Πεταλούδα Πίσω Τατουάζ

Αναρωτιέστε για να πάρει ένα τατουάζ πεταλούδα στην πλάτη σας; Αν ναι, επιτρέψτε μου να σας πω μια μεγάλη ιδέα του. Με τον καιρό, έχουν τατουάζ πίσω πεταλούδα αναδείχθηκε ως μια δημοφιλής επιλογή για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για την τέχνη του σώματος. Πεταλούδα τατουάζ στην πλάτη έχει μια λεπτή και γυναικεία αίσθηση. Γιορτάστε τη θηλυκότητα σας και το ελεύθερο πνεύμα του να πάρει ένα τατουάζ πεταλούδα και βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει ωραία πεταλούδα πίσω τατουάζ σχεδιάζει να κάνω κάποια επιλογή. Με πολλές διασημότητες πάρει πίσω πεταλούδα τατουάζ εμποτισμένα στη χαμηλότερη πλάτη τους ή πάνω μέρος της πλάτης, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος αμφιβολίας τη δημοτικότητά του. Τα τατουάζ πίσω πεταλούδα εξελιχθεί και έχετε μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Θα μπορούσατε να πάρετε μια φυλετική τατουάζ πίσω πεταλούδα ή μια Κελτικής τατουάζ πεταλούδα εμποτισμένα στο σώμα σας. Για να ομορφύνει το τατουάζ πίσω πεταλούδα, καλλιτέχνες τατουάζ έχουν χρησιμοποιήσει και άλλα στοιχεία σχεδίασης, όπως τα λουλούδια τους αγγέλους,, τις καρδιές και τα αστέρια στο τατουάζ σχεδιασμού. Διαβάστε περισσότερα για:? Πεταλούδα Κάτω Πίσω Τατουάζ? Δημοφιλή σχέδια δερματοστιξιών? Πεταλούδα Πίσω Τατουάζ
Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το τατουάζ πίσω πεταλούδα και τον συμβολισμό του να εκφράσει ορισμένες εγγενείς συναισθήματα. Εκτός από την προσθήκη στο θηλυκό αίσθηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τατουάζ για να συμβολίζει την αναγέννηση και την μεταμόρφωση. Αυτά τα τατουάζ, επίσης, έχει συνδεθεί με την ελευθερία ή μια νέα αρχή. Μερικοί πολιτισμοί συνδέουν την πεταλούδα με την ψυχή, έτσι θα μπορούσατε να καμαρώνω ένα τατουάζ πεταλούδα στο πάνω μέρος της πλάτης σας ή κάτω μέρος της πλάτης να εκφράσουν πνευματική πλευρά σας ή το ταξίδι της ψυχής σου. Στην Κίνα, δύο πεταλούδες κυματίζουν μαζί συμβολίζει ότι η αγάπη είναι στον αέρα, έτσι ώστε να μπορεί να έχει αυτό το σχέδιο να αγαπάμε την αγάπη. Έτσι, ξέρετε πώς ότι ένα τατουάζ πίσω πεταλούδα μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ό, τι νόημα μπορεί να αποδίδουν το τατουάζ, αυτά τα τατουάζ θα εξετάσουμε την αναισθητοποίηση και όμορφη όπως και την τέχνη του σώματος. Θα μπορούσατε μελάνι τους σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Και οι δύο πάνω μέρος της πλάτης τατουάζ πεταλούδα και χαμηλά στην πλάτη τατουάζ πεταλούδα είναι ένα στυλ δήλωση, οπότε ο χρόνος του να είναι κομψό. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ πεταλούδα νόημα.
