Μηδέν Τζάκι Εκκαθάριση

Η μηδενική τζάκι κάθαρση είναι τίποτα αλλά ένα προκατασκευασμένο, εργοστάσιο έκανε τζάκι που μπορεί εύκολα μετακινηθεί γύρω και ανάγκες πολύ λίγη συντήρηση. Αποκτούν για σπίτια χωρίς καμινάδες και δεν χρειάζονται εστία να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Ένα τζάκι μηδενική κάθαρση εγκαθίσταται με οδηγίες να συναρμολογήσετε τη μονάδες και εγχειρίδιο απαιτήσεις πλαισίου. Φαίνονται μεγάλοι όταν η μονάδα μέταλλο είναι κλεισμένο σε ένα πλαίσιο τοιχοποιία.
Τι είναι ένα μηδέν Τζάκι Εκκαθάριση;? Οι Μηδέν τζάκια κάθαρση περιβεβλημένες με ξύλινο σκελετό και έχουν σωλήνες αερισμού αέρα στο πίσω. Είναι συνήθως κατασκευασμένα από λαμαρίνα ή χυτοσίδηρο και είναι τροφοδοτούνται με ξύλο, αέριο ή ηλεκτρισμό. Μπορούν να καθαρίζονται άπαξ ετησίως εάν χρησιμοποιούνται. Η μηδενική τζάκι κάθαρση είναι πάντα μια καλύτερη επιλογή από μια κτιστό τζάκι καθώς μπορεί να ακίνδυνα εγκαθίσταται κοντά ή εναντίον καύσιμα υλικά όπως ξύλο ή τοίχους. Ο χώρος απαιτείται από αυτές τζάκια είναι επίσης συγκριτικά μικρότερο παρά παραδοσιακά τζάκια. Διαβάστε περισσότερα για ασφάλεια τζάκι.
These μηδενική τζάκια κάθαρση μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, για να δώσει στο δωμάτιο ένα παραδοσιακό, αλλά μοντέρνα εμφάνιση. Δεν υπάρχει ανάγκη για δύσκολες και πολύπλοκη εργασία τούβλο κάλυψη αυτών τζάκια όπως μπορείτε μόλις μια πόρτα γυάλινη να τους δώσει μια μοναδική εμφάνιση, μειώνοντας το κόστος του τζακιού. Υπάρχουν αριθμό ελκυστικών σχέδια για ένα τζάκι μηδέν κάθαρση και θα μπορούσατε συσχετισμό τους με μια ελκυστική Mantel τζάκι που επαινεί συνδυασμούς χρωμάτων σπίτι σας.
The μηδέν τζάκι κάθαρση κερδίζει πολλή δημοτικότητα καθώς δεν είναι μόνο φθηνότερη να εγκαταστήσετε, αλλά ταχύτερη και ευκολότερη να λειτουργούν σύγκριση με την παραδοσιακά τζάκια τοιχοποιία. Έχουν μέχρι 70% αποδοτικότερο από τα παραδοσιακά, όπως η ανοιχτή τζάκια δεν παίρνουν αρκετό θερμότητα να κάψετε το ρύπους παρήχθησαν από αυτούς, επομένως μειώνοντας αποδοτικότητά τους. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του μηδενικού τζάκια εκκαθάρισης και κλείνονται και δεν παράγουν σε πολλούς ρύπους.
Αυτές οι εστίες κοστίσει περίπου $ 500 έως 3000 δολαρίων ανάλογα με το είδους πρότυπο επιλέγετε. Ένα από τα καλύτερη και αποτελεσματικότερη μοντέλων είναι η Ναπολέων BGD42CFN που είναι πολύ βολικό να εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και φαίνεται κομψή και στυλάτη. Όταν θέλετε να αγοράσετε ένα από αυτά, βεβαιωθείτε παίρνετε ορθή μετρήσεις του τόπου θέλετε να πάρετε εγκατέστησα in.
Zero Εκκαθάριση Ξύλο-καίγοντας Τζάκια? Αυτές τζάκια έχουν ένα σίδερο ζάντα αλλά είναι τροφοδοτούνται με ξύλο. Αν θέλετε να δώσουμε μια παραδοσιακή κοιτάξετε μηδέν τζάκι σας κάθαρση, μπορείτε επιλέξουν μια καύση ξύλου ένα. Αυτές, όχι μόνο θερμότητας ζωτικό χώρο σας αλλά επίσης χαμηλότερο ενέργειά σας κόστους συγκριτικά προς τις αερίου και ηλεκτρικής πυρόλιθο τζάκια. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά ενός ξύλινου τζάκια με εμπορικά χτισμένη μηδενικό τζάκι κάθαρσης με οικογένειά σας, επί θερμαινόμενης φλιτζάνι καφέ. Το μόνο πρόβλημα με αυτόν τον τύπο τζακιού είναι ότι πρέπει να καθαριστεί όποτε το χρησιμοποιήσετε καθώς δίνει έξω αιθάλη από το ξύλο.
Zero Εκκαθάριση Αερίου Τζάκι? Πρόκειται τύπους μηδενικού τζάκι κάθαρση οποία τροφοδοτείται από αέριο. Δεν χρειάζεται αναφλέξιμο υλικό όπως το ξύλο. Είναι ένα βολικό τρόπο για τη δημιουργία φωτιά, αλλά από το τζάκι θα πρέπει να αερίζεται καλά και πρέπει να έχει μια γραμμή φυσικού αερίου συνδέονται με την κύρια σύνδεση. Υπάρχουν πολλά σχέδια διατίθεται στα μηδενικής τζάκια αερίου κάθαρση και μπορείτε να επιλέξετε όποιο ταιριάζει σπίτι σας. Η τοποθεσία τζάκι μηδενικής αέριο κάθαρση αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη διαδικασία εγκατάστασης. Σιγουρευτείτε να επιλέξετε μια θέση οποία δεν εμποδίζει κίνημα σας στο σπίτι, ως ανακριβώς τοποθετείται τζάκι προκαλεί δυσφορία και μικρότερο δωμάτιο να κινηθεί γύρω. Εξετάστε το μέγεθος του πλαισίου φωτιά πριν το αγοράσετε. Read more on ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ αέριο φωτιά.
Μηδέν τζάκια κάθαρση είναι κυριολεκτικά τα πιο hot σήμερα τζάκια. Έτσι εάν θέλετε να δώσετε σπίτι σας ένα όμορφο, ζεστή και ένα παραδοσιακό ματιά πάνε για μια τζάκι μηδέν κάθαρση.