Κεραμικά Δισκόφρενα

Αν είστε ένας οδηγός αυτοκινήτου, θα ήταν περιττό να σας υπενθυμίσω τη σημασία ενός κατάλληλου συστήματος πέδησης σε εφαρμογή. Κεραμικά τακάκια παρουσιάζουν υψηλές επιδόσεις για όλες τις δοκιμές που κάνουν μια ιδανική πελμάτων πέδης για τη χρήση των αυτοκινήτων. Ήταν αρχικά αναπτύχθηκε και χρησιμοποιείται από Βρετανούς μηχανικούς υψηλής ταχύτητας τρένα TGV στη Γαλλία. Από τότε, κεραμικές τακάκια έχουν βρει εφαρμογή στα βαρέα οχήματα, φορτηγά και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. If θέλετε να μάθετε αυτό που κάνει ceramic τακάκια την ιδανική επιλογή για συστημάτων πέδησης κρατήσει ανάγνωση μπροστά.
Όταν πρόκειται για την αλλαγή τακάκια φρένων, πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες σήμερα. Τακάκια λάβει τη σφοδρότητα της τριβής που παράγεται στο φρενάρισμα από υψηλές ταχύτητες και υψηλές θερμοκρασίες. Automobile μηχανικοί έχουν έρευνα σχετικά με τη δημιουργία τακάκια φρένων από υλικά που μπορούν πραγματικά να ανθίστανται, υψηλές θερμοκρασίες, το άγχος και διαρκούν περισσότερο. Η απάντηση ήταν που βρέθηκαν με τη μορφή σύνθετων κεραμικών υλικών. Σύνθετα κεραμικά υλικά δημιούργησαν μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω της μοναδικής τους ιδιότητες και χρησιμοποιούνται παντού από τη δημιουργία υπεραγωγοί στα μαξιλάρια του φρένου!
Κατεργασία Δισκόφρενα? Σύγχρονα αυτοκίνητα πέδησης συστήματα χρησιμοποιούν δισκόφρενα που μπορούν πραγματικά να σταματήσει ή να επιβραδύνει την περιστροφή ενός τροχού του αυτοκινήτου και θα φέρει το αυτοκίνητο να σταματήσει. Οι δίσκοι φρένων που συνδέονται με του άξονα. Όταν πατήσετε κάτω στα φρένα, οι τροχοί αυτοκίνητο σταμάτησε αναγκάζοντας τα τακάκια να έρθουν σε επαφή με τους τροχούς, μέσω μηχανικών, πνευματικά, υδραυλικά ή ηλεκτρομαγνητική δύναμη. Η εφαρμογή των τακάκια και στις δύο πλευρές των τροχών και την προκύπτουσα τριβή, κάνει το αυτοκίνητο να σταματήσει τελικά. Κατά τη διάρκεια κάθε φρενάρισμα παράδειγμα, τα τακάκια πρέπει να χειριστούν έντονες τριβές και τη θερμότητα. Μερικά από τα πρώτα τακάκια ήταν κατασκευασμένα από αμίαντο, οργανικά υλικά όπως ρητίνες, γυαλί και Kevlar.
Υπήρχαν πολλά προβλήματα που συνδέονται με καθένα από αυτούς τους τύπους πελμάτων πέδης. Στους παράγοντες που έχουν αποφασίσει η αποτελεσματικότητα της τακάκι είναι αυτό που εμποδίζει ικανότητα, απαγωγής θερμότητας, ποσότητα της σκόνης που παράγεται και ο θόρυβος. Κεραμικά τακάκια είναι καλύτερες επιλογές εξέταση όλων αυτών των παραγόντων, εκτός από μία τιμή. Αυτά τα κεραμικά σύνθετα τα τακάκια των φρένων είναι τα costliest μεταξύ όλων των επιλογών.
Ποιες είναι οι Κεραμικά Δισκόφρενα;? Τα κεραμικά τακάκια φρένων που δημιουργήθηκε από μια σύνθεση από κεραμικές ίνες, ίνες χαλκού, κόλλησης και τα υλικά πλήρωσης. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που τα καθιστά χρήσιμα για τα βαρέα φορτηγά οχήματα είναι η ικανότητα τους για την απαγωγή της θερμότητας, μείον την παραγωγή σκόνης και την ελαφρότητα τους σε σύγκριση με άλλους τύπους μαξιλαριών. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, ανακτήσει γρηγορότερα μετά την διακοπή και είναι πολύ ήσυχη σε λειτουργία. Ο συντελεστής θορύβου είναι μικρότερο, όπως της χρηστής συχνότητα πέφτει πέρα ​​από τη φυσιολογική ανθρώπινη ακουστικού φάσματος. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν κεραμικά τα τακάκια των φρένων είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και άλλα οχήματα αθλήματα. Ο χαμηλός συντελεστής σκόνη κάνει άριστες επιλογές για αυτοκίνητα με κράμα τροχούς και ABS συστήματα φρένων ιδιαίτερα.
Η διαφορά μεταξύ της απόδοσης των κεραμικών τακάκια φρένων και άλλων ειδών τα τακάκια των φρένων είναι μόνο αισθητή στην περίπτωση των αγωνιστικών αυτοκινήτων, όταν παρέχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Ωστόσο, όταν στα αυτοκίνητα της ρουτίνας χρήσης, η διαφορά δεν είναι πολύ και δεν είναι πραγματικά αξίζει το υψηλότερο κόστος. For τους μεταλλικά τακάκια φρένων είναι η καλύτερη επιλογή καθώς είναι αρκετά ανθεκτικό και είναι πολύ φθηνότερα σε σύγκριση με κεραμικά τακάκια φρένων.
Κεραμικά Δισκόφρενα - Κόστος? Ένα ζευγάρι των κεραμικών κόστους τακάκια περίπου 55 έως $ 60. Υπάρχουν πολλοί τύποι των κεραμικών τακάκια διατίθεται σε αγορά και ποικίλουν στο πλαίσιο του σύνθετου υλικού από το οποίο παράγονται. Κατά συνέπεια, το κόστος των κεραμικών τακάκια φρένων διαφέρει πάρα πολύ. αυτούς Επιλέξτε ποιες είναι κατάλληλα για το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Επιλέγοντας αυτά τα είδη, ελέγξτε τα κεραμικά τακάκια σχόλια προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση. Εάν οι αξιολογήσεις δεν είναι ικανοποιητικά, μηχανικό αυτοκινήτων σας είναι ο καλύτερος άνθρωπος να διαβουλεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Πώς να αντικαταστήσει Δισκόφρενα πόσο καιρό Δισκόφρενα προσπαθείτε να σταματήσετε διαρκούσε πολύ · τακάκια κόστος αντικατάστασης, Αυτοκίνητο Brake θεμάτων · Ελπίδα αυτό το άρθρο σας έχει δώσει μια σαφή ιδέα για το τι κεραμικά τακάκια είναι και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν σχέση με τα συμβατικά μεταλλικά ή οργανικά τακάκια διάλειμμα. Μπορούν ενδεχομένως να κοστίσει περισσότερο αλλά μακροζωία κληρονόμος τους κάνει καλές επιλογές για το μακροπρόθεσμο!