Μπάνιο Ιδέες Vanity

Ματαιοδοξίες λουτρών είναι οι καλύτερες στο καρύκευμα επάνω το βλέμμα του εν λόγω τομέα. Πρόκειται για εξαιρετικά χρήσιμα και καλύτερα εκτός από την διακόσμηση λουτρών. Αυτά είναι τέλεια μονάδες αποθήκευση και εργαστεί επίσης ως διακοσμητικό κομμάτι. Λοιπόν, αν είναι συγκεχυμένα και θέλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς περιλαμβάνει το ματαιοδοξίες λουτρών, υπάρχει εδώ είναι η απάντηση. Μπάνιο ματαιοδοξία είναι βασικά ο ντουλάπι κατωτέρω το νεροχύτη μπάνιο. Στον πάγκο του δίνει μια τελευταία πινελιά. Υπάρχουν πολλά πράγματα, όπως χώρο του μπάνιου, διαθέσιμης επιφάνειας, για νεροχύτη, κλπ. που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για την αγορά, ενώ ματαιοδοξίες λουτρών. Εάν σχεδιάζετε να έχουν αυτά, τότε εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ιδέες ματαιοδοξίας λουτρών για εσάς.
Σχεδιασμός ενός Vanity Μπάνιο
Πράγματα που εξετάζουν? Πρώτον, μελετήσει τις υφιστάμενες μπάνιο σχεδιασμού, μέγεθος ματαιοδοξίας εσείς πρόκειται να έχουν και αριθμός καταβοθρών. Μία από τις ιδέες ματαιοδοξίας πλοίαρχο λουτρό είναι να έχουμε δύο νεροχύτες. Είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να έχουν μήκος του τοίχου που καταλαμβάνεται από τη ματαιοδοξία. Άλλο πράγμα που χρειάζεστε να εξετάσει είναι το ποσό αποθήκευσης διαστήματος χρειάζεστε. Περισσότερο η αποθήκευση που απαιτείται, περισσότερο το μέγεθος της ματαιοδοξίας ή επιπλέον ντουλάπια γύρω. Είναι καλύτερα να αγοράσετε από το νιπτήρα και καθρέφτη, μαζί με τη ματαιοδοξία, έτσι ώστε να υπάρχει μια τέλεια πακέτο εγκατασταθεί εκεί.
Ναι ή Όχι στο πάτωμα? Μπορείτε είτε να επιλέξουν ψηλά πόδια για την ματαιοδοξίας αν χρειάζεστε λιγότερη αποθήκευση, αλλιώς μπορείτε να έχετε μόνο 2-3 ίντσες από τα πόδια για να το κρατήσει από το δάπεδο. Μπορείτε επίσης να έχετε επαφή με το πάτωμα. Άλλη ιδέα είναι να το φτιάξω στον τοίχο και έχουν το χώρο έδαφος ελεύθερη.
Οργανώνοντας την Vanity? Μία από τις ιδέες σχεδιασμού ματαιοδοξία είναι να έχουμε ένα μείγμα ανοικτά ράφια, κλειστό ράφια και συρτάρια. Τούτο θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα πράγματα που χρειάζονται στο μπάνιο σωστά. Η μικρή πράγματα μπορεί να τοποθετηθεί σε συρτάρια που μπορούν να έβγαλε να εξασφαλίσουν εύκολη πρόσβαση στα είδη τοποθετούνται in. Ράφια μπορούν να καταληφθούν από πετσέτες και μπουρνούζια.
