Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε Δισκόφρενα

Τα φρένα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός οχήματος. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι ο κινητήρας ότι είναι σημαντικό για την οδήγηση οχήματος. Ναι, θα είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του οχήματός σας, αλλά τι εάν το αυτοκίνητό σας δεν έχει φρένα; Πώς θα το σταματήσουμε; Διακοπή ένα αυτοκίνητο κάθε φορά που χρειάζεστε είναι πράγματι πιο σημαντική από την επιτάχυνση it. If φρένα σας είναι φθαρμένες, το αυτοκίνητό σας μπορεί να μην είναι σε θέση να σταματήσει ουσιαστικά. Εξ ου και τη συντήρηση του συστήματος πέδησης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση του αυτοκινήτου σας. Αλλά πώς να ξέρει πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων; φρένων σας θα πουν οι ίδιοι είστε. Απλά πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτά. Ας κοιτάξτε ορισμένα γνωστά προειδοποιητικά σημάδια.
Δισκόφρενα Αντικατάσταση? Η κύρια λειτουργία του συστήματος πέδησης είναι να παράγει τριβής μεταξύ τα τακάκια και ρότορες φρένων. Τακάκια Οι πλάκες υποστήριξη του χάλυβα και να έχουν υλικό τριβής δεσμεύεται ως προς την επιφάνεια, και ρότορες φρένων είναι τα παχιά μεταλλικούς δίσκους που είναι συνδεδεμένα με την οδήγηση αξόνων του οχήματος. Όταν πατάτε φρένου πεντάλ εργατικού μεταδίδεται τακακιών πέδης αναγκάζονται εναντίον των ρότορες φρένων producing τριβής. Την τριβή είναι υπεύθυνη για τη μείωση της ταχύτητας του στροφείς φρένων, τελικά στάση του οχήματος. Οι συνεχείς υψηλές τριβές στα τακάκια των φρένων προκαλεί την επιφάνεια για να φθαρούν, επηρεάζοντας έτσι τις επιδόσεις πέδησης του αυτοκινήτου. Θα πρέπει να ελέγχουν τακτικά τα τακάκια του αυτοκινήτου σας, αν θέλετε να αποφευχθεί η ατυχίες που προκαλούνται από αδυναμίες των φρένων. Εδώ είναι μερικά σημάδια να ξέρει πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων. Διαβάστε περισσότερα για πόσο καιρό τακάκια τελευταία.
Το πιο σημαντικό και προφανές σημάδι είναι όταν ακούς αυτοκίνητό σας squealing or οδυνηρό, κάθε φορά που χρησιμοποιεί την πέδηση. Περισσότεροι τακάκια έχουν μαλακό καρτέλες μέταλλο πάνω τους που παράγουν υψηλό pitched squeal την επαφή με τον πέδης ρότορα. Αναφέρει ότι οι ύλες τριβής around τακάκια των φρένων φθαρεί και χρειάζεται αντικατάσταση. Τακάκια can ανατριχιάζω or κουδούνισμα αναφέροντας χαλαρά τμήματα.
Όταν αισθάνεστε ότι το αυτοκίνητό σας δεν ελέγχεται από εσάς αποκλειστικά και μόνο, δηλαδή, όταν θα παρατηρήσετε έλξη του αυτοκινήτου από τη μία πλευρά στην άλλη, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να ελέγξετε την φρένα. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αρπάζει ρόδα που μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθεί και μπορεί να οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατυχήματα. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα τακάκια των φρένων και πρέπει να αντικατασταθεί.
Η καλύτερη επιλογή είναι για την οπτική επιθεώρηση των τακάκια τακτά χρονικά διαστήματα. Πολλά αυτοκίνητα έχουν ανοίξει ζάντες που θα σας επιτρέψουν να δείτε τα τακάκια χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ελαστικά. Ψάξτε για το υλικό τριβής των τακακιών. Αν είναι σοβαρά φθαρεί, μπορεί αφήσετε αυλάκια στην πέδηση ρότορα. Εάν υπάρχουν βαθιές αυλακώσεις ή βαθμολογίες για το στροφέα ώρα για την αλλαγή του ρότορα μαζί με τα τακάκια των φρένων.
Η διάρκεια ζωής πελμάτων πέδης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες σαν τη σύνθεση τακάκια φρένων σας, χρησιμοποιούμενου υλικού τριβής, η βάρος του οχήματος, οδηγικές συνήθειες σας, κλπ. Αλλάζοντας το φρένο τακάκια υπερβολικά συχνά είναι οποτεδήποτε καλύτερη από μεταβαλλόμενες πολύ αργά. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το φρένα, τόσο συντομότερα θα φθείρουν και το μικρότερο is διάρκεια ζωής τους. Μπορείτε να κάνετε την αντικατάσταση τακάκια χέρι ή να το κάνει από έναν επαγγελματία.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Πώς να αντικαταστήσει Δισκόφρενα? Πώς να αντικαταστήσει Brake Rotors? Αυτό ήταν όλο για τακάκια και πέδησης τακάκια. Ελπίζω να πήρε τις απαντήσεις στην ερώτηση «πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα τακάκια των φρένων και στροφεία». Γι 'αυτό μην αγνοήσει όταν το αυτοκίνητό σας επιχειρεί να σας πω κάτι!