Δηλητηριώδη φυτά House

Κρατώντας εγκαταστάσεις σπιτιών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και φανταστικός χόμπι πολλών. Αλλά με τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα γύρω, καθίσταται πολύ σημαντικό να γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά των φυτών τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να φέρει στο σπίτι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένα φυτά του σπιτιού τα οποία φέρουν τοξικές ιδιότητες και μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών και τα κατοικίδια ζώα. Μερικά από αυτά τα φυτά περιέχουν δηλητήριο σε ορισμένα μέρη, ενώ μερικά είναι τοξικά εντελώς. Σύμφωνα με το δηλητήριο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου, δηλητηριώδη φυτά δεν θα πρέπει να αναπτυχθεί σε σπίτια με μικρά παιδιά και κατοικίδια. Στην περιγραφή που ακολουθεί θα σας ενημερώσουμε για μερικά από τα πιο συνηθισμένα και πιο δηλητηριώδη φυτά εσωτερικού χώρου για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Τούτο θα πρέπει να ακολουθεί μια λίστα με άλλα φυτά εσωτερικού χώρου που θεωρείται τοξικό ή δηλητηριώδες.
Τοξικό Φυτά House
Ακάνθινο στεφάνι? Όλα τα μέρη του Στέμματος της αγκαθιών, ντόπιος Μαδαγασκάρη είναι γνωστό ότι είναι δηλητηριώδες για ανθρώπους και ζώα. Αποξηραμένα Ακόμα και τα μέρη των φυτών που είναι ιδιαίτερα τοξικά. Tο λευκό, γαλακτώδες σφρίγος του φυτού μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές φουσκάλες, όταν έρχονται σε επαφή με ανοιχτή περικοπές ή τα μάτια. The φουσκάλες είναι επίσης, συχνά συνοδεύεται από έντονο άλγος. Νέκταρ Ακόμα και οι οποίες μπορούν να προέρχονται από τα λουλούδια του φυτού είναι τοξικοί από τη φύση.
Τροπικό φυτό? Μια άλλη κοινή ένας από τα δηλητηριώδη φυτά εσωτερικού χώρου για τα κατοικίδια ζώα και παιδιά, είναι αυτό που είναι γνωστό ως το τροπικό φυτό, γνωστό και ως αυτί ελέφαντα, Καρδιά του Ιησού και Angel Wings. Είναι προέρχεται από τη Νότια και Κεντρική Αμερική. Παρά το γεγονός ότι ολόκληρο το φυτό περιέχει δηλητήριο, τα φύλλα είναι αυτά που είναι δυνητικά δηλητηριώδεις. Το δηλητήριο είναι ένας τύπος από άλας και μπορούν τα σωθικά βλάβης του σώματος στο δρόμο κάτω. Κατάποση οποιοδήποτε μέρος του φυτού είναι γνωστό ότι θέτουν σε συμπτώματα όπως έντονο ερεθισμό στο στόμα και το λαιμό, ερυθρότητα, πρήξιμο και πόνο στο στομαχόπονοι μάτια,, διάρροια και δυσκολία στην αναπνοή. Εάν η πρόσληψη γίνεται με μεγάλες ποσότητες, η μονάδα ενδέχεται να προκαλεί ακόμη και κώμα ή θάνατο. In some περιπτώσεις, το δηλητήριο ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη βλάβη στα νεφρά και το συκώτι.
Αγγλική Ivy? Επόμενη στη λίστα των δηλητηριωδών φυτών σπίτι που είναι γνωστό ότι έχει προκαλέσει δηλητηρίασης στα βοοειδή, σκυλιά, πρόβατα και ανθρώπους, είναι το αγγλικό κισσό. Το φυτό της αμπέλου καλλιεργείται τόσο ως εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καλλωπιστικά φυτά. Δυσκολία στην αναπνοή, σπασμοί (βίαιες ανεξέλεγκτες συσπάσεις μυών), εμετός, παράλυση και το κώμα είναι τα κύρια συμπτώματα που μπορεί να προκύψει μετά από κατάποση οποιοδήποτε μέρος του φυτού. Τα φύλλα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος κατά την επαφή. Διαβάστε περισσότερα για την αγγλική Ivy φυτών.
Ιερουσαλήμ Cherry, «Ιερουσαλήμ Cherry», η ονομασία μπορεί να απατούν! It είναι σε αντίθεση με τα κεράσια που είναι ευεργετικό για την υγεία μας. Πέρα από φέρει επιμήκη πράσινα φύλλα και τα μικρά άσπρα άνθη σύμπλεγμα, το εργοστάσιο παράγει επίσης κόκκινο ή πορτοκαλί μούρα. Αυτά τα μούρα μοιάζουν με μικρές ντομάτες και είναι πιο δηλητηριώδες από άλλα μέρη του φυτού. Επίσης γνωστό ως Μαδέρα Winter Cherry, κατάποση μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα όπως πόνο στο στομάχι, εμετός, κεφαλαλγία, διεσταλμένες κόρες, υπνηλία, διάρροια, παραλήρημα και κώμα. Τα κεράσια είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδεις για τα σκυλιά, γάτες και μερικά πουλιά.
Ειρήνη Lily? Η Ειρήνη Lily εργοστάσιο είναι ένα από τα ομορφότερα και δημοφιλή φυτά του σπιτιού, αλλά δεν είναι για τα σπίτια με τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα γύρω. Στόμα εξελκώσεις υπερβολική έκκριση σάλιου, πνιγμού, πρήξιμο και ο εμετός είναι κοινά συμπτώματα που εμφανίζονται μετά από κατάποση οποιοδήποτε μέρος του φυτού. Ακόμη ένα μικρό μέρος των φύλλων, αν καταποθούν από ένα σκύλο ή μια γάτα, ενδέχεται να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη και δυνητικά θανατηφόρα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πιο δηλητηριώδη στον Κόσμο φυτά; Δηλητηριώδεις άνθη · Δηλητηριώδη καλλωπιστικών φυτών, «Ορισμένα άλλα δηλητηριώδη φυτά Σπιτιού · Ακακία; Acer sanguineum; Αδάμ και την Εύα; Philodendron; μητέρες; Ντιεφενμπάχια; Καφρός Lily; Κρότωνα; ραχοκοκαλιά του διαβόλου: η καρδιά φύλλο φιλόδενδρο , Philodendron; Azalea; τρομπέτα Angel'S · Sago φοίνικα, αγγλικά πουρνάρια; Χριστούγεννα αυξήθηκε; χρυσάνθεμα, Red πριγκίπισσα; Σπαράγγια φτέρη; Γκι; Daffodil; Φίδι φυτών · Calla κρίνος; αγιόκλημα · οι ρυθμίσεις αυτές λίγα και τα κοινά ονόματα που προέρχονται από την πληθώρα δηλητηριώδη φυτά σπίτι. Εάν δεν έχουν μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα στο σπίτι, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιλογή σας για κάθε φυτών. Ωστόσο, αν το κάνετε, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά γνωρίζοντας το INS και outs του φυτού, που θέλετε να αποφασίσετε να πάτε για. Έτσι ξέρτε σωστά και να επιλέξει προσεκτικά!