White Rose Έννοια

Πέταλα του White Rose
από James Haley
Ονειρεύεται από το φεγγάρι πρωί? Προστατεύεται σε ένα στενό κουκούλι? Τόσο χλωμή in τη θλίψη? Πέταλα του λευκού τριαντάφυλλο
Το τέντωμα στο φως του ήλιου χαμόγελα? Αντικατοπτρίζοντας on δροσιά πλακάκια πτώση του? Μία λάμψη που έχει δει για μίλια? Της εγρήγορσης του White Rose
Λεπτό as την αύρα καλοκαίρι, λευκό περλέ της βασιλικής γονιδίων · μια βασίλισσα στο κήπο πράσινο, την άνθιση του λευκού τριαντάφυλλο
Μαλακό και την αγάπη σας δώσουμε αυτό όταν? Καρδιές θα πρέπει να αγγίξει έναν αδύναμο φίλο? Πριν από το δώρο ζωής θα μπορούσαν να καταλήξουν? Το μήνυμα της White Rose
Όπως έχουμε φωνάξει αυτά τα δεινά των προσφορών και λέει αντίο σε αυτά που γνωρίζουν, αυτοί θα πετούν οπουδήποτε πνεύματα πηγαίνουν · Όσον αφορά τα πέταλα από μαλακό λευκό τριαντάφυλλο.
Ένας ροδαλός είναι ένα τέτοιο λουλούδι που διαθέτει μια πλούσια ιστορία έννοιες λουλουδιών από οποιοδήποτε άλλο λουλούδι μπορεί να διεκδικήσει. Για αιώνες, το τριαντάφυλλο μπόρεσε να συμβολίζει την βαθιά αισθήματα της αγάπης και της καθαρής συναισθήματα. Roses ήταν σε θέση να πούμε πολλά μυστικά μηνύματα χωρίς ποτέ μιλούν μια μόνο λέξη. Έτσι, αυξήθηκε είναι ένα σύμβολο του απορρήτου, που οδήγησε τη λατινική Rosa phrase sub. Αυτό σημαίνει απλά κάτι που ομιλούνται στα κρυφά. Τα τριαντάφυλλα έρχονται σε μια ποικιλία των χρωμάτων των οποίων το κόκκινο τριαντάφυλλο έχει γίνει το αιώνιο σύμβολο της αγάπης. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε τα λευκό τριαντάφυλλο νόημα.
Έννοιες των λευκά τριαντάφυλλα σε μύθους
Η σημασία των λευκά τριαντάφυλλα σε μύθους και μύθοι είναι εν αφθονία. Λέγεται, ο πρώτος αυξήθηκε ποτέ να εμφανιστεί στη γη ήταν ένα άσπρο τριαντάφυλλο. Αυτό αυξήθηκε τότε μαγικά αναπτυχθεί σε άλλους ήχους χρώματα και αποχρώσεις. Το κόκκινο τριαντάφυλλο δημιουργήθηκε όταν πάσχει από αίμα και το ροζ τριαντάφυλλο άρχισε να λειτουργεί όταν το λευκό τριαντάφυλλο blushed μετά την απόκτηση ένα φιλί από μια όμορφη υπηρέτρια.
Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, όλες οι τριανταφυλλιές ήταν αρχικά λευκό χρώμα. Κατά την Αφροδίτη, η Θεά της αγάπης και της ομορφιάς, τσιμπήθηκε από μια αγκάθι του ρόδου, την καθαρόαιμος έσταζε στην άσπρη πέταλα γυρίζοντας τα κόκκινα. Έτσι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι εν λόγω μύθους και θρύλους σημείο για την απώλεια της αθωότητας? Όμως το λευκό τριαντάφυλλο έννοια αντιπροσωπεύει την αθωότητα και αγνότητα.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα είδη των τριαντάφυλλων και να μάθετε περισσότερα σχετικά με:? Έννοια του Purple Roses? Μπλε τριαντάφυλλα? Έννοιες με διαφορετικό χρώμα των τριαντάφυλλων? Διαφορετικοί τύποι Roses? Ποιο είναι το νόημα μιας White Rose
Όπως θα δείτε υπάρχουν πολλοί λευκό τριαντάφυλλο έννοιες και τα σύμβολα. Και σε γάμους, Ασπρος αυξήθηκε έννοια σημαίνει καθαρή σχέση που διαμορφώνεται μεταξύ των δύο εραστών. Η παράδοση που λευκών αυξήθηκε μπουκέτα by τις νύφες ξεκίνησε το 1840 στο γάμο της Βασίλισσας Βικτωρίας. Από τότε, η λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει σημασίες για την καθαρότητα, την παρθενία και την αθωότητα της νύφης σε ένα γάμο. Οι έννοιες με άσπρα τριαντάφυλλα και στην κοινωνία, αντιπροσωπεύει την καθαρή και untainted φήμη των γυναικών. Λέγεται ότι στην αρχαία Ρώμη, λευκό παρέσερνε φυτεύονται σε τάφους για να δείξει την αθωότητα και την παρθενιά του αποθανόντος νέων γυναικών.
