Πώς να αυξηθεί μουστάκι

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν συχνά το ερώτημα: "Πώς να αναπτυχθεί μια γρήγορη μουστάκι;" σε τακτική βάση και δεν είναι ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις που παίρνουν. Κάθε αρσενικό έχει μια συγκεκριμένη ρυθμός με τον οποίο μουστάκι του μεγαλώνει και αυτό εξαρτάται από πολλές φυσικές παράγοντες που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό τους. Υπάρχουν ορισμένες τεχνικές που μπορεί να κάνει ένα μουστάκι μεγαλώνουν πιο γρήγορα, όμως η επιτυχία των μεθόδων αυτών δεν μπορούν να προβλεφθούν με ακρίβεια. Με απλά λόγια, θα λειτουργήσει για μερικούς ανθρώπους, ενώ δεν για τους άλλους.
Ως άνθρωπος μεγαλώνει ο ρυθμός αύξησης του μουστάκι γίνεται πιο γρήγορα, αλλά, μέχρι εκείνη τη φάση είναι συμπληρώσει το άτομο πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τα μουστάκια, ή η «άνω χείλος fuzz ροδάκινων» ότι αυτά είναι φυσικά προικισμένο με. Αλλά μετά βλέπουμε κάποιους άλλους της ίδιας ηλικίας με έναν μεγαλύτερο και πυκνότερο μουστάκι, ένα άτομο μπορεί να μπει στον πειρασμό να διερευνήσει ορισμένες από τις απαντήσεις στο ερώτημα «Πώς να αυξηθεί ένα γρήγορο μουστάκι;"
Πώς να μεγαλώσουν ένα μουστάκι? Εάν η αύξηση τα μαλλιά σας είναι επαρκής ώστε να αναπτυχθεί ένα μουστάκι τότε είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές. Δεν είναι μυστικό ότι κάποιοι άνδρες έχουν ταχύτερη ρυθμός αύξησης του μουστάκια και μερικά ακόμη αρχίσει ξυρίσματος πολύ νωρίς στη ζωή τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, οσάκις εκθέτει να αυξηθείτε ένα μουστάκι, είναι να αποφασίσετε το σχήμα και ύφος της μουστάκι που θέλετε. Υπάρχει μια πληθώρα των μορφών μουστάκι και τα ονόματα που μπορείτε να βρείτε και εσείς πρέπει να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο είδος Your Face.
Σήμερα, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξύρισμα γύρω από εκείνη την περιοχή και το στιλ της μουστάκι σωστά. Είναι η περιοχή μεταξύ μύτης και του άνω χείλους σας όπου μουστάκι σου θα υπάρχουν, έτσι μπορείτε προφανώς δεν μπορείτε να συνεχίσετε το ξύρισμα εκείνο το σημείο. Εφαρμόστε κάποιες moisturizer και λοσιόν της περιοχής καθώς και βεβαιωθείτε ότι παίρνει κάποια ηλιακό φως επίσης. Εάν χρησιμοποιείτε μερικά προσώπου προϊόντα, προσπαθήστε να μην τρίψετε το περιοχή του μουστάκι πάρα πολύ σκληρά.
Τέλος, θα πρέπει να λάβει υπόψη την προπαρασκευή της εκάστοτε μουστάκι. Ένα άγριο μουστάκι απεριποίητος κοιτάζει ακριβώς δυσάρεστη, λαμβάνει τόσο κάποιες προσπάθειες για να καλλωπίσει το μουστάκι σωστά. Ρίξε μια κοιτάξετε, κάθε πρωί και δείτε, αν μπορείτε απόκομμα μακριά μερικών άνιση μερίδα αυτήν. Με τον τρόπο έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι οι μουστάκι φαίνεται καλλωπισμένο και σοφιστικέ.
Πώς να αυξηθεί μουστάκι Πάχος? Μερικά άτομα έχουν μια μικρή φασαρία ενός μουστάκι και επιθυμούν να μεγαλώνουν σε παχύτερο και πυκνότερο. Και πάλι, δεν υπάρχει κανένα μυστικό λοσιόν που μπορείτε να εφαρμόσετε σε μουστάκι σας που θα καταστήσει μεγαλώνουν γρηγορότερα και πιο χοντρές. But ορισμένες δράσεις σου μπορούν να επηρεάσουν τον ρυθμό ανάπτυξης του μουστάκι σας, σε κάποιο βαθμό.
