Goose Κυνήγι Συμβουλές

Χήνες είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι στόχος για τους κυνηγούς. Αυτά τα πουλιά που συνήθως ταξιδεύουν σε σμήνη. Δεδομένου ότι αυτά τα πτηνά συνήθως πετούν σε μεγάλες αγέλες, θα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για τον κυνηγό για να κυνηγήσουν τους κάτω. Υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες οι οποίοι έχουν ρόλο να διαδραματίσουν στην χήνας κυνήγι. Μπορείς να κάνεις χρήση των παρακάτω συμβουλές κυνήγι χήνας και το κυνήγι πουλερικού και να αποδείξει, ότι είστε πράγματι ένας κυνηγός.
Goose Κυνήγι Συμβουλές και Κόλπα
are Υπάρχουν διαφορετικές περιόδους που ένα πρόσωπο μπορεί να πάει για κυνήγι χήνας in. Σε κάποιες περιοχές, το κυνήγι χήνας διενεργείται για όσο χρονικό διάστημα 6 μηνών του έτους, το οποίο περιλαμβάνει άνοιξη, πρώιμη, τακτική και αργά εποχών. Τώρα ας δούμε μερικές συμβουλές για το κυνήγι χήνας.
Team, ενώ όταν θέλετε να πάει για κυνήγι χήνας, συνιστάται σας ομάδα με τους συναδέλφους κυνηγούς να πάει για κυνήγι χήνας σε ένα μεγάλο ανοιχτό πεδίο. Όταν έχετε μια ομάδα, μπορείτε να διαιρούν τις διάφορες δραστηριότητες κυνήγι μεταξύ τους και να είστε βέβαιοι για κυνήγι κάτω από μερικές όρνιθες.
Εντοπίστε την προστασία των πτηνών? Όταν πηγαίνετε για κυνήγι, δεν είναι επαρκής, ότι θα δείτε μόνο τα πουλιά. Θα πρέπει να εντοπίσει τους τομείς στους οποίους η ζωοτροφή birds. Τις περισσότερες φορές, δεν ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουν άδεια από τον ιδιοκτήτη γεωργικής γης για να κυνηγήσει στα χωράφια του. Είναι συχνά εμφανές ότι, οι χήνες μπορούν να είναι πολύ απρόβλεπτη and μπορεί να μη λειτουργούν στον ίδιο τομέα καθημερινά. Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερα, έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σχέδιο σε εφαρμογή.
Choose στο Setup Δικαίωμα? Μόλις βρείτε τη σωστή θέση, είναι καιρός να επιλέξετε το σωστό που έχει συσταθεί. Χήνες, όπως στη γη, τροφή και ανάπαυση σε χώρους, όπου αισθάνονται άνετα και ασφαλής. Δεδομένου ότι, ταξιδεύουν σε μεγάλα κοπάδια, θα πρέπει να επιλέξετε μια ρύθμιση, η οποία θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει όλο το κοπάδι των πουλιών.
Διάθεση κράχτες? Αν θέλετε τις χήνες προσγείωσης στο πεδίο που τα θέλετε, θα πρέπει να πάτε για την τοποθέτηση μεγάλου αριθμού κράχτες. Προτιμούν προσγείωση με τέτοια επιχειρήματα, τα οποία έχουν μεγάλα σμήνη των πουλιών. Είναι καθήκον σας ως κυνηγός για να ρυθμίσετε την κράχτες. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες στο κράχτες. Μπορείτε να κάνετε χρήση του περιβλήματος ή περίγραμμα κράχτες, καθώς και φθηνότερο κράχτες φτιαγμένο από λευκό κουρέλια. Ο καθορισμός αυτών των δολώματα θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμφανίζεται σαν οι χήνες ταϊ'ζουν. Μερικά από τα δολώματα θα πρέπει να είναι setup για να εμφανιστεί στον ύπνο. Οι άλλοι τρόποι για να θέσουν τα δολώματα είναι σαν, τις χήνες ήταν ανάπαυσης. Some δολώματα θα πρέπει να ρυθμίσετε κοντά στην ακτή. Τούτο θα υποδηλώνουν την παρουσία νερού.
Καλώντας? Όταν πρόκειται κυνήγι χήνας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει χρήση της χήνας κλήσης σωστά, όπως οι χήνες ανταποκρίνονται καλύτερα σε ένα πουλί κλήσης, από τα περισσότερα άλλα πτηνά. Ωστόσο, εάν βρίσκεται σε καλή τοποθεσία κυνήγι χήνας ή πάπιας, δεν μπορείτε να χρειαστείτε πραγματικά ένα καλούντος χήνας.
Πάει μυστικός · όταν τις χήνες πετούν, are υπάρχουν εκατοντάδες eyes, οι οποίες είναι peering κάτω στο έδαφος. These χήνες προτιμούν να προσγειωθεί μόνο στις περιοχές αυτές, μπορούν απόφαση Birds. Ως εκ τούτου θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε πάει μυστικός, μπορείτε να επιλέξετε να φορούν ενδύματα καμουφλάζ κυνήγι, τότε conceal εσάς και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία καλά, έτσι ώστε τα πουλιά δεν είναι σε θέση να διακρίνει ποιο είναι ποιο. Συνιστάται, ότι οι κυνηγοί είναι ντυμένος με λευκό. Σιγουρευτείτε ότι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τουλάχιστον τα ¾ και 1 μίλι μακριά από το έδαφος κυνήγι. Εάν έχετε ένα σκυλί μαζί σας, είναι σημαντικό, ότι δεν υπάρχει καμία κίνηση από τον σκύλο μέχρι να το στείλετε να ανακτήσετε κατέβασαν χήνες. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για είδη κυνηγίου.
Υπομονή, Μην άλμα στην πρώτη ευκαιρία να ανοίξει πυρ. Θα πρέπει να περιμένετε, όπως θα έχετε κάθε δυνατότητα να πυρκαγιά τα πουλιά. Σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να περιμένετε για τα περισσότερα από τα πουλιά στη γη. Όταν η γη χήνες, θα spooked ως αυτό που θεωρείται ως μεγάλα σμήνη των πουλιών είναι πραγματικά κράχτες. Μόλις προσγειώθηκε το πουλιά, σουτ του πουλιού, το οποίο είναι πιο κοντά σας, όμως φροντίστε να συζητήσετε τη στρατηγική της θήρας με τα άλλα μέλη του ομίλου. Μια ιδέα θα ήταν να αναθέσει γυρίσματα λωρίδες κυκλοφορίας σε κάθε κυνηγό, αυτό θα αποτρέψει πολλές κυνηγοί από στοχεύουν στο ίδιο πουλί.
Για περαιτέρω ανάγνωση · Κάπρος Κυνήγι Συμβουλές; Hog Κυνήγι Συμβουλές · Τουρκία Κυνήγι Συμβουλές; Μετά από όλες τις άκρες κυνήγι χήνας, θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή, ότι, ως κυνηγός είναι σημαντικό για εσάς. Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με στρώματα, καθώς υπάρχουν πιθανότητες ο καιρός στροφή από το κακό στο χειρότερο. Είναι σημαντικό, θα είναι προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι πραγματικά απογοητευμένος, αν έχετε να φύγει νωρίς λόγω της αλλαγής του καιρού και επειδή δεν είσαι ντυμένη για την περίσταση. Ευτυχισμένο το κυνήγι!