Πώς να το ξεχωρίσετε ένα κορίτσι You Like Her

Είναι η ηλικία δεν είναι; Όλες οι ορμόνες τρέχουν αμόκ, βλέποντας ένα όμορφο κορίτσι και το αίσθημα σαν αυτό να είναι ένα κορίτσι που έχετε περίμενα όλη τη ζωή σας. Δεν παίρνει πάρα πολύ για τα παιδιά να αρχίσουν αρέσει ένα κορίτσι. Αν είστε αρκετά καλό αναζητούν και ενδιαφέρουσα αρκετό, guys πέσει για επιθυμούσατε χάρτινος πύργος. Τόσο πώς, ο τύπος, ισιώστε τα αδύναμα γόνατα έχετε όταν βλέπετε το κορίτσι σας αρέσει; Πώς να πείτε ένα κορίτσι εσείς την αρέσει;
Τρόποι για να Πες το σε ένα κορίτσι που σαν κι αυτήν
Προειδοποίηση! Προτού τη ρωτήσω έξω για πρώτη ημερομηνία σας σιγουρευτείτε ότι είστε πραγματικά σίγουροι για αυτό το κορίτσι. Έχω συναντήσει πολλά παιδιά που έχουμε ζητήσει τα κορίτσια έξω και στη συνέχεια μετάνιωσα πολύ, διότι δεν είχαν κάνει τους υπόβαθρο ελέγχου τόσο καλά. Γνωρίστε την κοπέλα πρώτα. Ξοδεψτε κάποιο χρόνο μαζί της και βεβαιωθείτε ότι είναι τι θέλετε πραγματικά! Μόλις γίνετε φίλη της, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτοί οι διάφοροι τρόποι για το πώς να πει μια κοπέλα που της αρέσει.
Πώς να το ξεχωρίσετε ένα κορίτσι You Like Her στο Πρόσωπό? Αναμφισβήτητα, ο καλύτερος τρόπος να πείτε ένα κορίτσι εσείς την αρέσει είναι στο πρόσωπό της. You μπορούν να φοβάται τον θάνατο με αυτό το σκεπτικό, αλλά οι πιθανότητες η κοπέλα λέει ναι να βγει έξω μαζί σας για μια ημερομηνία είναι higher αν που επιλέγει να εκτιμήσουν την ανδρεία σας έρχονται σε την και λέγοντάς της έτσι.
Τόσο πώς να πείτε ένα κορίτσι εσείς την αρέσει; Το δυσκολότερο μέρος πρέπει να να προσπαθήσουμε και απεγκλωβίσει της από ομάδα της των buzzing φίλων οποίων είναι εντελώς περιττές για αυτήν συνομιλία. Try catching της και μόνο όταν έρχεται στο σχολείο / κολέγιο ή όταν επί δρόμο της έξω. Αυτό θα σας κουράσω με αμηχανία. Σας ή περιμένετε για μια ειδική περίσταση, όπως το χορό, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ή οποιαδήποτε άλλη φεστιβάλ σχολείο, όταν όλοι θα ζητούν από τους ανθρώπους ούτως ή άλλως. Κατόπιν πηγαίνετε για αυτήν και αρχίσει με πώς έχετε της γνωστή για μια στιγμή τώρα, και πώς έχετε αρχίσει πραγματικά προτίμησή της πρόσφατα. Ίσως, είναι καλή ιδέα να τρίβετε ego της ένα κομμάτι με λέγοντάς της τι ακριβώς σας αρέσει της, όποιος ενδέχεται prod της να δημιουργήσετε λίγο μαλακό σημείο για εσάς.
Το τέχνασμα είναι εδώ να είναι μεγάλη, αλλά δεν πάρα πολύ καιρό. Αν ρωτήσετε απλά το κορίτσι έξω, αυτή θα πουν δεν. Έτσι μην την αφήσει. Κρατήστε μασάζ ego της και λέγοντας ωραία πράγματα για της και τις θετικές πτυχές της ΣΑΣ προσωπικότητας που ενδέχεται την εντυπωσιάσει. Όσο περισσότερο μιλάτε, τόσο λιγότερες πιθανότητες παίρνει να λέει όχι και θανάτωσης τη συνομιλία. Φροντίστε να είναι πηγαίνει μέχρι σταματά προσπαθούν να σας διακόψω. Οι πιθανότητες να μετατρέψει μια κοπέλα που είναι στο φράκτη σχετικά με εσάς είναι πολύ υψηλό. Αλλά έπειτα πάλι, μην περιφέρομαι σκουπίδια. Συμβάλλει πάντα να ασκήσετε τι έχετε να πείτε μερικές φορές μπροστά από τον καθρέφτη πριν ζητήσει την έξω! Περισσότερες συμβουλές που χρονολογείται για τους άνδρες.
