RSVP εθιμοτυπία

Οργανωτική ένα σημαντικό γεγονός όπως το γάμο είναι ένα τιτάνιο έργο από μόνο του. Εκτός από διακόσμηση γάμου και τα παρασκευάσματα για την τελετή, έχετε μια μεγάλη λίστα από τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε. Διαχείριση τροφίμων και ποτών για τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική για τους οικοδεσπότες. Ωστόσο, το επίπεδο στρες μπορεί να μειωθεί σημαντικά αν οι οικοδεσπότες γνωρίζουν την ακριβή αριθμό των επισκεπτών που παρακολουθεί την εκδήλωση των προτέρων. Αυτό είναι όπου RSVP έρχεται σε εικόνα. RSVP σημαίνει Respondez s'il Vous κοτσίδα, η οποία είναι η γαλλική για απαντήστε. Ωστόσο, η ορθή γνώση της εθιμοτυπία RSVP είναι ένα πρέπει, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή αυτή τη δυνατότητα. Περισσότερα για RSVP νόημα.
Σημασία της εθιμοτυπία RSVP
Τα κύρια χρήση του RSVP είναι να επιτρέψει τους οικοδεσπότες να πάρετε τη σωστή καταμέτρηση κεφάλι για τους εκδήλωση. For RSVP επίσημες εκδηλώσεις επιστολές έρχονται συχνά σε αυτο απευθύνεται τυλίγει με σφραγίδα, έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν να τους αποσπάσει αμέσως. RSVP περιλαμβάνει επίσης ζωτικής σημασίας πληροφορίες που μπορούν να είναι χρήσιμη τόσο για τους επισκέπτες όσο και τους οικοδεσπότες. Ωστόσο, εάν η κατάλληλη εθιμοτυπία RSVP δεν ακολουθείται, ο όλος σκοπός της αποστολής RSVP νικιέται. Περισσότερα για την εθιμοτυπία του γάμου.
RSVP εθιμοτυπία για τους οικοδεσπότες
Πληροφορίες Λεπτομέρειες? RSVP κάρτα σας πρέπει να περιλαμβάνει τις αναγκαίες πληροφορίες, όπως ημερομηνία της εκδήλωσης, τον τόπο, φόρεμα κώδικα, κλπ. Η σαφήνεια των πληροφοριών είναι ένα πρέπει να αποφευχθεί η αμηχανία μετά. Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πάει στραβά με τα στοιχεία της πληροφορίας.
Ποιον να Call? Εάν έχετε ιδιαίτερη περιορισμούς στον αριθμό των επισκεπτών που θέλετε να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή σας, στη συνέχεια, αναφέρουν σαφώς στην πρόσκληση. An RSVP απευθύνεται στον επικεφαλής της οικογένειας και των επισκεπτών του επιτρέπει να επιλέξετε σύντροφο του. Επιστολές την αντιμετώπιση μόνο των ζευγάρι είναι ένας ευγενικός τρόπος να πούμε τα παιδιά τους δεν καλούνται στην εκδήλωση. Έτσι, θα πρέπει να επιλέξετε κείμενο σας σωστά.
Time προθεσμία, Γάμος RSVP εθιμοτυπία απαιτεί από εσάς να αποστείλετε το «εκτός από την ημερομηνία« CARDS, τουλάχιστον 2 έως 4 μήνες πριν από την εκδήλωση, ενώ είναι αποδεκτό να στέλνετε προσκλήσεις, μαζί με RSVP, σε τουλάχιστον 2 με 4 εβδομάδες πριν από την εκδήλωση. Αυτό δίνει καλεσμένους σας άφθονο χρόνο να περάσει μέσα από τα προγράμματά τους και να απαντήσει στο RSVP σας. Ωστόσο, δεν στέλνουν γράμματα RSVP την ύστατη ώρα και περιμένουν τους επισκέπτες σας για να τις απαντήσει.
Τρόπος Απάντηση? Εάν δεν είστε αποστέλλοντας self απευθύνεται επιστολή RSVP, τότε σαφώς αναφέρουμε στην προσκαλούμε πώς θα θέλατε φιλοξενουμένους σας να απαντήσει RSVP σας. Δεδομένης πλήρες ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση, τηλέφωνο, email Id και αναφέρω προτιμώμενη κατάσταση απάντησης.
RSVP εθιμοτυπία για Επισκέπτες
Πότε να Απάντηση? Ιδανικά, θα πρέπει να απαντήσετε σε ένα RSVP μόλις λάβει την προσκαλέσει. Αν χρειαστεί να αναδιαρθρώσει ημερολόγιό σας ή συμβουλευτείτε σύζυγό σας, κάντε το εγκαίρως. Θα πρέπει δώσει οικοδεσπότες σας τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση να προβεί αναγκαίες ρυθμίσεις. Αν το RSVP είναι με τη μορφή της «εκφράζει τη λύπη μόνο», τότε δεν έπρεπε να απαντήσει σε περίπτωση που προσέλθει στην εκδήλωση. Στην περίπτωση, ο οικοδεσπότης έχει ήδη συνυπολογίζεται you in.
Αριθμός Άνθρωποι Προσέλευση? Ελέγξτε Δίκλινο οι λεπτομέρειες πληροφορίες να δουν σε οποίους προσκαλέσει απευθύνεται. Δεν είστε υποτίθεται ότι λάβουν παιδιά σας εκτός πρόσκλησή απευθύνεται στα «οικογένεια». Ομοίως, οι ημερομηνίες, beaus ή τυχαία επισκέπτες είναι δεν είναι ευπρόσδεκτη αν το καλέσει απευθύνεται ειδικώς σε σας. Εάν πρέπει, ελέγξτε το τετραγωνίδιο εάν είστε φέρνοντας επισκέπτες και σαφώς αναφέρουν την αριθμό ανθρώπων θα παίρνετε μαζί σας.
Τρόπος Απάντηση? Απάντηση σε RSVP στην mode όπως ανέφερε ξενιστή. Αν δεν αναφέρεται τίποτε, τότε είναι ένας εθιμοτυπία να απαντήσει πάντα γραπτή επιστολή με γραπτή απάντηση μόνο. Ηλεκτρονικές RSVPs μπορεί να απάντησαν ένα λεπτό από κλικ του ποντικιού.
Απάντηση και εμφανίζονται? Αυτό είναι το πιο σημαντικό εθιμοτυπία RSVP. Εάν απαντήσετε σε έναν RSVP, δεν έχετε καμία επιλογή αλλά να παραστούν στην εκδήλωση. Μόνο έκτακτες πρέπει σας εμποδίζει τούτο, οπότε, οικοδεσπότες σας θα συμπονούν με σας. Ει δυνατόν, στείλετε μια λέξη ή δύο εξηγώντας κατάστασή σας. Από την άλλη μεριά, είναι σαφές αγενές να μην απαντήσει σε ένα RSVP και στη συνέχεια δείχνουν μέχρι αναίσχυντα στην εκδήλωση.
Διαβάστε περισσότερα για? Γάμου δώρων εθιμοτυπία? Γάμου Σχόλια εθιμοτυπία? Wedding Πρόσκληση εθιμοτυπία? Έτσι, RSVP εθιμοτυπία για το πάρτι, γάμους ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά από τα δύο μέρη. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορούν μερικές φορές να προκαλέσει παρεξηγήσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών.