Μακριά μαλλιά με κτυπήματα

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι τα μακριά μαλλιά είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έδωσε ο Θεός. Υπάρχουν πολλές πτυχές στυλ που μπορεί να θεωρηθεί, σε περίπτωση μακριά μαλλιά. Μπορείτε να καμαρώνω τα μακριά μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα των hairstyles και κουρέματα. Ένα από τα εν λόγω παράγοντα στυλ σε περίπτωση μακριά μαλλιά είναι Μπανγκ. Συνήθως, κτυπήματα είναι σκέλη της τρίχας που προέρχονται από το στέμμα πάνω στο μέτωπο.
Μακριά μαλλιά με κτυπήματα
Κτυπήματα είναι ένα από τα πιο γνωστά μέρη της τα μαλλιά των γυναικών. Φαίνονται μεγάλοι για τα λεπτά, ίσια και μεταξένια μαλλιά. Με στυλ κτυπήματα, οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν τη συνολική εμφάνιση των hairstyles τους δραστικά. Bangs έχουν άμεση συμβολή στην εμφάνιση του προσώπου. Παίζοντας με διαφορετικά στυλ Έκρηξη μπορεί ακόμη και να κάνουν το πρόσωπο φαίνονται επίπεδα, μεγάλη, και γύρο. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια στυλ κτυπήματα θα είναι κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου σας, μπορείτε να πάρετε συμβουλές από κομμωτήριο.
Τύποι Bangs
Τι σας μια επιτύχουμε με μακριά μαλλιά με κτυπήματα στυλ; Υπάρχουν πολλοί τύποι των κροσσών που ποικίλλουν ως προς την κατεύθυνση που γίνονται και στο μήκος που μεταφέρουν. Ένα faux έκρηξη ή μια σαρωτική πλευρά κτυπήματα χτένισμα αποτελείται από μακριές αφέλειες σαρωτικές από τη μία πλευρά του κεφαλιού στην άλλη, σε μια κλίση προς τα κάτω, που καλύπτει το μάτι της άλλης πλευράς. Μακριά κτυπήματα είναι αυτές που είναι μακριά και πέφτουν ακριβώς πάνω από τα βλέφαρα. Αυτά τα κτυπήματα προσελκύσουν την προσοχή στα μάτια. Blunt κτυπήματα είναι ευθεία κτυπήματα τα οποία εμπίπτουν στο μέτωπο, μέχρι τα φρύδια. Parted κτυπήματα είναι αυτά που διαιρούνται στο κέντρο του μετώπου και να πέσει από τις δύο πλευρές. Ασύμμετρη κτυπήματα σχετίζονται με τις διασπορές στα μήκη του κρόσσια.
Μακριά μαλλιά με Bangs και το σχήμα του προσώπου
Όπως κτυπήματα πέφτουν στο μέτωπο και εμφάνιση ή την απόκρυψη πολύ από αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το σχήμα του προσώπου εμφανίζονται σε ένα δρόμο σας θέλει. Εάν το πρόσωπό σας έχει ένα μεγάλο μέτωπο, κτυπήματα μπορούν να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται μικρότερο. Αν έχετε οβάλ πρόσωπο, μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε χτένισμα με κτυπήματα. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το περιθώριο δεν είναι πολύ μικρή. Για εκείνους που έχουν σχήμα καρδιάς πρόσωπο, χώρισαν κτυπήματα είναι πλέον κατάλληλες. Σε περίπτωση γύρο αντιμετωπίζει, η καλύτερη επιλογή είναι να έχει τετράγωνο-off κτυπήματα καθώς θα καταστήσει το πρόσωπο φαίνεται λιγότερο γύρο.
Μια άλλη καλή εναλλακτική λύση για τις γυναίκες με γύρο αντιμετωπίζει είναι πολυεπίπεδη και φτερωτών κτυπήματα οποίες θα καλύπτουν τα μάγουλα από τις πλευρές, κάνοντας το πρόσωπο φαίνεται λιγότερο γύρο. Εάν έχετε ένα τετράγωνο πρόσωπο, σαρωτικές πλευρά κτυπήματα είναι η καλύτερη επιλογή. Οι λοξές αφέλειες θα λάβουν αποτελεσματικά την προσοχή μακριά από την ευθύτητα του προσώπου. Σε περίπτωση που ένα μακρόστενο πρόσωπο, ευθεία καιρό κτυπήματα θα δώσει μια εμφάνιση του προσώπου είναι λιγότερο επιμήκη. Ομοίως, οι διαφορετικοί τύποι κτυπήματα είναι κατάλληλα για διαφορετικά είδη σχήματα προσώπου. Διαβάστε περισσότερα για hairstyles για γύρο αντιμετωπίζει με κτυπήματα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Διαφορετικές Hairstyles για Bangs? Πολυεπίπεδη Hairstyles με Bangs? Hairstyles με κτυπήματα για μεγάλες και μεσαίες μαλλιών? Αν θέλετε να είστε πιο voguish με τα μακριά μαλλιά σας με κτυπήματα, μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές ιδέες χρώμα μαλλιών. Χρωματισμός αναδεικνύει και εμφάσεις στο κτυπήματα μπορεί να κάνει το κούρεμα πιο ελκυστικό. Blonds δεν χρειάζεται να χρώμα τα κτυπήματα, όπως τα κρόσσια πραγματικά φαίνονται καλά ξανθό χρώμα. Θα βρείτε πολλές διασημότητες εκθειάζουν τα μακριά μαλλιά με κτυπήματα? Όπως η Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, η Αναστασία, Keira Knightley, και άλλα. Ελπίζω ότι από τώρα μπορεί να έχετε καταλάβει πολλά για μακριά μαλλιά με κτυπήματα, στυλ και τα διάφορα είδη κτυπήματα και τα πρόσωπα που μπορούν να πάνε με.