Περισσότεροι τρόποι για το πώς να Πες το σε ένα κορίτσι που αρέσει Της? Λοιπόν αφού δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν όταν αντιμετωπίζουν την κοπέλα που σας αρέσει, να σταθεί και να μιλήσουμε την ίδια στιγμή, ίσως θα έπρεπε να διερευνήσει και άλλες, αλλά ενδεχομένως δεν είναι τόσο αποτελεσματικούς τρόπους για να ζητήσει μια κοπέλα.
Πώς να πει μια κοπέλα που της σαν σε μια επιστολή, ρωτάτε; Λοιπόν, παίρνω διαβεβαιώνω ότι το hit ρυθμός αυτού συμβαίνουν είναι αρκετά χαμηλά, γιατί; Διότι δίνει την κοπέλα την ευκαιρία να πετάξει την επιστολή έξω χωρίς πολύ φασαρία. Αριθ πεδίο για όρισμα σαν υπάρχει στην προηγούμενο βήμα. Αλλά έπειτα πάλι, μια προσεκτικά διατυπωμένη επιστολή μπορούσε αυξήσει το πιθανότητες στην εύνοιά σας. Αλλά και πάλι, πρέπει να είσαι μια λαμπρή συγγραφέας. Το κορίτσι πρέπει να είναι πολύ ονειρικό και το σύνολο «ιππότης-in-λαμπερό-πανοπλία» τύπος να δαγκώσει this δόλωμα. Μπορείτε κάνετε το ίδιο, γράψτε για πώς έχετε γνωστή αμοιβαίως για λίγο και πώς νομίζετε θα μπορούσατε κρατήσει της πραγματικά ευτυχής, αν φυσικά, είστε δίνεται η ευκαιρία να! Slip στην τσάντα της ή locker when εκείνη least υπόπτων it. Διαβάστε παρακάτω για το πώς να γράψει επιστολές ρομαντική αγάπη.
Επόμενη συνήθεις ερώτημα: πώς να πει μια κοπέλα που αρέσει σε απευθείας σύνδεση της; Οι πιθανότητες εδώ είναι υψηλότεροι από την επιστολή. Πιστεύω ότι κουβέντα για λίγες ημέρες φέρνει στο εν λόγω οικειότητας μεταξύ δύο ανθρώπων, όπως και η κανονική συνομιλίες μεταξύ των «φίλων» δύο απλά δεν το κάνει. Μια διαδικτυακή συζήτηση είναι είδος προσωπική πράγμα σας. Δεν διακοπές, δεν αμηχανία. If κουβεντιάζετε πολύ τακτικά, τότε ίσως ακόμα η κοπέλα είναι ενδιαφέρεται για σας που καθιστά τις πιθανότητες της λέγοντας ναι αρκετά υψηλή. Και στη συνέχεια, στο πλαίσιο της συνομιλίας, απλά ολίσθησης στον μαγικό πρόταση λέγοντας ότι «μου αρέσει πραγματικά σας». Αυτό σας δίνει επίσης μια ευκαιρία να εξηγήσει, και ταυτόχρονα, κομματιού πίσω δήλωσή σας σε περίπτωση παίρνει αμηχανία. Με αυτό τον τρόπο να πει ένα κορίτσι που της αρέσει χωρίς καταστρέφουν τη φιλία! Αλλά και πάλι, πρέπει να προετοιμαστεί για την ξαφνική σβήσει. Ένα ακόμα tip, χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη αγγελιοφόρο. Αγγελιοφόροι διαθέσιμα στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης συχνά conk off απροσδόκητα.
Και η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα: πώς να πει μια κοπέλα που της αρέσει μέσω του κειμένου; Είναι μια κακή ιδέα εντελώς αν με ρωτήσεις. Έτσι είναι καλύτερο να ακολουθήσετε έναν από τους άλλους τρόπους που περιγράφονται στο άρθρο.
Περισσότερα για ζητώντας το κορίτσι των ονείρων σας έξω! ? Ζητώντας a Girl Out? Ζητήστε ένα κορίτσι να Prom? Τρόπος Θέσε ένα Κορίτσι Out? Τρόπος Θέσε ένα κορίτσι να φίλη σας? Πώς Να Κάνεις ένα κορίτσι / Guy Out Κατόπιν Ημερομηνία? Έτσι τώρα ξέρετε πώς να πει ένα κορίτσι εσείς την αρέσει. Λέγοντας ένα κορίτσι επιθυμούσατε της είναι ένα από τα σκληρότερο πράγματα που θα κάνετε πάντα, έτσι σας εύχομαι καλή τύχη!