Χρησιμοποιήστε το κομψό υλικό? Μία από τις ιδέες ματαιοδοξίας λουτρών είναι να το έχουν στο συμπαγές ξύλο. Αυτό θα κάνει μια πραγματικά πλούσιο και πολύ διακριτικό ματαιοδοξία κοίταγμα. are υπάρχουν ποικίλα τέρματα διαθέσιμα, όπως η κερασιά, σφενδάμι και ξυλόφυλλα μαόνι που είναι πιο δημοφιλείς επιλογές. Having αποχρώσεις αντίθεση για τις πόρτες και συρτάρια είναι καλή ιδέα. Μπορείτε να έχετε μια στήλη των οριζόντιων ραφιών στο κέντρο και έκλεισε στα ράφια σε κάθε πλευρά του. Have συρτάρια σε πλήρη οριζόντιας γραμμής, ακριβώς κάτω από τον πάγκο. Μπορείτε να έχει πολλές παραλλαγές, όπως έχουν τα ανοικτά ράφια σε δύο πλευρές, συρτάρια στο κάτω μέρος, κλπ., όπως κατ 'απαίτηση σας.
Στη Vanity? Επιλέξτε τα countertop που θα πάει καλά με το ξύλο τελειώματα χρησιμοποιούνται. Γρανίτης κορυφές που είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα είναι η ιδανική επιλογή για κορυφές ματαιοδοξία μπάνιο. Πάλι, χρησιμοποιώντας ένα νεροχύτη μπολ είναι μια αρκετά ιδέα να πάει για αντί της τακτικής νεροχύτη. Μπορείτε να έχετε ένα χρώμα που ταιριάζουν σε αυτό να συγχαρώ τη ματαιοδοξία. Εξετάστε τις πολύχρωμες και σχεδιαστή κύπελλα σε μοναδικές μορφές.
Μπάνιο Προσθήκες Vanity
Ένας από ανέξοδες ιδεών ματαιοδοξία λουτρών είναι να έχουμε μια πεδιάδα καθρέφτη μπάνιο ματαιοδοξίας με ένα τολμηρό ταίριασμα σύνορα με την ματαιοδοξία. Αυτό θα ενισχύσει αμέσως την ομορφιά των ματαιοδοξίας λουτρών. Εάν προϋπολογισμός δεν είναι ένα ζήτημα, θεωρήστε ένα μεγάλο και διακοσμητικό καθρέφτη. Μπορείτε επίσης εξετάσει την προσθήκη περισσότερο ανοικτές μικρότερες ράφια σε μια πλευρά του κατόπτρου και ένα κλειστό γραφείων επάνω άλλο πλευρά, ένας από έξυπνες μικρών ιδέες ματαιοδοξίας λουτρών. Ταιριάξτε το φινίρισμα με εκείνη που χρησιμοποιείται για τη βασική ματαιοδοξία λουτρών. Ένας από δημιουργικών ιδεών ματαιοδοξία λουτρών είναι να έχουν την άλλα αξεσουάρ μπάνιου σε ασορτί χρώματα επίσης. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε το δάπεδο μπάνιου και πλακίδια τοίχου που θα πάνε καλά με αυτό. Επίσης να πάρετε κάποια νέα πετσέτες στο συντονισμό των χρωμάτων στο καρύκευμα επάνω την εμφάνιση ολόκληρης της περιοχής. Wall scones και ενσωματωμένα φω'τα μπορούν να χρησιμεύει να φωτίζει τομέα αυτό. Μπορείτε επίσης να έχετε υπέροχη φώτα κρέμονται στο καρύκευμα επάνω το βλέμμα των ματαιοδοξίας λουτρών. Τοποθετώντας εργοστάσιο σε υπέροχο καλλιεργητή είναι μια άλλη δημιουργική ιδέα να ωραιοποιήσουν.
Την εφαρμογή της ανωτέρω ιδέες ματαιοδοξία λουτρών είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να δώσει ένα περίπλοκο βλέμμα να βυθιστεί μπάνιο σας. Ανεξαρτήτως του μέγεθος του λουτρού σας, έχοντας αυτά σε δεξιά σχέδια, χρώματα και προσθήκες θα προσθέσει σίγουρα μια πολυτελή αίσθηση σε τομέα αυτό. Όλα τα καλύτερα!