Εσωτερικών χρωματα

Το εσωτερικό του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας. Το περιβάλλον θα πρέπει να είναι τέτοια που σε κάνει να νιώθεις άνετα και να χαλαρώσουμε στρες και την ένταση σου. Όταν μπαίνετε στο σπίτι, στο τέλος της ημέρας, πρέπει να βρείτε μια απόδραση από την αγχωτική και δυσάρεστη έξω κόσμο. Το εσωτερικό χρώματα βαφής συχνά διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία της σωστής διάθεσης για εσάς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα χρώματα έχουν πολλά επιρροή στις αισθήσεις μας, τα συναισθήματα, τα συναισθήματα, καθώς και άλλες ψυχολογικές πτυχές.
Συμβουλές για την επιλογή Εσωτερικών χρώματα χρωμάτων
Επιλέγοντας τα σωστά χρώματα βαφής για εσωτερικούς τοίχους, δεν είναι ένα πολύ εύκολο έργο και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση στο μυαλό σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των εσωτερικών χρωμάτων βαφής. ? Τα χρώματα θα πρέπει να ταιριάζουν με το εσωτερικό σχεδιασμό, όπως το χρώμα των επίπλων και δάπεδο της αίθουσας. Το χρώμα θα πρέπει να είναι τέτοια που βοηθά να τονίσει το αρχιτεκτονικό ύφος του δωματίου. Για μια σύγχρονη επίπλωση, θα πρέπει να επιλέξετε σύγχρονο εσωτερικό χρώματα βαφής και έπιπλα αντίκες παραδοσιακά χρώματα φαίνονται καλά. ? Το χρώμα θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην χάσει την έκκλησή του για ένα χρονικό διάστημα. Ένα φωτεινό χρώμα όπως το ηλεκτρικό μπλε μπορεί να φαίνεται να εξετάσουμε δροσερό για τις πρώτες ημέρες, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση, όταν σας βλέπω κάθε πρωί, μπορείτε να πάρετε τα συναισθήματα της ανησυχίας και ευερεθιστότητα. ? Όταν δεν είστε σίγουροι ποιο χρώμα θα ταιριάξει εσωτερικούς τοίχους σας, τότε καλό είναι να πειραματιστείτε με το σε μια μικρή περιοχή του τείχους. Μπορεί να είναι το τείχος της περιοχής μεταξύ δύο δωματίων ή ένα τοίχο προφορά. Εάν είστε άνετοι με το αποτέλεσμα στη συνέχεια να πάει μόνο για τη ζωγραφική ολόκληρο τοίχο με αυτό. ? Η διάθεση του συγκεκριμένου δωματίου πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή χρωμάτων. Για ένα υπνοδωμάτιο, απαλά χρώματα, όπως τα ουδέτερα χρώματα μπορούν να δώσουν μια πιο ήπια, οικεία αίσθηση. Ότι ένα χρώμα παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι ζωντανό και δυναμικό με πολλά φωτεινά χρώματα. Και ένα χρώμα τραπεζαρία θα πρέπει να δημιουργήσει και της τυπικής και φιλική ατμόσφαιρα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επιλογή εσωτερικό χρώματα χρωμάτων για το σπίτι σας. ? Popular Εσωτερικών χρώματα χρωμάτων
Στην ενότητα αυτή, πρόκειται να συζητήσουμε για όλα αυτά τα χρώματα που γενικά χρησιμοποιούνται για την εσωτερική ζωγραφική και την επίδρασή τους στη διάθεση και την προσωπικότητά σας. Μερικά σύγχρονα εσωτερικό χρώματα βαφής είναι τα εξής:
Λευκό: Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όλων των χρωμάτων. Προσθέτει πολύ φως στο δωμάτιο και έτσι, κάνει ακόμη και ένα μικρό χώρο να φανεί μεγαλύτερο. Δίνει μια καθαρή, φρέσκια ματιά στο δωμάτιο. Για όλους αυτούς τους λόγους, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να έχουν αυτό το χρώμα στο μπάνιο και υπνοδωμάτιο τοίχους. Αν βρείτε το άσπρο χρώμα πολύ στείρο, αναμειγνύεται στη συνέχεια, μια μικρή ποσότητα κόκκινου ή μπλε χρώμα για αυτήν, προκειμένου να δώσει μια απαλή απόχρωση.
Μπράουν: Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του καφέ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική τοίχο. Είναι φυσικά, γήινα χρώματα και προκαλεί μια αίσθηση ζεστασιάς και χαλάρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτια του σπιτιού. Χρησιμοποιείται ευρέως ως χρώμα έμφασης. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα, όπως αποχρώσεις του μπλε και ροζ και να αυξήσει οπτικό ενδιαφέρον του.
Μπλε: Το χρώμα αυτό προωθεί μια δροσερή, χαλαρωτική αίσθηση στο εσωτερικό του σπιτιού. Γαλάζιο χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα χρώμα για το μικρό υπνοδωμάτιο αγόρια. Ναυτικό μπλε έχει μια πολυπλοκότητα και την κομψότητα της δικής του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια κρεβατοκάμαρα χρώμα για τους ενήλικες. Όταν συνδυάζεται με σκούρο καφέ και βρύα πράσινο, δίνει μια φυσική επαφή με τον εσωτερικό διάκοσμο του δωματίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις του μπλε για το μπάνιο και το δωμάτιο πλυντηρίων, καθώς όμως δεν είναι σωστό για τους τοίχους της κουζίνας.
Πράσινο: Εάν βάψετε τους τοίχους με πράσινα, θα σας υπενθυμίσω συνεχώς για τη φύση. Φαίνεται μεγάλη στους τοίχους του υπνοδωματίου, κουζίνας καθώς και μπάνιο. Πράσινο της ελιάς και το πράσινο φασκόμηλο θεωρούνται ουδέτερα χρώματα και είναι σε θέση να livening επάνω οποιοδήποτε δωμάτιο. Dark χόρτα έχουν μια πιο παραδοσιακή αφής και φαίνεται ωραίο όταν χρησιμοποιείται με μοβ και μπλε.
Κίτρινο: Αυτό το χρώμα συνδέεται κυρίως με ευτυχισμένο και χαρούμενο συναίσθημα και μπορεί να λαμπρύνει επάνω οποιοδήποτε θαμπό δωμάτιο ψάχνετε. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται στα μπάνια, πλυσταριά και κουζίνες. Θα πρέπει να είστε επιπλέον προσεκτικοί σχετικά με την επιλογή του σωστού απόχρωση του κίτρινου ή αλλιώς το δωμάτιο μπορεί να χάσει τη ζεστασιά του.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Εσωτερικών Ζωγραφική Χρώματα και ιδέες? Εσωτερικών χρώμα χρώματα και συνδυασμοί? Δημοφιλή Εσωτερικών Ζωγραφική Χρώματα? Τώρα, έχετε ένα δίκαιο ποσό της ιδέας για το εσωτερικό τα χρώματα βαφής που χρησιμοποιούνται στους τοίχους του διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας. Τα χρώματα που έχουμε συζητήσει εδώ δεν θα κρατήσει μόνο χαρούμενες αλλά είναι διαχρονικό και δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από το στυλ. Το σημαντικότερο, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με αυτά τα χρώματα για να ανακαλύψετε ένα μοναδικό στυλ που ταιριάζει στο γούστο σας.