προγραμματισμού? Πριν ξεκινήσετε με οποιαδήποτε άλλη προετοιμασία των ντους μωρών, θα πρέπει να αποφασίσει πρώτα την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής του ντους μωρών. Αυτό πρέπει να γίνει τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την ημέρα ντους μωρών. Θα πρέπει να αποφασίσει την ημερομηνία και ώρα που θα είναι βολικό για τη μέλλουσα μητέρα, αλλά και τους επισκέπτες. Συνήθως ένα μωρό ντους έχει προγραμματιστεί σε μια ημερομηνία, 6 εβδομάδες πριν από την παράδοση. Εάν θέλετε να κανονίσετε ένα μωρό ντους coed, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήθηκε η γνώμη της να-να-μαμά. Μερικές γυναίκες μπορεί να μην είναι άνετα αν αρσενικά άτομα βρίσκονται στα ντους μωρών. Στη συνέχεια, κάνει μια λίστα με τους επισκέπτες με τη βοήθεια της εγκύου. Βεβαιωθείτε ότι σημειώνω τις διευθύνσεις όλων των επισκεπτών. Αποφασίστε τη θέση του ντους μωρών, όπως ότι θα είναι βολικό για τους επισκέπτες και να-να-μαμά.
Baby ντους Σχεδιασμός - Τρόφιμα? Μόλις είστε έτοιμοι με τη λίστα επισκέπτες, μωρό ντους ημερομηνία, ώρα και τόπο, θα πρέπει να επικεντρωθεί σε άλλες πτυχές. Σχέδιο από το μενού του ντους μωρών με τη βοήθεια των μελλοντικών γονέων. Ρωτήστε τους τι είναι το αγαπημένο φαγητό τους, ή τι θα ήθελαν να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες τους. Προετοιμασία των τροφίμων ντους μωρών θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των επισκεπτών, το είδος των τροφίμων και κυρίως τον προϋπολογισμό σας. Αν το μενού είναι απλή και υπάρχουν λιγότερα αριθμό των καλεσμένων, μπορείτε να ετοιμάσετε πάντα το φαγητό με τον εαυτό σας. Για μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων και περισσότερους επισκέπτες, μπορείτε να νοικιάσετε επαγγελματικό εστίασης. Επίσης, θα αποφασίσει αν θα έχει επίσημη ή σε μπουφέ που εξυπηρετούν το σύστημα. Αν προετοιμάζετε το φαγητό μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το σύνολο των τροφίμων απαιτεί μία εβδομάδα πριν από την εκδήλωση. Το κέικ ντους μωρών πρέπει να υποχρεωθεί μια εβδομάδα πριν και θυμηθείτε να το παραλάβετε από το φούρνο την ημέρα ντους μωρών.
Διαβάστε περισσότερα για:? Finger Τρόφιμα για Baby Showers? Baby Shower Τροφίμων Συνταγές? Ντους μωρών Σχεδιασμός - Προσκλήσεις? Baby διατυπώσεις ντους, ημερομηνία, ώρα, τόπο, RSVP, μωρό ντους θέμα (αν υπάρχει), κ.λπ., είναι μερικά από τα σημαντικά στοιχεία της πρόσκλησης ντους μωρών. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα πρότυπο πρόσκληση από μια ιστοσελίδα ή σχεδιασμό, από τον εαυτό σας. Αν είναι ένα ντους μωρών coed ή ένα μωρό ντους με κάποια συγκεκριμένο θέμα, φροντίστε να το αναφέρω στο προσκλητήριο σας. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας RSVP Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε το χάρτη του δρόμου προς το χώρο στην κάρτα πρόσκλησή σας. Baby ντους προσκλήσεις μπορούν να σταλούν μέσω e-mail επίσης. Για αυτό θα χρειαστεί ταυτότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των επισκεπτών. Η αναγνώριση ότι το e-mail έχει ληφθεί είναι επίσης απαραίτητο να βεβαιώνουν την άφιξη των καλεσμένων στην εκδήλωση. Baby ντους προσκλήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες πριν την εκδήλωση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Κάντε το μωρό προσκλήσεις ντους? Baby Shower Διατύπωση Πρόσκληση Ideas? Ντους μωρών Σχεδιασμός - Μπομπονιέρες? Μωρών εύνοιες συμβαλλόμενων μερών ντους είναι αναγκαία για να εκτιμήσουν την άφιξη των καλεσμένων στην εκδήλωση. Είναι ένα σημείο της αγάπης για τους φιλοξενούμενους, αφού γλίτωσε τον πολύτιμο χρόνο τους για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία. Baby ντους ευνοεί μπορεί να είναι χειροποίητα ή μπορούν να είναι κατάστημα-αγορασμένες. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά. Baby-κλειδιά αλυσίδων, σπιτικά μπισκότα, σας ευχαριστώ κάρτες, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών, κ.λπ. είναι μερικά από τα ντους μωρών εύνοιες. Θα πρέπει να κάνετε ή να αγοράσετε, το μωρό ντους ευνοεί, δύο έως τρεις εβδομάδες πριν από την εκδήλωση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Μωρών εύνοιες ντους Ideas? Easy Homemade Baby Shower χαρες? Ντους μωρών Σχεδιασμός - Διακόσμηση? Ο χώρος ντους μωρών πρέπει να είναι διακοσμημένα, μια ημέρα πριν από την εκδήλωση. Αν έχετε το μωρό ντους στο σπίτι σας, μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο τον τρόπο που θέλετε. Σε περίπτωση που το μωρό ντους είναι τοποθετημένα σε κάποιο εστιατόριο, τότε μπορεί να χρειαστεί να ζητήσει από την ενδιαφερόμενη αρχή σχετικά με τη διακόσμηση. Αν το μωρό ντους βασίζεται σε ένα θέμα, η διακόσμηση θα αλλάξει αναλόγως. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις προμήθειες διακόσμηση όπως, μπαλόνια κέικ πανών,, λουλούδια, κομφετί, κλπ. μια ημέρα πριν από την εκδήλωση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για τα κεντρικά τεμάχια ντους μωρών. Εάν είστε οργάνωση παιχνίδια ντους μωρών, το σχέδιο, στη συνέχεια, τα παιχνίδια μια εβδομάδα πριν από την εκδήλωση και να κρατήσει τις απαιτούμενες προμήθειες έτοιμη.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ντους μωρών που διακοσμεί τις ιδέες? Homemade Baby Shower Διακοσμήσεις? Αυτές ήταν ορισμένες προτάσεις σχετικά με τον προγραμματισμό ένα μωρό ντους. Προγραμματισμός ενός ντους μωρών σίγουρα θα γίνει εύκολη με ορισμένες συστηματικές ενέργειες. Ελπίζω ότι το μωρό ντους λίστα ελέγχου σχεδιασμού που αναφέρονται ανωτέρω, θα αποδειχθεί χρήσιμο σε εσάς. Όλα τα καλύτερα!