Λουλούδι Συμβουλές Κηπουρικής

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα πολύχρωμο κήπο λουλουδιών έξω από το σπίτι σας. Την άποψη, θα σας κάνει να νιώσετε πιο κοντά στη φύση και μπορεί να φρεσκάρετε τη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν επάνω κηπουρική ως χόμπι τους, δεδομένου ότι είναι θεραπευτική και βοηθά να χαλαρώσουν το μυαλό. Όποια και αν είναι ο λόγος, μπορείτε να ξεκινήσετε τον κήπο σας οποιοδήποτε σημείο του χρόνου. Δεν είναι ένα πολύ δύσκολο έργο προβλέπεται να ακολουθείτε τις σωστές συμβουλές κηπουρικής λουλούδι.
Συμβουλές για την κηπουρική λουλουδιών
Μετά από μερικές απλές συμβουλές κηπουρικής λουλουδιών μπορεί να πάει πολύ μακριά στη λήψη κήπο σας όμορφο. Ο ιδανικός χρόνος για να ξεκινήσει ένας κήπος είναι στο τέλος της άνοιξης και αρχές του καλοκαιριού. Όταν έχετε προγραμματιστεί να ξεκινήσετε μια κήπο χωρίς προηγούμενη εμπειρία, πρέπει διατηρήσει την περιοχή του κήπου μικρών. Μετά είναι τα σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για κηπουρική λουλούδι:
Επιλέξτε μία Περιοχή: Η ανυπόφορη ζέστη του απογεύματος δεν είναι καλή για τα περισσότερα από τα φυτά λουλουδιών, αλλά ο ήλιος πρωί μπορεί να βοηθήσει να αναπτυχθούν. Τουλάχιστον έξι ώρες φωτός είναι ένας μούστος για φυτά λουλούδι. Συνεπώς, η επιλεγμένη περιοχή θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε σωστή ποσότητα του ήλιου και της σκιάς είναι διαθέσιμη. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν ένα παρακείμενο τόπο, σε έναν τοίχο ή φράχτη, δεδομένου ότι βελτιώνει την οπτική εμφάνιση του κήπου πολλαπλή. For κατάλληλη σκιά, μπορείτε να δημιουργήσει έναν κήπο που περιβάλλεται με μια ομάδα των μεγάλων δέντρων.
Προετοιμάστε το Έδαφος: Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει είναι να αρθούν όλα τα χόρτα και τα ζιζάνια από το έδαφος στην περιοχή του κήπου σας με το σκάψιμο επάνω με ένα φτυάρι. Μετά αναγνωρίζονται τον τύπο εδάφους που έχετε στον κήπο σας και προετοιμάσει χώμα σας αναλόγως. Ο καλύτερος τρόπος για τη βελτίωση της κατάστασης του εδάφους για τους σκοπούς της κηπουρικής είναι, με τη βοήθεια των προϊόντων λιπασματοποίησης. Αυτό είναι επειδή συνίσταται οργανική ύλη που καλό για όλους τύπους εγκαταστάσεων. Σε αμμώδη εδάφη, λίπασμα και τύρφη πρέπει να προστεθεί για να γίνει μια λίγο ενυδατωμένο ώστε να μπορεί να κρατήσει αρκετό νερό που απαιτείται για τη σωστή ανάπτυξη του φυτού. Ενώ στη πηλό χώμα, προσθέστε λιπασματοποίησης και άμμο προκειμένου να βελτιωθεί αποστράγγιση του.