Tribal και Κελτικής Τατουάζ Πεταλούδα
Πριν πάτε για ένα τατουάζ καλλιτέχνης για να πάρει τατουάζ πεταλούδα στην πλάτη, θα πρέπει να αποφασίσουν οι διάφορες πτυχές του στην τέχνη τατουάζ. Θα μπορούσατε να πάει σε φυλετικές τατουάζ πίσω πεταλούδα ή το κέλτικο τατουάζ πεταλούδα στην πλάτη σας. Φυλετικών τατουάζ πίσω πεταλούδα θα δούμε μεγάλη στο κάτω μέρος της πλάτης σας. Το συμμετρικό χαρακτήρα των πεταλούδα κάνει μια καλή επιλογή, τη συμμετρία και το συνδυασμό των φυλετικών στοιχείων καθιστά φοβερό. Οι καλλιτέχνες τατουάζ έχουν μια επιλογή των stylizing της πεταλούδας ή συνδυάζοντας ζωηρά χρώματα με μαύρο tribal στροβιλίζεται. Εάν επιθυμείτε να πάτε για τους Κέλτες τατουάζ πεταλούδα, το πιο τολμηρές γραμμές σίγουρα θα προσθέσει στον αντίκτυπο. Θα μπορούσατε να πάρετε καινοτόμες και έχουν Celtic έργα τέχνης ή τα σύνορα γύρω από την εικόνα της πεταλούδας ή στα φτερά του. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με φυλετικά τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων.
Πεταλούδα σχέδια δερματοστιξιών
Θα πρέπει να καλύψουν το μυαλό σας όσον αφορά το μέγεθος, το χρώμα, την τοποθεσία και τα σχεδιαστικά πρότυπα της πεταλούδας πίσω τατουάζ. Αν είναι η πρώτη δερματοστιξία σας, δοκιμάζοντας μικρά τατουάζ πίσω πεταλούδα θα ήταν μια καλύτερη ιδέα. Αυτές θα φαίνονται καλά στον ώμο σου, πάνω μέρος της πλάτης, χαμηλά στην πλάτη ή οπουδήποτε για εκείνο το θέμα. Αν προτιμάτε τατουάζ πεταλούδα στο κάτω μέρος της πλάτης, θα μπορούσατε να έχετε τυποποιημένο εικόνες πεταλούδα που εκτείνεται σε ολόκληρη την κάτω μέρος της πλάτης. Όντας συμμετρική ως προς τη φύση, η πεταλούδα με τα φτερά του να απλώνεται μπορούσε να τατουάζ στο μεσαίο τμήμα, μαζί με έργα τέχνης από τις δύο πλευρές. Θα μπορούσατε να πάτε για το μαύρο φυλών στροβιλίζεται ή προσθέτουν χρώμα σε πεταλούδα σας. Ο συνδυασμός της πεταλούδας και λουλουδιού δερματοστιξίες φαίνονται πολύ μεγάλη. Για μεγαλύτερες τατουάζ πεταλούδα για το χαμηλότερο πίσω, υπάρχει περιθώριο για πολλά περισσότερα. Θα μπορούσατε να προσθέσετε στοιχεία σχεδίασης, όπως οι άγγελοι ή λουλούδια όπως ιβίσκου κρίνο, καθώς και της αμπέλου, τριαντάφυλλα, μαργαρίτες και ούτω καθεξής. Θα μπορούσατε να πάτε έναστρου και πρόσθεσε αστέρια, το φεγγάρι ή Κυρ Απλά να είναι φαντασία και αφήστε τον καλλιτέχνη τατουάζ ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας. Θα μπορούσατε να έχετε πολλές μικρές πεταλούδες τατουάζ στο πάνω μέρος της πλάτης σας επίσης. Θα μπορούσατε να προσθέσετε ζωντανά χρώματα για τατουάζ πεταλούδα στην πλάτη, αλλά βεβαιωθείτε ότι το χρώμα του συντονισμού έχει δίκιο. Έτσι, απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά σας και να επιλέξετε το σωστό σχεδιασμό για τον εαυτό σας. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ πεταλούδα.
Ελπίδα σας άρεσε αυτό πληροφορίες σχετικά με το τατουάζ πίσω πεταλούδα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Αποκτήστε ένα όμορφο τατουάζ πεταλούδα και την διαμονή σας!