Δοκιμάστε ένα συμπλήρωμα τεστοστερόνης ενισχυτή. Η τεστοστερόνη είναι η ανδρική ορμόνη, και είναι ο κύριος υπεύθυνος για το ρυθμό ανάπτυξης των τριχών. If να συμπληρώσετε some τεστοστερόνης αναμνηστική στη διατροφή σας, μπορείτε να αυξήσετε την ρυθμός αύξησης των μουστάκι σας σε έναν ορισμένο βαθμό. Αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει με επιτυχία για κάθε μεμονωμένο άτομο, αλλά θα ενισχύσει σίγουρα ο ρυθμός ανάπτυξης των τριχών λίγο τουλάχιστον. Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε ακόμα να δούμε μερικά τρόπους για την αύξηση τεστοστερόνης φυσικά. Επίσης, περιλαμβάνει τις ακόλουθες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά στη διατροφή σας, και τα μαλλιά σας ρυθμό ανάπτυξης θα αυξηθεί. ? Βιοτίνη? Vitamin A? Βιταμίνη Β3? Βιταμίνη Β5? Βιταμίνη Β6? Βιταμίνη B12? Βιταμίνη C? Βιταμίνη E? Εκτός από αυτά συνυπολογισμούς στη διατροφή σας, είναι επίσης απαραίτητο να κοιμάστε αρκετά, και επίσης να αποφευχθούν στρες όσο το δυνατόν . Έλλειψη ύπνου και υπερβολική δόση στρες μπορεί να παρεμποδίσει σημαντικά τον ρυθμό ανάπτυξης του μουστάκι. Η ακριβής λόγος αυτής συσχέτισης είναι ακόμα άγνωστη, αλλά οι ρίζες του μπορεί να βρεθεί στο γεγονός ότι την αύξηση ενός μουστάκι είναι μια φυσική ανθρώπινη διαδικασία, και αν ο οργανισμός ενός ατόμου είναι υγιής και ταιριάζει, η ρυθμός αύξησης των ένα μουστάκι θα γρηγορότερα.
Για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να αναρωτιούνται πώς να καλλιεργούν ένα μουστάκι και η γενειάδα, εδώ είναι 3 περισσότερες συμβουλές που μπορούν ή δεν μπορούν να εργάζονται, ανάλογα με τον τύπο του σώματος και τις συνήθειες του τρόπου ζωής ενός συγκεκριμένου ατόμου. ; Η κατανάλωση βοείου κρέατος βοηθά κάποιον να αναπτυχθεί ένα μουστάκι, καθώς περιέχει πολλές ορμόνες που βοηθούν στην διαδικασία. Ο πρωταρχικός ορμόνη ανάπτυξης μουστάκι, η τεστοστερόνη, είναι επίσης περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες βοείου κρέατος. ? Άλλοι πιστεύουν ότι ακόμη και πίνει περισσότερο γάλα μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη μουστάκι. Το γάλα περιέχει ασβέστιο, στοιχείο που καθιστά τα οστά μεγαλύτερο. Η πυκνότητα οστών σχετίζεται άμεσα με ο ρυθμός ανάπτυξης ενός μουστάκι σύμφωνα με μερικούς. ? Μασάζ στην περιοχή όπου θέλετε τρίχες του προσώπου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναπτυχθεί ένα μουστάκι γρηγορότερα. Αυτή διεγείρει τα θυλάκια τρίχας στη ζώνη η οποία είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη μουστάκι. ; Επίσης δείτε τα εξής: · πώς να αυξηθεί τις τρίχες του προσώπου · ενίσχυση του προσώπου τρίχας ανάπτυξης · Καλλιέργεια μούσι · πρέπει να θυμόμαστε, ότι ολοένα και μουστάκι είναι ένα εγχείρημα το οποίο μπορεί να γίνει μόνο μία φορά των τριχών ανθεί. Μουστάκια που είναι κατασκευασμένα από ασαφούς ανάπτυξης φανεί αρκετά ανόητο, και είναι ως εκ τούτου, καλύτερα να περιμένουμε για κάποιο χρονικό διάστημα πριν από την καλλιέργεια ένα μουστάκι. Γνωρίζοντας πώς να αυξηθεί μουστάκι είναι καλά και καλός, αλλά επαρκής ανάπτυξη των μαλλιών είναι απαραίτητη για να φορέσει μια καλή μουστάκι.