Επιλογή φυτών: Όταν πηγαίνετε για την αγορά των ανθοφόρων φυτών, διαβάστε τις ετικέτες που συνδέονται με καθένα από τα φυτά. Αυτές οι ετικέτες περιέχουν όλες τις συναφείς πληροφορίες σχετικά με το κλίμα, φως απαιτήσεις και προϋπόθεση χώμα για το φυτά. Then αγοράσουν αυτά τα φυτά που είναι κατάλληλα για το είδος του κλίματος, το ηλιακό φως και την κατάσταση του εδάφους διατίθενται στον κήπο σας. Υπάρχουν δύο είδη ανθοφόρων φυτών: μονοετή και πολυετή. Μονοετή ανθίσει μόνο σε συγκεκριμένη σεζόν ενώ αιώνιο έχουν λουλούδια όλο το χρόνο. Επιλέξτε ένα καλό συνδυασμό των μονοετή και πολυετή for κήπο λουλουδιών σας. Τούτο θα εξασφαλίσει ότι ο κήπος σας θα έχουν τα λουλούδια όλο το χρόνο.
Φύτευση της Λουλούδια: Η σωστή φύτευση των ανθοφόρων φυτών είναι απαραίτητη. Βγάλτε το φυτό από το πλαστικό περιέκτη μαζί με ολόκληρο βύσμα χώμα επισυνάπτονται σε αυτήν. Αν υπάρχουν πάρα πολλές ρίζες γύρω από το χώμα, να χαλαρώσει τους ένα κομμάτι, έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν ρυθμίζεται με τον παρτέρια σε πολύ καλύτερη τρόπο. Τότε φυτό επιτόπου. Σιγουρευτείτε ότι τις ρίζες του παντελόνι δεν έχουν φυτευθεί πολύ βαθιά στο έδαφος. Διαφορετικά, το μεγαλύτερο μέρος του νερού που παρέχεται για τα φυτά που θα πάρουν αποστραγγίζεται πριν ακόμα φθάσει στις ρίζες.
Πότισμα των φυτών: Μετά την φύτευση, επαρκές πότισμα είναι σημαντική καθώς θα βοηθήσει το φυτό να αναπτυχθεί ένα ισχυρό ριζικό σύστημα. Νερό πρέπει να δοθεί τα φυτά ως ανά απαιτήσεις τους. Οι ετικέτες των νέων εγκαταστάσεων περιέχει τα στοιχεία που αφορούν τις ανάγκες άρδευσης των φυτών. Είναι μια μεγάλη ιδέα για τη φύτευση όλων των φυτών στην ίδια περιοχή, η οποία χρειάζεται την ίδια ποσότητα νερού. Κάθε φυτό έχει διαφορετικές απαιτήσεις νερού. Κατά την πρώτη εβδομάδα, το πότισμα πρέπει να γίνεται καθημερινά. Τη δεύτερη εβδομάδα, πρέπει να μετά ένα κενό δύο ημερών. Μετά ότι, άπαξ πότισμα εβδομάδα θα κάνουμε. Αν οι εγκαταστάσεις είναι εγγενείς στην περιοχή σας, στη συνέχεια, σε ένα μεταγενέστερο στάδιο μπορείτε να τα νερό μόνο μία φορά τον μήνα.
Άνθος φυτών Φροντίδα: Πρέπει να δώσουν την δέουσα προσοχή ώστε να φυτευθεί τα φυτά στον κήπο σας να διατηρήσει την υγεία των φυτών. Mulching του κήπου αποτελεί τμήμα του που θα βοηθήσει στην ζιζανίων έλεγχο και διαφυλαχθεί νερό στο χώμα. Κατάργηση όλων των νεκρών άνθη και τα πετάτε από τον κήπο καθώς έχουν την τάση να εξαπλώνεται ασθενειών. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές πεταλούδες, μέλισσες και τα σκαθάρια, δεδομένου ότι διευκολύνουν τη γονιμοποίηση.
Ελπίδα σας άρεσε το λουλούδι άκρες κηπουρικής για τους αρχαρίους που προβλέπονται στο παρόν άρθρο. Αρχικά, μπορείτε να βρείτε το έργο που πρέπει να είναι λίγο επίμονη, αλλά όπως τους βλέπετε ανθίσει, θα πάρετε μια αίσθηση της εκπλήρωσης. Το φυσικό κάλλος θα σας εμπνεύσει να χρησιμοποιούν το τοπίο για τις διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες όπως picnics οικογενειακές συγκεντρώσεις, κ.λπ.