Αιγυπτιακή Τατουάζ

Τατουάζ είναι μια μορφή τέχνης, όπου δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να τη δημιουργικότητά σας. Δεδομένου ότι αυτό είναι μια μορφή προσωπικής έκφρασης, μπορείτε να εγγράψει απλά οποιοδήποτε σύμβολο ή σχέδιο για το σώμα σας ως μια μορφή τατουάζ. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους πάει με την τάση και να επιλέξει την πιο δημοφιλή και χρησιμοποιούνται ευρέως σχέδια για τατουάζ. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που χρησιμοποιούν σύμβολα και εικόνες από την αρχαία τέχνη πάνω από τις δημοφιλείς. Gothic σχέδια τατουάζ και αιγυπτιακές σχέδια τατουάζ είναι τέλεια παραδείγματα αυτών. Εδώ θα δούμε περισσότερο στην αιγυπτιακή τέχνη τατουάζ.
Αιγυπτιακή Τατουάζ και Έννοιες? Αιγυπτιακή ιστορία δερματοστιξίες ανάγεται σε σχεδόν 2000 - 3000 π.Χ.. Αρκετές mummies ανακαλύφθηκε ότι περιέχουν τατουάζ, όπως οι αναλήψεις από το σώμα τους. Αυτό δείχνει ότι τατουάζ ήταν μια ευρέως στην πράξη έθιμο στην αρχαία Αίγυπτο και μερικοί άνθρωποι ακόμα πιστεύουν ότι τατουάζ γεννήθηκε εδώ. Αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν κάνει μια αξιοσημείωτη πρόοδο στον τομέα της τέχνης και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλά σχέδια και υποδείγματα που χρησιμοποιούνται σήμερα ως τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων. Υπάρχουν μερικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται ευρέως ως έχουν ένα βαθύ νόημα που συνδέονται με αυτήν. Αυτά περιλαμβάνουν:
The Ανκ? The Ανκ ή την αιγυπτιακή μάτι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αιγυπτιακές σύμβολα τατουάζ σήμερα. It συμβολίζουν τη ζωή και, επομένως, θεωρήθηκε ως ένα ιερό σύμβολο. Την εικόνα του Ankh βρίσκεται σε αρκετά σχέδια που συνδέονται με την αρχαία Αίγυπτο. The Ankh είναι επίσης γνωστό ως το αιγυπτιακό σταυρό και είναι ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα τατουάζ, δίπλα μόνο για το χριστιανικό σταυρό. The Ankh μπορεί να γίνει με διάφορες μορφές και χρώματα και αποτελεί ένα από τα ευρέως εντοπιστεί αρχαία αιγυπτιακή σύμβολα σήμερα.
Το μάτι του Horus? Μια άλλη δημοφιλής μορφή της αιγυπτιακής τατουάζ είναι το μάτι του Horus ή το μάτι του Ρα. Αυτό θεωρείται ως το all μάτι που ήταν επίσης θεωρείται ως ένα ιερό σύμβολο, όπως, ως εκ τούτου, η αιγυπτιακή δερματοστιξίες μάτι είναι πολύ δημοφιλείς σήμερα. Το αιγυπτιακό μάτι του Horus τατουάζ και την αιγυπτιακή τατουάζ ankh μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ωστόσο, το μάτι του τατουάζ Ra γίνεται στο μέρος του σώματος όπου μπορεί να συλλάβει εύκολα την προσοχή του θεατή. Το μάτι του Horus είναι ένα από τα καλύτερα αιγυπτιακές ιδέες τατουάζ που βρέθηκαν σήμερα.
Bastet? Σύμφωνα με την αρχαία αιγυπτιακή παράδοση, Bastet ή το Basthet είναι η θεά της προστασίας, της απόλαυσης και της υγείας. Έχει το σώμα της γυναίκας και το κεφάλι της γάτας και είναι ευρέως γνωστό ως η θεά γάτα. Έχει συμβολικό χαρακτήρα για τη γονιμότητα και συνδέεται με τον τοκετό και ως εκ τούτου, ένα από τα σεβαστά ποσά σε αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό. Την εικόνα της Bastet να κάνουμε ένα εξαιρετικό σχεδιασμό τατουάζ για τους λάτρεις της αρχαίας τέχνης, της μυθολογίας αλλά και τους λάτρεις της γάτας. Αυτό το τατουάζ είναι συνήθως μεγαλύτερο σε μέγεθος και ως εκ τούτου, από την πλάτη, το στομάχι ή τους ώμους.
Scarab? Η Σκαραβαίου ή το σκαθάρι Scarabaeid θεωρήθηκε ως ένα από τα θεία πλάσματα από τους αρχαίους Αιγυπτίους, καθώς συμβόλιζε μετενσάρκωση. Ο κάνθαρος ήταν επίσης περιλαμβάνονται σε έναν από τους βασιλικούς τίτλους που χρησιμοποιούνται από την αιγυπτιακή Φαραώ. Ο σκαραβαίος είναι δυνατό να εξαχθούν σε ένα και μόνο σχέδιο τατουάζ ή μπορεί ακόμη και να αναμιχθούν και να συνδυαστούν με άλλα σύμβολα για να διαμορφώσει μια κλασική αιγυπτιακή τέχνη τατουάζ.
Εκτός από αυτά? Η σφίγγα, Phoenix και serket ή ο σκορπιός είναι οι άλλες αιγυπτιακές σύμβολα που χρησιμοποιούνται για τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων. Αν πραγματικά θέλετε να έχετε πιο περίτεχνα και πολύχρωμο σχεδιασμό, μπορείτε να έχετε την εικόνα του διάσημου Φαραώ Τουταγχαμών, όπως, Νεφερτίτη, Ραμσή, κλπ. Άντληση από το σώμα ως μια μορφή τέχνης. Σήμερα που γνωρίζουν τις διάφορες αιγυπτιακές τα τατουάζ και τα νοήματα, μπορείτε να συνδυάσετε ακόμη και δύο σύμβολα όπως ο Scarab στην αιγυπτιακή σταυρό, κ.λπ. εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια μοναδική δερματοστιξία.
Αιγυπτιακή τατουάζ είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ μπορεί να έχει κανείς, δεδομένου ότι δεν είναι ποτέ από τη μόδα. Τέλος, πρέπει να θυμάστε ότι τατουάζ πραγματοποίηση και αφαίρεση τατουάζ είναι μια επίπονη διαδικασία και ως εκ τούτου, ότι είναι απαραίτητο να βάζετε πολλή σκέψη πριν πάει για αυτό. Δεύτερον, συνιστάται να έχουν ένα τατουάζ πραγματοποιείται από πιστοποιημένο επαγγελματία καλλιτέχνη τατουάζ.