Λευκό τριαντάφυλλο έννοιες χρησιμοποιούνται επίσης για να εκφράσει συλλυπητήρια σε κηδείες. Τ 'άσπρα τριαντάφυλλα συμβολίζουν heavenliness, αγάπης, σεβασμού και τιμής σε κηδείες. Είναι επίσης ένα σύμβολο της μνήμης και εκφράζουμε την πνευματική αγάπη. Στην κηδεία, η σημασία των λευκών αυξήθηκε περιλαμβάνει την ιερή και πνευματική ένωση των τεθνεώτων ψυχής και του Θεού στον ουρανό.
Για τους Χριστιανούς, το άσπρο τριαντάφυλλο έννοια αποτελεί «Ο Μυστικός Rose του ουρανού», δηλαδή Παναγία. White είναι σύμβολο φωτός, καθαρότητα, δόξα και χαρά? Ότι οι αρετές της Παναγίας και συμμερίσθηκε η λευκό τριαντάφυλλο. Στον Παράδεισο Ασπρος αυξήθηκε άνθισε χωρίς αγκάθια και μετά την πτώση του Αδάμ και της Εύας, ανέπτυξε αγκάθια. Το στοιχείο αυτό τονίζει προς την κοινή έννοια της αγνότητας και της αθωότητας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για συμβολικές σημασίες των λουλουδιών.
Ασπρος αυξήθηκε νόημα και αντιπροσωπεύει την αλήθεια, η σιωπή, το απόρρητο, σεβασμό, ταπεινότητα, τη γοητεία και νεανικότητα. Το λευκό τριαντάφυλλο νόημα στην πολιτική Αγγλίας ανήλθε σε περίπτωση θανάτου για εκείνους που πρόδωσαν τους λέξη. Κατά μεσαιωνικής εποχής, άνθρωποι μιλώντας κάτω ένα λευκό τριαντάφυλλο, συμβόλιζε εμπιστευτικό χαρακτήρα της talk. Ο Πάπας τον 16ο αιώνα δήλωσε σκάλισμα ενός τριαντάφυλλου σε θαλάμους confession που συμβολίζει την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο.
Ένα ενιαίο λευκό τριαντάφυλλο έννοια σημαίνει απλότητα και την πλήρη άνθιση και μόνο λευκό τριαντάφυλλο έννοια λέει, «Σε αγαπώ» ή «εγώ αγαπώ ακόμα». Όταν κάποιος τα δώρα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματα αγάπης, φιλίας, η ελπίδα και το σεβασμό. Σημαίνουν επίσης «μια νέα αρχή», σε μια ανθοδέσμη. The λευκά μπουμπούκια τριαντάφυλλου συμβολίζουν την παιδική ηλικία και να έχει ένα μήνυμα ότι το ένα είναι πολύ μικρά για την αγάπη. Λευκό τριαντάφυλλο έννοιες στέλνει επίσης ένα μήνυμα της πίστης και βοηθά πει, «είμαι αντάξιος σας». Λέει επίσης πολλά άλλα μυστικά μηνύματα όπως, «Είσαι ουράνιο».
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον κατάλογο των λουλουδιών και τη σημασία τους στα άρθρα:; Cosmos Λουλούδι νόημα, Plumeria Λουλούδι νόημα, Calla Lily Έννοια · εν ολίγοις, η λευκή τριαντάφυλλο έννοια μπορούν να σταθούν για ένα σύμβολο των νέων στην αρχή ή στο αποχαιρετιστήριο προσφορά σε ένα αγαπημένο πρόσωπο . Πολλοί άνθρωποι εκδόσεις τους White Rose νοήματα και καθένας από αυτούς δηλώνει μια απλή σκέψη, αθωότητα και την αγνότητα. Ελπίζω αυτό το άρθρο στο λευκό τριαντάφυλλο νόημα έχει βοηθήσει να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα πίσω από αυτήν την απλή τριαντάφυλλο.